MEDİTASYON DENEYİ
yazmanız yeterli. Ardından listeler oluşturulacak ve deneyin ilk günü şu tarz bir mesaj atacağız:Deneye katılıyorum.
Ardından deneyimiz başlayacak ve her birimiz yakın bir zamanda belirleyeceğimiz aralıklarda rapor bildireceğiz. Nofap meydan okuması kadar katı bir rapor sürecimiz olmayacak tabi ancak yine de raporları zamanında ve eksiksiz bildirmeniz deneyimize katkı sağlayacaktır. Deney sonunda raporları derleyip genel bir makale yazıp forumun geneliyle paylaşacağız. Ayrıca yazımızda isteğinize bağlı olarak sizin tavsiyelerinize de yer vereceğiz.1- Samuray, meditasyonu günde 10'ar dakika olarak sakin bir müzikle, nefes egzersizi ile yapacağım. Bu deneyden beklentim sürecimde irade yönetimi sağlamam ve bağışıklık sistemimi güçlendirip kışın hastalıklara dayanabilmek.
Ayrıca deney hakkında konuşacağımız ana postu da şuraya ekliyorum, görüşlerinizi oraya yazabilirsiniz.
MEDİTASYON DENEYİ ANA POST <--------- Buraya tıklayın.
Şu anki buradaki postu ise sadece deney başladığında kullanacağız. Deney başlamadan önce duyuru yapılacaktır.
Edit: DENEYİMİZ BAŞLAMIŞTIR!
Rapor Tarihleri:
1. Rapor -----> 17-18 Eylül 2024
2. Rapor -----> 1-4 Ekim 2024
3. Rapor -----> 15-18 Ekim 2024
4. Rapor -----> 29-31 Ekim 2024
5. Rapor -----> 12-15 Kasım 2024
Final Rapor -----> 3 Aralık 2024
Her rapor tarihi geldiğinde bu post açılacaktır ve hepimiz gördüğümüz etkileri yazacağız. Bunları yazarken belirli tek kuralımız gördüğümüz etkileri net bir şekilde anlatmak olacak. Ayrıca katılımcılara bizzat mesaj göndererek hatırlatma yapmaya çalışacağım. Yine de bu tarihleri kaçırırsanız bana özel mesaj yoluyla ulaşarak o rapor tarihine ait raporunuzu iletebilirsiniz, deneye devam ettiğiniz sürece diskalifiye olmayacaksınız.
Hepimize başarılar diliyorum, yeni deneyimiz/meydan okumamız hayırlı uğurlu olsun.
Son düzenleme: