Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ankara'da Olanlara Daygame Yardımcı Olabilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

BloodRien

Yoda
Seneye umarım ankaradayım, bir arkadaşım daha var çift kanat istersin diye umuyorum :)

Brock

Mezun
Daygame ne arkadaşlar

Inhuman

Merkür Yolcusu
Bugünlerde herkesin sevgilisi var. Kız starbucksta tek başına oturuyor mesela bi game yapayım diyorsun 10 dakikaya sevgilisi geliyor, veya otobüste tek, inince sevgilisi bekliyor vb. :D Set açmış olsam ağır reziliz.

Bununla nasıl baş edebiliyorsunuz ya? Risk değil mi. Ben sevgilisi olan birine set açsam sonradan öğrensem utançtan yerin dibine girerim herhalde kendime saygısızlık olarak görürüm 3. kişi sığıntı olarak. Sizin başınıza geldi mi hiç, ben mi abartıyorum yoksa

Ayrıca, benim kız arkadaşıma set açılmasından rahatsız olurdum herhalde.

Ben nightgameciyim, gece saati mekanda tek başına kız zaten resmen gel bana diyordur, veya kız kıza görsen o kişilerden en az birinin sevgilisi olmama olasılığı çok yüksek, kanat adamları ve kanat kadınları işin içine sokarak ortam yaratıp sevgilisi olmayanı öğrenebiliyorum.. ve işi 'tesadüfen tanışma' oyununu kurarak götürebiliyorum.. böylece her şey doğalıyla gibi oluyor... zaten sevgilisi olan kızın clubda barda işi yok, varsa da sevgilisiyle geliyor zaten genelde. (kız kıza partileme durumu varsa belki sevgilisi olabilir, ama onda da diğer kızlarla şansınız var dediğim gibi)

Dipnot: İzmir

Son düzenleme:

UBERMAN

Ay Yolcusu
Web Sitesi
durmusium.etsy.com
Bu daygame olayını çok sevdim. Bugün bir kız beni kesiyordu, ders çalıştığım için pek yüz vermedim. Sanırım kız bizim sınıftaydı ama tam hatırlamıyorum. Kız bana kaçamak bakışlar atıyordu, açıkça gel benle konuş der gibi. Tam daygamelik olay ama gel gelelim ki bu daygame'i kütüphaneden gelince bu başlığı açan dostum sayesinde öğrendim. Keşke daha önce bilseydim direkt şansımı denerdim. Neyse şimdi erkek adam kanalından bu konu yüksek lisansını yapacağım. Daygame'lerinizin başarılı olması umuduyla :d

Inhuman

Merkür Yolcusu
Bu daygame olayını çok sevdim. Bugün bir kız beni kesiyordu, ders çalıştığım için pek yüz vermedim. Sanırım kız bizim sınıftaydı ama tam hatırlamıyorum. Kız bana kaçamak bakışlar atıyordu, açıkça gel benle konuş der gibi. Tam daygamelik olay ama gel gelelim ki bu daygame'i kütüphaneden gelince bu başlığı açan dostum sayesinde öğrendim. Keşke daha önce bilseydim direkt şansımı denerdim. Neyse şimdi erkek adam kanalından bu konu yüksek lisansını yapacağım. Daygame'lerinizin başarılı olması umuduyla :d

Böyle daygame'e can kurban. Ancak, bazı instagram sayfalarında görüyorum kız müzik dinliyor kitap okuyor tek başına, git yaklaş diyor. Kız senin onunla ne istediğini anlamayacak kadar aptal değil ve riske giriyorsun.

Ama bu örnek tam bir daygame örneği olmuş. Kadının sevgilisi olmadığı ve her şeyin güzel gideceğinin sinyali dişi tarafından verilmiş. Süper :) Bidahakine açarsın artık seti öyle bi durumda.

Inhuman

Merkür Yolcusu
Tanıyıp bilmediğin bir kızla flörtleşmenin ne faydası varki
Sinyali alıyorsan güzeldir bence yeni insanla tanışırsın hem, ama kendi halinde yolda yürüyen bir kızla muhabbet açmaya çalışmak vb. bana çok ezikçe geliyor. Muhtaç veya aşırı efor gibi duruyor, işin içine giren özgüven kurtarmıyor yani seni.

Inhuman

Merkür Yolcusu
Hocam bu daygame-nightgame olaylarını ben de yeni duydum. Bu set olayı ne oluyor tam olarak :D.

Kısaca gidip muhabbet açmak, tabii "nasılsın, teyzenler nasıl, havalar güzel mi" gibi değil, sağlam gülüşmeli etmeli akıcı sohbet oluşturmak, ve devamında flörte götürmek. :D

Bunu yapmakta bir sorun yok ta, yukarıda dediğim gibi sevgilisi olan/olabilecek veya kısaca benimle ilgilenmeyen bir kıza bu yatırımı yapmak bana kendime saygısızlık olarak gelir o yüzden kadının vereceği sinyal önemlidir, kendi halinde takılan bir kıza yaklaşmayı gereksiz ve muhtaçça buluyorum. Neden muhtaçça?

Çünkü muhabbeti akıtan benim, özgüven ile yaklaşan benim, kim için ne için? diye sorarım hep. Cevap "öylesine oturan herhangi bir kız olması" ise, karşı tarafa ne kadar muhtaç gözüktüğümü anlayabiliriz. Ama cevap "bakışlarıyla seni isteyen, tatlı bir kız" olsaydı, evet yatırımımı yapmaya başlayabilirim kendisine.

Okuduğunuz için teşekkürler

UBERMAN

Ay Yolcusu
Web Sitesi
durmusium.etsy.com
Böyle daygame'e can kurban. Ancak, bazı instagram sayfalarında görüyorum kız müzik dinliyor kitap okuyor tek başına, git yaklaş diyor. Kız senin onunla ne istediğini anlamayacak kadar aptal değil ve riske giriyorsun.

Ama bu örnek tam bir daygame örneği olmuş. Kadının sevgilisi olmadığı ve her şeyin güzel gideceğinin sinyali dişi tarafından verilmiş. Süper :) Bidahakine açarsın artık seti öyle bi durumda.
Bugün daygame hakkında kısa bir bilgiyle bana bakış atan kıza soru sordum. Kız da bildiğim konu değil falan dedi. Ben de dün kütüphanede bir kıza sormuştum. Bugün de durur muyum gittim yanına ve dedimki: dün soru sormuştum bugün de soracağım falan. O da tabii, olur gel otur yanıma dedi. Sonra soruyu çözemedi. Video çözümüne baktık. Öyle öyle muhabbet açıldı. İsmini öğrendim. Kız benden bir yaş küçük ama konuşurken yüzüme gülerek konuştu. Demek ki şunu öğrendim. Kızlarla konuşmak için illa nofapte başarılı olmaya gerek yok. Ama nofapten olsaydım dışarıya testo fırlatacağım için kızı daha çok cezbetmiş olurdum. Neyse konuya dönecek olursak kızdan ben soruyu sorduktan sonra bu sefer o yanıma geldi o bana sordu. Bu şekilde ilk daygame'imizi yapmış olduk. İlerleyen günlerde daha başarılı olurum diye düşünüyorum. Hepinize bol şans ve süreciniz daim olsun. (unutmayın sadece nofap size kızlarla konuşma becerisi vermez, sizin de çaba göstermeniz lazım)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6