Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap İle Yüksel

None

Emekli Moderatör
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
452
Tepki puanı
943
Puanları
160
Yazı incisözlükten alındığı için dağınık gözükebilir ayrıca uzun olsa da bu yazıyı okumakla hiçbir şey kaybetmez çok şey kazanırsınız. Yazı eski olduğu için yazıda verilen linkler çalışmayabilir,linklerin güncel hali;

-----> http://neverfapakademi.com
----->https://neverfapturkiye.com


Kaynak:
Yazar : Umut Bural


İncisözlüğe Has Bazı Kelimelerin Anlamları

şuku=beğeni
ciks=cinsel ilişki
ferre=porno
rez(rezerve)=konuyu takibe alma




Hayatın merkezine kendini koymak, disiplin elde edip amaçlarına ulaşmak, maddi ve manevi açıdan yükselmek istiyorsan önce yüklerinden kurtulmalısın.
Seni yavaşlatan bu yükler sigara, alkol, uyuşturucu, ferre ve mastürbasyondur. Son ikili dünya tarafından yeni yeni farkına varılıyor.

20 gün sonra ferre ve mastürbasyonsuz 1 yılımı tamamlıyorum. Tüm bağımlılıklardan kurtuldum, amaçlarım doğrultusunda çalışmalar yapıyorum. Yönetiminde olduğum, danışmanlık yaptığım çok sayıda organizasyon var. insanlarla iletişimim zirvede.

işin tuhaf tarafı yaklaşık 1 yıl önce zıt bir hayat yaşıyordum. Tüm gün oyun oynayan, kitap nedir bilmeyen, kızlarla konuşmaya cesaret edemeyen bir \\\\\\\"loser\\\\\\\"dan nasıl başarılı birine dönüştüm?

Çok insanı bağımlılıktan kurtarıp yükselttim saymadım. inci yararlanmak istiyorsa REZ alsın. Siz istemeden sizi bağımlılıktan kurtarmam. Konfor alanından çıkamayan aptallar entry girip başlığı kirletmesin. Kalitesini arttırmak isteyenler başlığı takip etsin.

Türkiye'de Neverfap topluluğu var. Birlikte yükseliyoruz. Kurtulanlar kurtulacaklara yardım ediyor. Bu başlıkta büyük bir öğretinin mantığını anlatıyorum. Sorularına cevap arayanlar (bkz: )

Yeni entryler gelene kadar şu blogdaki yazıları okuyun. Bu başlıkta bu blogdaki yazıların ana fikri, mantığı anlatılıyor.


Nofapın Türkiye\'deki ismi Neverfap\'tır. Amerika\'daki nofap markalaştı dostlarım. Şanslısınız ki size bu yazıyı 20. gündeki biri değil doğrudan topluluk yöneticisi yazıyor.
intiharın eşiğindeki çok insanı hayata bağladım, 3 günü geçemeyen çok insanı sonsuza dek kurtardım. Anlattıklarımı size kimse anlatamaz. Çünkü kimse benim gibi bakamaz.

Yakında tüm tüm Türkiye\'de beni göreceksiniz zaten. Aydınlanmak istiyorsanız size vaktimden ayırıcam
Yazdıklarımı yaşam koçlarından cüzdanınızı boşaltarak öğrenebilirsiniz. Peki size neden ücretsiz veriyorum? Çünkü ben de ilk bilgilerimi ücretsiz aldım. Öğrendiklerimi anlatarak borcumu kapatıyorum. Blogda yazıp grubumdaki bağımlılarla tek tek ilgilenerek zaten o borcu çoktan kapatsam da ilk öğrendiğim yer inciye ayıp olmasın. Okuduğunuz, şukuladığınız ve rez aldığınız sürece yazıcam. REZ ALIN ŞUKULAYIN OKUYAN VAR MI ANLAYALIM

Yazdıklarımı yaşam koçlarından cüzdanınızı boşaltarak öğrenebilirsiniz. Peki size neden ücretsiz veriyorum? Çünkü ben de ilk bilgilerimi ücretsiz aldım. Öğrendiklerimi anlatarak borcumu kapatıyorum. Blogda yazıp grubumdaki bağımlılarla tek tek ilgilenerek zaten o borcu çoktan kapatsam da ilk öğrendiğim yer inciye ayıp olmasın. Okuduğunuz, şukuladığınız ve rez aldığınız sürece yazıcam. REZ ALIN ŞUKULAYIN OKUYAN VAR MI ANLAYALIM
Nofap sizi iki şekilde iyileştirir dedik. Birincisi dopamin reseptörlerinin iyileşmesi
Nedir bu dopamin ve reseptörleri?

