Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Bırakmayı Hakediyorum

feastingonblood

Yeni Üye
Katılım
1 Nis 2024
Mesajlar
5
Tepki puanı
7
Puanları
3
Başlıkta gördüğünüz gibi bırakmayı hepimiz hak ediyoruz. Biz bu bağımlılığın bilincindeki bireyleriz. Bu bilinci disiplinli bir şekilde sürdürmek hepimiz için kritik bir noktada. Çoğu zamanımı evde geçirdiğimden relapse ve edgingler ile baş etmek hayli zor oluyor. Foruma kayıt olup ilk mesajımı yazdığımdaki kendime güvenim ve inancım inanılmaz bir seviyedeydi ve rekorum olan 14 günü 17-18 gün gibi benim için ütopik bir seviyeye çıkardım. Ağır bir bağımlı olabilirim. Bunu bırakmayı o kadar çok istiyorum ve bırakmayı hakettiğime inancım tam. En büyük eksiğim neverfap bilincinde kalamamaktı. Bununla alakalı içerikleri tüketmemekti. En eksik yönüm taviz vermekti. Siteye girip çıkmaktı, yaşanan tüm geri çekilmelerdi. Bugün 6 günlük bir süreç bitti ama mutluyum. Ne kadar kafamın içinde sis bulutları ve ağırlık, yorgunluk olsa da ümidimi kaybedemem. Başarmayı hakediyorum. Bu süreçlerde çok zor zamanlar geçirdim. Bunların üstesinde bazen geldim, çoğu zaman gelemedim. Ağlayarak orgazm olmadan bırakttığım, son noktaya gelip orgazm olmamak için ne kadar yalvardığımı biliyorum. İnanılmaz bir bilinç ve disiplin ile başlarsak bir sürece o kadar yol gideriz. Neverfaple tanıştıktan sonra belki 2-3 hafta sonra bir süreç yaşadım. 1 haftalık harikulade bir süreç. Ne elimi sürdüm ne de aklıma geldi. Hayalim tabi ki bu ama bu zayıf bir istek, pek mümkün görünmüyor. Asıl problem kriz anında doğru hamleleri yapmak,taviz vermemek. Ben geçen haftadan beri bu 6 günlük süreçte birçok taviz verdim. Hayatımın iyi gittiğini hissediyorum, eskiye göre çok daha disiplinli, kendini bilen, kendini geliştirmek için her şeyi yapabilecek biri haline geldiğimi biliyorum. Kendim için pmo'yu da bırakabilirim. Sizler de kendiniz için bunu yapabilirsiniz. Bunu en çok hakeden sizlersiniz. Relapse sonrası ne kadar üzüldüğünüzü tahmin edemem. Sizlerle aynı yolda yürümek benim için büyük bir mutluluk. Başaracağız. 0.gün
 

feastingonblood

Yeni Üye
Katılım
1 Nis 2024
Mesajlar
5
Tepki puanı
7
Puanları
3
1. Gün

Sabah rutinim çok başarılıydı. Sonrasında kız arkadaşımla dışarıda uzun süre vakit geçirdik, sürekli bir şeylerle meşgüldum. Pmo'yu düşünecek vaktim olmadı.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst