Farketmeden sol kolundaki kas dokuyu zedelemiş olabilirsin, zedelenen kas dokuya yük bindiğinde ağrı oluşmaya başlar,pmodan sonra kasların güçsüzleşmesiyle daha çok zorlanmaya başlanması normaldir, haliyle zorlanma artınca zedelenen kas dokuda ağrı oluşur. Koldaki ağrının kalple alakası olmaz ama sol kolunu ortopediye göstermeni tavsiye ederim(genelde hastanede zedelemişsindir diyerek geçiştirebilirler,film çekilmesini istemende fayda var)
Eywallah canını yediğim kardeşim yorumun için teşekkür ederim. Ben simdi ortopediyemi randevu almam gerekiyor yoksa başka biseyemi. Bu arada ben önceden çok duserdim kollarımın ustune futbol oynarken inşallah dediğin gibidir kardeşim inşallah kalbimde yada fiziksel olarak Büyük sıkıntım çıkmaz. Ama bu pmo pisliginden kurtulmak isteyen kim varsa Allah yardımcısı olsun ve bu forumu acanlardanda Allah razı olsun iyiki varsınız dostlar.
Şunuda söylemek istiyorum. Ben 14 yaşında bu pislikle tanıştım o günlerde beni ruhumu bukadar mahvedecegini bilmiyordum Allah'ım hepimize yardım etsin suanda 21. Gundeyim ama okadar yorgunum ki okadar ruhum daralmiski okadar hicbise yapasım yokki yani bütün kara bulutlaar üstümde gibi yada gerçekten üstümde inşallah süreç ilerleyince bu durumdan hayırlısı ile çıkarım.
Sol kolum için inşallah ciddi bişe yoktur çünkü ben ruhumu ve fiziksel olarak da kalbimi çok yordum inşallah kalbime zarar vermemisimdirc
İnşallah senin dediğin gibidir ama öyle olduğuna fazla inanmıyorum ama inşallah ondandır