Dopamin hayattan zevk almanızı ve bir şeye bağımlı olmanızı sağlayan hormondur. Su içerken, barbunya yerken, sigara içerken dopamin salgılarsınız. Barbunyada az salgılanırken sigarada fazlaca salgılanır. Bunu öğrenen beyin sigaraya bağımlılık oluşturur.
Çünkü beyin kendini sürekli mutlu etmek ister. Bu yüzden sağlıklı sağlıksız bilmeden kim fazla dopamin veriyorsa onu ister. Bu sevdiğiniz kız olabilir, çikolata olabilir, yemek olabilir, uyuşturucu olabilir, ferre VE MASTÜRBASYON OLABiLiR
Daha iyi anlamanız için şöyle örneklendiriyim:
Fasulye 10 birim dopamin salgılatır. Pasta 50 birim dopamin salgılatır. Su 5 birim dopamin salgılatır. ferre 1000 birim dopamin salgılatır.

işte beyin 1000 birim dopamin salgılatan şey ne bilmez. Sadece onu yaptığında mutlu olduğunu bilir ve onu ister. Sağlıklı, sağlıksız önemi yoktur. Onu ister sadece.

Şimdi bi ara verin ve düşünün. ilk içtiğiniz sigara ile son içtiğiniz sigaranın verdiği haz bir mi? Çocukken fotoğraflarla mast yapabiliyoken şimdi saatlerce farklı ferre aramanızın nedeni ne? Sigarayı bırakanlar neden hayattan tat almıyor muşum diyor?
Davranışsal tolerans denen bir olay vardır. "Davranışsal açıdan tolerans, bir uyarıcıya alışıldığında hep aynı düzeyde etki alabilmek için her seferinde daha fazlasına ihtiyaç duyulması anldıbına gelir."

Kullandığınız alkol miktarının, içtiğiniz sigaranın, sardığınız otun miktarının artmasının sebebi budur. Çünkü beyni 1000 birim dopaminden sonra yeniden salgılanan 1000 birim dopamin etkilemiyor, zevk vermiyor. He bu arada diyeceksiniz 1000 birimin kıpırdatmadığını 50 birimlik dopamin veren çikolata nasıl kıpırdatsın? işte orada ferre ve mastürbasyonun hayattan aldığınız zevki nasıl azalttığı yatıyor.
izlediğiniz her ferre sonrası artık farklı tarzda ve daha fazla ferre izleme ihtiyacına düşüyorsunuz.

Neverfap tamamen bilimseldir. Tabi biz felsefe, bir bakış açısı olarak kullanıyoruz ama iyileşmeniz tamamen bilimseldir. Anlatacaklarım bişeye yarasın istiyosanız şu videoları izleyin. Altyazıları var.



Merak ederseniz 341. gündeyim. insanlara yardım edecek olmasam ferre nedir mastürbasyon aklıma gelmez. En son 5 ay önce ufak bir fap yapma isteği geldi o da geçti.
En yakın arkadaşıma anlattım. ilk denemesinde 280. günde ve devam ediyor. Çok kişiyi iyileştirdim. Yanımda oturan çocuk, gezdiğim çocuk, her gün otobüse bindiğim arkadaşım kısacası çevrem Neverfap yolunda arınıp kendini geliştiriyor.

Rezleriniz ve şukularınız isteğinizi gösterir. iyileşmek isterseniz size zaman ayırıp sizi kurtaracağım.

Size su içtiğinizde 5, ferre izlediğinizde 1000 birim dopamin salgılandığını söylemiştim. Sonra toleranstan bahsedip artık 1000 birimin yetmeyeceğini, miktarın artması gerektiğini söylemiştim. Nedenini bu entryde açıklayacağım.

Dopamin salgılanır. Dopamin salgılanması önemli değildir çünkü beyin dopamini reseptör olmadan algılayamaz. Ne kadar çok reseptörün varsa aldığın zevk o kadar artar hayattan. 100 reseptörün 50 birimlik dopaminden aldığın zevk 20 reseptörün 50 birimlik dopaminden aldığından fazladır. Hayattan daha fazla tat almak istiyorsan dopamin reseptörlerini arttır. Hayattan daha az zevk almak istiyorsan dopamin reseptörlerini azalt.

ferre izleyip mastürbasyon yaptığında salgılanan 1000 birim dopamin doğal değildir. Beyin 20,30,50 birimlik dopamine alışmışken birden gelen dopamin bombardımanına karşı kendini korumak ister. Bu korumayı DOPAMiN RESEPTÖRLERiNi KAPATARAK YAPAR.

100 reseptör 1000 birim dopamini inanılmaz buldu, çok zevkliydi ama kendini koruması gerekiyordu. Bu yüzden birkaç reseptörünü kapattı. Artık 80 tane reseptörün var. (Bu sayılar temsili) 80 tane reseptör 1000 birim dopamini eskisi kadar algılayamadı. Bu yüzden senin artık 1500 birim dopamin vermen gerek.

işte burada yeni kategoriler, fetişizmler doğmakta. ferregrafi sektörü bu şekilde insanları bağlamakta. Sizi bağlıyolar ve beyninizi, algınızı değiştiriyolar. ciksle alakası olmayan şeyleri izleyip agresif, pis, üşengeç, tembel, ferre bağımlısı çekilmez, potansiyelini kullanamayan aptala dönüşüyorsunuz.

