Selamun aleyküm kardeşlerim, bende sizin gibi aynı yolun yolcusuyum. 21 yaşındayım, dün 93 günlük sürecim bozuldu. 4 yıldır bağımlıyım, son 1 yıldır ise iyiyim eskiye nazaran. Eskiden daha da ağır bağımlı idim. 93, 155, 181 günlük süreçlerim oldu 4 yıllık serüvenimde. Kriz anlarını yönetmeyi beceremiyorum, kendimden geçiyorum kriz geldiği zaman ve ben bu bağımlılık yüzünden okul vs. okuyamadım. Liseyi bitirdiğim gibi bu illetle tanıştım, o gün bugündür onunla uğraşıyorum. 2021'den beri hayatım mahvoldu. Cinsel istek bozukluğu, ereksiyon sorunu baş gösterdi. Cinsellikten o kadar midem bulanıyor ki ilişkiye girmek istemiyorum hiç. Hem midem bulanıyor hem başım dönüyor. Dün bozduğum 93 günlük sürecimde cinsel istek bozukluğu, ereksiyon sorunu hafif düzelmişti ama tam değil. Evlenince eşimle sorun yaşar mıyım diye düşünüp duruyorum, iyice takıntılı oldum. Gerçi bu halde evlenemem çünkü cinsel ilişkiden hem korkuyorum hem midem bulanıyor, travma oldu bende. Lütfen bilgisi olanlar yazsın, elim ayağım tutmuyor artık, takatim yok. Erken boşalma da var galiba, yıllarca kötü görüntüler izleyerek kuru şekilde yapmışım, penisime çok zarar gelmiş. Şimdiden teşekkür ederim, Allah razı olsun. Şunu demeyi de unuttum, doktora gitmeyi düşünüyorum. Bu bağımlılık için psikolog vs. iyi gelir mi, ilaç falan?
Moderatörün son düzenlenenleri: