Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Deneyimler

bocchi

Uranüs Yolcusu
Katılım
19 Tem 2021
Mesajlar
211
Tepki puanı
440
Puanları
111
Web Sitesi
1000kitap.com

Bu konuda size şu ana kadar olan deneyimlerimi, masturbasyonu bırakmak için gereken hakikatleri kısa ve öz şekilde anlatacağım.​




Deneyim 1

İşi kafanızda bitirmezseniz ihtiraslar geldiğinde yapmak için bahane bulmak kolaylaşır ve çabuk yenilir hale gelirsiniz. İşi kafada bitirince ihtiraslara karşı daha az yorulur olursunuz.

Gün saymayın kendinizi fap yapmayan biri olarak görün, eğer öyle olmak istiyorsaniz.

Deneyim 2


Sosyal medyada gereksiz vakit geçirmeyin, elbet gözünüz oradaki kızları arayacaktır. Ben sosyal medyaları sildiğimde beynimi hem gereksiz şeylerden arındırmış hem de masturbasyondan uzaklaşmış oldum.

Deneyim 3

Yapacak bir şeyler bulun. Düşünmek iyidir. Boş durduğunuzda ihtiraslar beyninize hücum etmeye başlar.


Deneyim 4


Zorlanmaktan hoşlanın, zorlandığınızda "şu an gelişiyorum" demek motive eder. Kendinizi zorlamayı sever hale gelin ve şu bakış açısı belki sizde değişim için gerekli hisleri uyandırabilir: hayatımın bu anına kadar masturbasyon yaparak geldim ve hiç memnun değilim, bu yüzden masturbasyonsuz nasıl olacak bir deneyeceğim.




Bunlar bence birer hakikat ve ben masturbasyonun faydalarına inanmak istesem de inanamayan biri olarak nofap yapmaya karar verdim çünkü anlamanın en iyi yolu denemekti. Şu an sanırım 15-20. (ki 10 günden fazla gidebildiğim süreçler pek az) günlerdeyim. Karamsarliktan ve üzülmekten beni kurtardı nofap. Şimdi de beyin sisinin kalktığını hissediyorum. Daha ileriki zamanlarda "nofap faydalarına inanmayan birisi olarak nasıl kapak oldum" diye bir konu açabilirim ?
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst