Ozakan
Ay Yolcusu
45. gündeyim ve kendimi aşırı depresif hissediyorum canım hiç bir şey yapmak istemiyor hatta insanlarla bile zorla konuşuyorum şuana kadar geliştirdiğim kendimden çok farklıyım negatif yönde. umarım bu dönem çok uzun sürmez ama yeneceğime inanıyorum bu dönemde geçecek ve dopamin oruçları tutup uzun vadeli yatırımlarıma devam edeceğim ve ruhsal benliğimin derinlerine ineceğim.
Yapılacaklar:
1-Üç iş kuralına uy:Bunu yapıyorum ve uzun ve orta vadeli hedeflerimde de yapıp kendimi ruhsal ve mental açıdan rahatlatacağım kısacası bellek boşalacak 3 işe odaklanacak.
2-Arkadaş ortamım var ama kendim gibi 2 kişi daha bulup yoldaşlar edineceğim. (Kusursuz insan yoktur o yüzden kendini geliştiren, kendine ve bana saygısı olması yeterli. )
3-Kendi kendime eğleneceğim ve iç huzurama kavuşacağım. Sürecenizde başarılar dostlar.
Yapılacaklar:
1-Üç iş kuralına uy:Bunu yapıyorum ve uzun ve orta vadeli hedeflerimde de yapıp kendimi ruhsal ve mental açıdan rahatlatacağım kısacası bellek boşalacak 3 işe odaklanacak.
2-Arkadaş ortamım var ama kendim gibi 2 kişi daha bulup yoldaşlar edineceğim. (Kusursuz insan yoktur o yüzden kendini geliştiren, kendine ve bana saygısı olması yeterli. )
3-Kendi kendime eğleneceğim ve iç huzurama kavuşacağım. Sürecenizde başarılar dostlar.