BıdıbıdıYapmaDopamin
Gözlüklü
Evet dostlar bugün Neverfap'te 8. Günümde bulunuyorum. Ve rutin programamım şu şekilde:
08.00 kalkış ve doğada yürüyüş.
08.40 gibi kahvaltı yapmaktayım.
09.00 meditasyon ve hafif esneme hareketleri.
10.00 bigisayardan işlerime başlıyorum.
12.30'dan 13.30'a kadar dinlenme.
13.30- 14.30 arası spor.
14.30 ile 17.30 sosyalleşme.
Edit:
Dün, 13 gün öylece çöp oldu. Ben bir aydır tatildeydim ne internet vardı nede elime telefon alıyordum. Böyle böyle günler geçti ve şehire geldiğim zaman sanki her şey bir anda değişti. Kendimi son iki gün p***o kralı gibi hissetmeye başladım. Sanki tüm videolar ayağıma dizilmiş gibi bir konforluk hakim oldu.
Evde her zaman boşum ve eski günlerdeki gibi irademi toparlayamıyorum.
Siz arkadaşların günlük rutini nedir? Madde halinde yazabilecek var mı? Belki kendime bir şeyler ekleyerek yeni sürecime başlama şansım olur. Şimdiden Teşekkürler.
08.00 kalkış ve doğada yürüyüş.
08.40 gibi kahvaltı yapmaktayım.
09.00 meditasyon ve hafif esneme hareketleri.
10.00 bigisayardan işlerime başlıyorum.
12.30'dan 13.30'a kadar dinlenme.
13.30- 14.30 arası spor.
14.30 ile 17.30 sosyalleşme.
Edit:
Dün, 13 gün öylece çöp oldu. Ben bir aydır tatildeydim ne internet vardı nede elime telefon alıyordum. Böyle böyle günler geçti ve şehire geldiğim zaman sanki her şey bir anda değişti. Kendimi son iki gün p***o kralı gibi hissetmeye başladım. Sanki tüm videolar ayağıma dizilmiş gibi bir konforluk hakim oldu.
Evde her zaman boşum ve eski günlerdeki gibi irademi toparlayamıyorum.
Siz arkadaşların günlük rutini nedir? Madde halinde yazabilecek var mı? Belki kendime bir şeyler ekleyerek yeni sürecime başlama şansım olur. Şimdiden Teşekkürler.
Moderatörün son düzenlenenleri: