Whiplash
Uranüs Yolcusu
Merhabalar, Neverfap sürecinin verimli olabilmesi için kitap okumanın çok çok önemli olduğunu aşağı yukarı hepimiz biliriz. Türkiye'nin bir zamanlar en aktif forumlarından olan Donanım haber Forum'da da böyle bir konu vardı ve hem başkalarını kitap okumaya teşvik etmek açısından hem de okuduğumuz kitabın biraz daha aklımızda kalabilmesi için çok verimli oluyordu. Kendim evernote uygulaması kullanarak bunu zaten yapıyorum ama paylaşmanın faydalı olabileceğini düşündüm. Başka kimse katılmasa veya çok az katılım olsa bile belki birisi veya birileri görür de içinde okuma arzusu oluşur diye okuduğum kitapları buradan düzenli olarak paylaşacağım.
Yeşilçam'a ve Arzu Film yapıtlarına ilgi duyan herkesin kesinlikle okuması gereken bir kitap. Filmler, kronolojik sıralamaya göre tek tek incelemeye tutulmuş ve içinde çok önemli anekdotlar bulunuyor. Ertem Eğilmez'in sıra dışı kişiliğine tanık olmak için eşsiz bir kaynak.

Yeşilçam'a ve Arzu Film yapıtlarına ilgi duyan herkesin kesinlikle okuması gereken bir kitap. Filmler, kronolojik sıralamaya göre tek tek incelemeye tutulmuş ve içinde çok önemli anekdotlar bulunuyor. Ertem Eğilmez'in sıra dışı kişiliğine tanık olmak için eşsiz bir kaynak.