Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kanki bu tarz bu filmlerde film seni karakterle özdeşleştiriyor ve karakter işi başarıyor sende kendini başarılı hissediyorsun sana resmen mutluluk satıyor bu tarz içerikler kısa motivasyon filmlerinde de oluyor
bir şeyleri başarmak mı istiyorsun? yoksa başarmış olmak mı istiyorsun ?
Limitless kesinlikle izle, boş zamanında gaza gelmek için de never back down, ayrıca Stephan Hawkingin hayatını konu alan her şeyin teorisi de çok güzeldir ders çalışma motivasyonunu arttırır, en azından bende o etkiyi yapmıştı.
Kardeşim intihardan puf diye zafere çıkanlara bakarak hiç bir şey olmazsın. Hatta daha kötü olursun. Kendi dünyana dönünce bu ne lan dersin. Sabırlı ol. Düzelecek elbet bir gün. Tabi çabalarsan bunun için.
Tecrübeye dayanarak söylüyorum.
Dostum anladığım kadarıyla kendi hayatınla bağdaştırmak istiyorsun. Kendi hayatını bir film olarak düşün ve başrolde sensin. Filmde başrol oyuncu neler yapmış da zirveye çıkmış olabilir? Bir onları düşün bence. Bir filmde hiç, bir film izleyip çok etkilenip zirveye çıkan adam gördün mü? Görmedin çünkü öyle bir film yok ve aslına bakarsan gerçekte böyle bir şey mümkün de değil. Bak onun yerine ben sana kısa bir animasyon linki bırakayım. Bu kısacık animasyon bence birçok filmden daha fazla etkili ve motive edici.