Öylesinebiris
Yeni Üye
Hiç istemediğim bir hayat yaşıyorum şu an her şey çok ters gidiyor hiç istemediğim şeyler oldu özellikle eğitim alanında üniversite hayalim çöp oldu ne kadar asosyal olduğumu anlatmıyorum bile aşırı düşüncelerden dolayı ilaç kullandım en kötüsü ailenin bir beklentisi var ama ben hiçbir şey yapamadım farklı işlere girdim çalıştım iğrenç bir şey zorbalanmak falan onların gözünde hiçbir hakkınız yok herkes zavallı gözüyle bakıyor en çok da ailem yani özetle okumanın önemi o kadar çok anladım ki bu sene ortaöğretime hazırlanıyorum sonrasında yeniden sınava hazırlanmayı düşünüyorum 22 yaşındayım artık bitmiş gibi hissediyorum hiç iyi değilim kendime çok öfkeliyim ama ne olursa olsun herkese aptal olmadığımı göstereceğim tek hatam dilden hazırlanmak oldu yıllarım gitti ama geç değil 30 yaşıma kadar bu muameleyi görmek istemem asla en azından başarırsam herkes susar biraz dertleşmek istedim bu kadar ayrıca evlenmek istemiyorum bu konularda hiç şansım yok saçma sapan birine denk geleceğimi de biliyorum hayatımı çürütmek istemiyorum zaten o kadar da dayanmam biliyorum kız olmanın zorlukları