Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Çok Büyük Hata Yaptım Nasıl Toparlanırım ?

Mr.robot

Yeni Fapstronot
Merhaba arkadaşlar ben çok büyük bir hatayla karşınızdayım.Hayat kadınına gittim yalnızca bir defa değil bi kaç sefer gittim çok pişmanım kondomsuz ilişkiye girdim çünkü napıcağımı bilmiyorum şu an şoktayım nasıl bunları yapabildim diye hastalık kapma ihtimalim varmış hayatım boyunca acısını çekebileceğim türlerden hala inanamıyorum kendime bunları nasıl yapabildim diye şu an çok korkuyorum başıma bi şey gelir diye hastanelerde yatmak istemiyorum evlenmemekten korkuyorum büyük bir bataklığa düştüm lütfen beni aydınlatır mısınız kurtulma şansım hiç mi yok şu an o kadar pişmanım ki zamanı keşke geriye alabilseydim cidden iyi hissetmiyorum tekrar yeni bir sürece başlicam nofap te ama aklım hep bu olayda kaldı yakın zamanda oldu bütün bunlar toparlayamıyorum kendimi korkudan elim ayağım titriyor beni aydınlatır mısınız bilmediğim bi şeyler mi var yine de ?

hypertrophy

Yeni Üye
Merhaba arkadaşlar ben çok büyük bir hatayla karşınızdayım.Hayat kadınına gittim yalnızca bir defa değil bi kaç sefer gittim çok pişmanım kondomsuz ilişkiye girdim çünkü napıcağımı bilmiyorum şu an şoktayım nasıl bunları yapabildim diye hastalık kapma ihtimalim varmış hayatım boyunca acısını çekebileceğim türlerden hala inanamıyorum kendime bunları nasıl yapabildim diye şu an çok korkuyorum başıma bi şey gelir diye hastanelerde yatmak istemiyorum evlenmemekten korkuyorum büyük bir bataklığa düştüm lütfen beni aydınlatır mısınız kurtulma şansım hiç mi yok şu an o kadar pişmanım ki zamanı keşke geriye alabilseydim cidden iyi hissetmiyorum tekrar yeni bir sürece başlicam nofap te ama aklım hep bu olayda kaldı yakın zamanda oldu bütün bunlar toparlayamıyorum kendimi korkudan elim ayağım titriyor beni aydınlatır mısınız bilmediğim bi şeyler mi var yine de ?
Hiv ve aids testi yaptır en yaygınları bunlar çok endişelenmene gerek yok bence ,milyonlarca insan yaptığın hataya düşüyor hatanın farkında olman iyi birşey birdaha kendine hakim ol ve sana tavsiyem gerçekten evlilik hayalin varsa yaptıklarına dikkat et yoksa ilerde evlenecek bir kadın buldupunda bunlar aklına gelebilir

Hawk

Merkür Yolcusu
En azından prezervatif taksan bile hastalıkları engellersin niye korunmadın ki bir sürü cinsel hastalık tipi var bulaşıp bulaşmadığını zaman gösterecek malesef

selahtn03484

Yeni Üye
hangi memlekette gittin? %90 sorun yoktur dert etme, test yaptır. birdahakine eğer düşünürsen de kondomlu yap.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6