boringusername1
Yeni Üye
...
Son düzenleme:
Gündüz saatlerinde sokak ortasında yürürken, kafede vs. kızlarla tanışma- flörtleşme en basit anlatımıyla. Benzer şekilde Nightgame'de var.Daygame ne arkadaşlar
Tanıyıp bilmediğin bir kızla flörtleşmenin ne faydası varkiGündüz saatlerinde sokak ortasında yürürken, kafede vs. kızlarla tanışma- flörtleşme en basit anlatımıyla. Benzer şekilde Nightgame'de var.
Bu daygame olayını çok sevdim. Bugün bir kız beni kesiyordu, ders çalıştığım için pek yüz vermedim. Sanırım kız bizim sınıftaydı ama tam hatırlamıyorum. Kız bana kaçamak bakışlar atıyordu, açıkça gel benle konuş der gibi. Tam daygamelik olay ama gel gelelim ki bu daygame'i kütüphaneden gelince bu başlığı açan dostum sayesinde öğrendim. Keşke daha önce bilseydim direkt şansımı denerdim. Neyse şimdi erkek adam kanalından bu konu yüksek lisansını yapacağım. Daygame'lerinizin başarılı olması umuduyla :d
Sinyali alıyorsan güzeldir bence yeni insanla tanışırsın hem, ama kendi halinde yolda yürüyen bir kızla muhabbet açmaya çalışmak vb. bana çok ezikçe geliyor. Muhtaç veya aşırı efor gibi duruyor, işin içine giren özgüven kurtarmıyor yani seni.Tanıyıp bilmediğin bir kızla flörtleşmenin ne faydası varki
Hocam bu daygame-nightgame olaylarını ben de yeni duydum. Bu set olayı ne oluyor tam olarakSüperBidahakine açarsın artık seti öyle bi durumda.
Hocam bu daygame-nightgame olaylarını ben de yeni duydum. Bu set olayı ne oluyor tam olarak.
Bugün daygame hakkında kısa bir bilgiyle bana bakış atan kıza soru sordum. Kız da bildiğim konu değil falan dedi. Ben de dün kütüphanede bir kıza sormuştum. Bugün de durur muyum gittim yanına ve dedimki: dün soru sormuştum bugün de soracağım falan. O da tabii, olur gel otur yanıma dedi. Sonra soruyu çözemedi. Video çözümüne baktık. Öyle öyle muhabbet açıldı. İsmini öğrendim. Kız benden bir yaş küçük ama konuşurken yüzüme gülerek konuştu. Demek ki şunu öğrendim. Kızlarla konuşmak için illa nofapte başarılı olmaya gerek yok. Ama nofapten olsaydım dışarıya testo fırlatacağım için kızı daha çok cezbetmiş olurdum. Neyse konuya dönecek olursak kızdan ben soruyu sorduktan sonra bu sefer o yanıma geldi o bana sordu. Bu şekilde ilk daygame'imizi yapmış olduk. İlerleyen günlerde daha başarılı olurum diye düşünüyorum. Hepinize bol şans ve süreciniz daim olsun. (unutmayın sadece nofap size kızlarla konuşma becerisi vermez, sizin de çaba göstermeniz lazım)Böyle daygame'e can kurban. Ancak, bazı instagram sayfalarında görüyorum kız müzik dinliyor kitap okuyor tek başına, git yaklaş diyor. Kız senin onunla ne istediğini anlamayacak kadar aptal değil ve riske giriyorsun.
Ama bu örnek tam bir daygame örneği olmuş. Kadının sevgilisi olmadığı ve her şeyin güzel gideceğinin sinyali dişi tarafından verilmiş. SüperBidahakine açarsın artık seti öyle bi durumda.