Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

15 Kasım Toparlanma Meydan Okuması

notfapper

Mezun olacak
Selamlar dostlarım bugün relapse oldum (12 kasım) ve benim gibi yakın zamanda relapse olmuş arkadaşlarla toparlanmak için bir meydan okuma düzenlemek istiyorum
Süre 15 gün şartlar ise şöyle
1.
Boşalmanın kesinlikle yasak olduğu modu uygulayacağız ki toparlanma sürecini cidden yaşayalım .
2.ise
Bu süreçte gereksiz dopamin kaynaklarını olabildiğince sınırlıyoruz.

son olarak eğer relapse olursa belirtilecek ve 5 günde bir olacak şekilde raporlar verilecektir
katılan yarışmacılar
1.
notfapper
2. Antiweakness
3.Ottoman
4.UyKuSuZuM
Katılıyorum diyerek başlayabilirsiniz 16 kasımdan sonra yeni yarişmacı alınmayacaktır

Son düzenleme:

Ottoman

Venüs Yolcusu
Selamlar dostlarım bugün relapse oldum ve benim gibi yakın zamanda relapse olmuş arkadaşlarla toparlanmak için bir meydan okuma düzenlemek istiyorum
Süre 15 gün şartlar ise şöyle
1.
Boşalmanın kesinlikle yasak olduğu modu uygulayacağız ki toparlanma sürecini cidden yaşayalım .
2.ise
Bu süreçte gereksiz dopamin kaynaklarını olabildiğince sınırlıyoruz.

son olarak eğer relapse olursa belirtilecek ve 5 günde bir olacak şekilde raporlar verilecektir
katılan yarışmacılar
1.
notfapper
2. Antiweakness

Katılıyorum diyerek başlayabilirsiniz 16 kasımdan sonra yeni yarişmacı alınmayacaktır
Katılıyorum 🤚

UyKuSuZuM

Merkür Yolcusu
Katılıyorum yalnız forumu aktif kullanmıyorum onun için relaps oldum diyene kadar meydan okumadayım bozmamışımdır demek

Whiplash

Uranüs Yolcusu
Katılmıyorum ve katılmamakla birlikte bu meydan okumaların artık hiçbir cazibesinin kalmadığını düşünüyorum. Amaç gerçeğe dönmek ama meydan okumalar hayallerde yaşıyor nasıl olacak bilmiyorum? (Kastettiğim PMO'dan uzak durmakla birlikte yok işte şeker bırakılacak, toplu taşımada yer olsa da ayakta gidilecek falan filan bir sürü saçma kurallar bu arada)Zaten belli süre sonra neredeyse kimsenin rapor vermemesinden ve konu sahibinin ilgilenmemesinden de pek bir işe yaramadığı anlaşılıyor. Bu meydan okumalar yerine hep birlikte mutlak doğruyu bulmak adına bir şeyler yapsak çok daha iyi değil mi?

izleyici1

Yoda
2 saat önce 31 çekip
ardından gelen pişmanlık gazla meydan okuma açmak
bir guruba liderlik etmek samimi bir davranış değil
tavsiyem meydan okuma açacak arkadaşın en azından 1 ayı kendi çapında doldurması
kendi sorumluluğunu aldıktan sonra diğer arkadaşlara yardımcı olmak için meydan okuma açsın
komutan savaştan kaçınca askerlerin savaşmasını kimse bekleyemez
veya eğitimsiz bir komutanın liderlik etmesini

DexterMorgan_

Yeni Fapstronot
Kendinizi bir maratoncu , yarışmacı olarak görmeyi bırakın beyler yok benim bu kadar günüm var yok ben bozdum felan fazla tribe girmemek lazım mesela geçenlerde 130 günlük sürecimi bozdum ardından tekrardan başladım süreci kabullendim. Eğer kabullenmezseniz bu oyun olur siz ise dayanabildiğiniz kadar dayanır sonra teslim olursunuz maalesef , bunu kendinize yapmayın

notfapper

Mezun olacak
2 saat önce 31 çekip
ardından gelen pişmanlık gazla meydan okuma açmak
bir guruba liderlik etmek samimi bir davranış değil
tavsiyem meydan okuma açacak arkadaşın en azından 1 ayı kendi çapında doldurması
kendi sorumluluğunu aldıktan sonra diğer arkadaşlara yardımcı olmak için meydan okuma açsın
komutan savaştan kaçınca askerlerin savaşmasını kimse bekleyemez
veya eğitimsiz bir komutanın liderlik etmesini
Evet tamda 2 gün olmak üzere şuan acaba bu sert tavrınızın amacı nedir? foruma aktiflik getirmek , döngüye girenleri kurtarmak ve daha fazla grup sorumluluğu alabilmek-aldırmak için yaptığım birşey yoksa burda kimsenin çektiği 31 hiç kimsenin umrunda değil. aynı zamanda zorlu bir meydan okuma yapmıyorum zaten, bunlar bu forumda bilinen toparlanma sürecinde yapılması gereken şeyler.

Bu önyargınızı anlayamıyorum. kimin eğitimli ,eğitimsiz olduğu hakkında bilginiz olmadan konuşmuşsunuz.

notfapper

Mezun olacak
Katılmıyorum ve katılmamakla birlikte bu meydan okumaların artık hiçbir cazibesinin kalmadığını düşünüyorum. Amaç gerçeğe dönmek ama meydan okumalar hayallerde yaşıyor nasıl olacak bilmiyorum? (Kastettiğim PMO'dan uzak durmakla birlikte yok işte şeker bırakılacak, toplu taşımada yer olsa da ayakta gidilecek falan filan bir sürü saçma kurallar bu arada)Zaten belli süre sonra neredeyse kimsenin rapor vermemesinden ve konu sahibinin ilgilenmemesinden de pek bir işe yaramadığı anlaşılıyor. Bu meydan okumalar yerine hep birlikte mutlak doğruyu bulmak adına bir şeyler yapsak çok daha iyi değil mi?
Bilmiyorum hocam ben normalde yaptığım şeyleri yazdım sadece bu bir toparlanma meydan okuması-aslında adı meydan okuma olmamalı ama.
Haklısınız burada uzun meydan okumaların işe yaramadığını bildiğimdende kısa açtım
Bence çokta hayal değil ama bunlar disiplinli insanlarda olması gerekenler.

notfapper

Mezun olacak
Kendinizi bir maratoncu , yarışmacı olarak görmeyi bırakın beyler yok benim bu kadar günüm var yok ben bozdum felan fazla tribe girmemek lazım mesela geçenlerde 130 günlük sürecimi bozdum ardından tekrardan başladım süreci kabullendim. Eğer kabullenmezseniz bu oyun olur siz ise dayanabildiğiniz kadar dayanır sonra teslim olursunuz maalesef , bunu kendinize yapmayın
Haklısınız hocam bu toparlanma süreci sonrası saymak bırakılır genelde zaten

izleyici1

Yoda
hocam kimseyi kınamak yada yargılamaya hakkım yok
bende bu bataklıktan kurtulamadım
malesef bende 2 saat önce 31 çekip gaza gelen guruptayım !
bu çukurun içinden çıkmak için sağlam güvenilir yollar arıyorum

fakat forumda meydan okuma konuları iyice laçkalaşmış durumda
kendi sorumluluğumuzu almadan bir gurubun sorumluluğunu almamalıyız
belki onun yerine hesap verilebilirlik ortağı arayabilirsin
bir arkadaş bulup ona günlük rapor verilebilir oda sana

bir meydan okuma açmak demek
en az 20 30 kişiye liderlik yapıp öncü olmak raporları takip etmek onlarında sorumluluğunu almak demektir
bu yüzden bir meydan okuma açacak arkadaşın en azından
belli bir süreye kendisi ulaşması gerekir

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6