Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

16 Günü Hiç Etmek Ve İzlenimler

Lazkopat

Emektar Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
684
Tepki puanı
1,028
Puanları
160
Süreci bozalı bir kaç dakika oluyor ve duygu durumum depresife yakın. Bu sürece dair gözlemlerimi yazmak pek mantıklı olmayacaktır. Çünkü artan muhakeme yeteneğim ve odaklanmam süreci bozmaya yaklaştığım sırada dahi hiç olmuştu. Ancak yazdığım ilk üç cümleye bakınca hızlı toparlandım gibi değil mi? Her neyse işte. İçimden ne geliyorsa yazacağım yine. Bu süreç benim için gayet güzeldi ve kulağa ilginç gelecek ama en iyi süreçlerimin arasına girebilir. Neden mi? Bu bağımlılığım müptelası olmama rağmen zihnimin sürece göre hızlı toparlandığını fark ettim. Sürekli okulda vakit geçiriyordum kızlarla rahat konuşuyodum vs. Okuldaki tanımadığım insanlar bile benden bahsediyordu. Yahu daha bugün cool cool yürüyüp bakışların üzerinde olduğumu fark ediyordum. Şu an fark ettim ki: Kafam aptallaşıyor. Zihnime gelen sözcükler falan filan işte. Şu an akıcı yazamıyorum. Yazdıkça farkındalığım artıyor herhalde. Bu süreç 51 günlük sürecime benziyor aslında. Topluma katılan bir bireye dönüşüyodum. Evet gençler bizim sorunumuz bu işte: Toplumdan kaçıp sürekli inzivaya çekilen insanlarız. Her gün 31 çeken adamın yapacak işi yoktur. İçindeki potansiyeli,zamanı,maskülenliği,ruhunu... kısaca kendisini yavaşça öldürür.)

Sürece dair gözlemlerimi ve son günlerdeki tavırlarıma bakınca 16 Günü HİÇ ettiğimin daha da farkına varıp kendimden nefret ediyorum. En komiği de şuydu: Kriz esnasında foruma girip bir yazı okuyup kendime; bu süreci bozmamalıyım dedim ve bugün yaşadıklarım aklıma geldi. Sürecin bozulması çok da elimde değildi diyemem. O kadar taviz verirsen NE OLACAKTI LAN BAŞKA? Neyse bu yazıyı yazıyorum ancak okuyucuyu da anlamak ve zihninde nöronların çarpışmasını sağlamak gerekli. Gençler. Pardon bende gencim. Arkadaşlar, 31'i bırakın ve gidip bir kıza selam verin. İlk başta Hayatınız için bir şey yapmanıza gerek kalmayacak. Zaten selam verdiğin insanla okuldaysa denk geleceksin. Yanında arkadaşı da denk gelecek falan yine siz konuşmayı başlatın. Konuşma nasıl başlatılır sosyal değilim diyorsan insanlara sorular sorup anlattıklarına dair sorularla devam ettiğinde daha sosyal oluyorsun. Bende öyleydim. İçime kapanıkken dışa dönük hale geldim. En son diğer bağımlılıklarda (ınstagram,alkol,internet... biliyorsunuzdur işte) gidince içinizde bir boşluk olacak ve düşüneceğiniz şey şu: Ne için yaşamalıyım? Kendimi nasıl geliştirmeliyim? Okuldaki akademik başarımı nasıl arttırım? Nasıl daha dışa dönük bir insan olurum? Kısaca hayatta tepe noktasına ulaşmak için ne yapmam gerekli? Son soruda da göreceksiniz ki hayatınıza daha farklı pencereden bakmış oluyorsunuz. Benim en son sorduğum soru da buydu. Sayı olarak küçük benim için büyük 16 Gün HİÇ oldu.
 
Son düzenleme:

izleyici1

Yoda
Katılım
13 Tem 2020
Mesajlar
494
Tepki puanı
729
Puanları
160
ben geçende 45 günlük sürecimi çer çöp ettim
45. güne doğru canlı konuşkan olmuştum
zihnim bir haylide açılmıştı
bozduktan sonra ise
dışarı çıkmaya korkar oldum
kimse beni görmemeliydi
şu an 9. güne giriyorum süreci zırt pırt bozmak artık çok sıkıyor
her şeyi silbaştan yaşamak
joker bile her gün pmo yapsa
betmanle oynayacak dalga geçicek enerjisi olmazdı heralde
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst