Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Soru Sor >>>

NeverFap hakkında sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Hedef 90...

axon00

Yeni Fapstronot
Gün 1

Dün gece 9 günlük sürecimi aşırı mutsuzluktan dolayı bozdum ve içimi dökmek için bana yardımcı olacağını düşündüğüm bir günlüğe başlamaya karar verdim. Aslında sürece gayet iyi başlamıştım ama geri çekilme dönemi başlayınca her şey bir anda tersine döndü gerek meditasyon olsun ders çalışma olsun kitap okuma olsun bütün aktivitelerimi aksatmaya başladım ve bu aktiviteleri aksatmaya başladığımda mutsuz olduğuma kanaat getirdim. Bu süreçte boş gün geçirmemeye çalışacağım yoksa karamsarlığa sürükleniyorum. Dün gece bir savaş kaybetmedim yeni tecrübeler kazandım ve bu tecrübeler ilerde bana yardımcı olacağına eminim bu mutsuzluğun geçici olduğunu kendime anlatacağım. Umarım bu süreçte hep birlikte 90 günlük sürecime tanıklık edeceğiz.

Neyse çok uzattım galiba anormal bir durum olmazsa en fazla 3 gün aralıkla günlüğe yazmaya çalışacağım. Güzel bir gün geçirmeniz dileğiyle...

axon00

Yeni Fapstronot
Gün 2

Krizi kendime daha sonra pişman olacağını anlatarak atlattım şu an her şey stabil.

axon00

Yeni Fapstronot
!!YENİ SÜREÇ!!

Gün 5

Evet 10 gün sonra geri geldim bu süreçte 2 defa nofap sürecimi bozduğum için moralim oldukça bozuktu, siteye bu yüzden girmek istemedim ve şu an 5.gündeyim bu sefer emin adımlarla ilerliyorum ayağıma taş değmez inşallah :). Her gün yazmayı mantıksız buldum açıkçası gün saymak istemiyorum bu yüzden buraya 5 günde 1 uğrarım galiba. Bu sefer başaracağım. Asla vazgeçmeyin arkadaşlar. Kendinize iyi bakın. Hoşçakalın.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6