Korkmayın. Dopamin reseptörleri kendini açabiliyor.
Dopamin reseptörlerini ferre, mastürbasyon, sigara, uyuşturucu, alkol ile kapatırsınız. Bu sadece hayattan aldığınız zevki değil odaklanma, sosyal ilişkilerde başarınızı da düşürür.
Konuyla ilgili şu yazıyı okuyun:

Dopamin reseptörlerini ise açmak zordur. Açtığınızda hayattan aldığınız zevk, gücünüz, bakış açınız, hayat kaliteniz, disiplininiz ve daha nice özelliğiniz zirve yapacak.

Dopamin reseptörlerini açmak sebat ister. Sabırla bağımlılıklardan uzak durmak ve yapılması gereken işleri yapmak gerektirir. Ders çalışmak, kitap okumak, yapılması gereken ama istenmeyen işler yapılmasını gerektirir.

Siz 1000 dopamine alışmış beyni 5,10 dopaminle terbiye edeceksiniz. Beyin kükreyecek, ferre isteyecek, mastürbasyon yapmak isteyecek. işte burada sizin duruşunuz çok önemli.
Ya ne olacak diyerek bozacaksınız ki bu tiplerin olayın ciddiyetini kavraması uzun sürer.
Ya zorlanıp kırılacaksınız ki bu tiplerde disiplin ve öz saygı ekgibtir. Karşı olduğu şeyi tam bilmez
Ya da beyin ferre istediğinde vermeyecek, çalışacak ve onu eğiteceksiniz.

Beyin bakacak ki dopamin gelmiyor. Bakacak ki 5, 10 dopamin salgılanıyor. Bari reseptörleri açalım kendimize gelelim diyecek. Güdüleri kontrol etmenin verdiği özgüvenle kendinizi geliştirecek, ivmeyle yükseleceksiniz.

Başta 100 tane olan reseptör 150ye, 200e çıkacak. Artık hayattan zevk alan, odaklanabilen, ilişkileri gelişmiş öz güvenli birisi olacaksınız.

işte Neverfap sihri budur.
Yolun zorlu olduğunu bilip başlayacaksınız. taksörler nereden geldiğini gördüğü yumrukla düşmezler. Beklemedikleri yumrukla düşerler. ferre izleme isteği duyacaksınız. Mast yapma isteği duyacaksınız. Her ikisini birden isteyeceksiniz. ilk başladığınızda sık sık krize gireceksiniz.

2016 yılının yaz ayında başlamış 2017nin 26 Mayıs'ına kadar sürekli bozup durmuştum. Kafamı toplayıp 340 güne gelene kadar toplasan 5 kere krize girmemişimdir. Ki bu krizlerin çoğu ilk 2 ayda olur. Sonrasında nadir krize girersiniz. 100 günü geçtiğinizde artık kriz çok seyrekleşir.
Krize sadece çok fazla tetikleyici görürseniz girersiniz. Bu ileri seviyede tetikleyicilerden etkilenmemeyi gerektirir. (bkz: )
Yazılar birbirini tamamlıyor. Sahibi ne tıklayarak ordan seri halinde okuyun.

Neverfap'ın ikinci etkisi öz saygıdır.
Öz saygı seni sen yapan şey. Öz saygı diyetini bozmadığında sahip olduğun güçtür, spora gittiğinde gelen kendinden eminliktir. Bu seni hayata tutar, bu kendine güvenmeni sağlar. Yapman gereken şeyleri yapıp yapmaman gerekenleri yapmadığında öz saygın artacak ve üstün insan olmaya daha doğrusu insan olmaya adım atacaksın.
Cinsellik konusunu bir parçada işleyeyim. Neverfap'ta 4 mod vardır. ciks en ağır iki modu bozar. Bu modlarla ilgili detaylı bilgi öğrenmek isterseniz (bkz: ) aha burdan öğrenebilirsiniz.

Şimdi cinselliğe etkisinden bahsedelim. Birlikte çalıştığım ciks terapisti hastalarına nofapı öneriyorlar. Neden mi? Adamda ereksiyon problemi var. Adamda erken boşalma problemi var. Adamda ölü penis sendromu var. Adam karısından normal bi insanın yapamayacağı pozisyonları bekleyip sadist davranışlar takınıyor.

Tüm bu ciks sorunlarının temeli ferredur. ferre. Neden mi? ferre ciks değildir de ondan. Gerçek ciksle alakası yoktur. Gerçek ciks izledikleriniz gibi yapılmaz. Duygular vardır, dokunuşlar vardır, tatmin etme vardır. ciks güzel bir şeydir. Tabi iyi yaparsanız.

Neverfap yolunda giderseniz bir süre sonra (Tahmini 30 gün) ciks performansınızın tavan yaptığını göreceksiniz. En son sevişmemde 2 saat ön sevişme yapmıştım. Kadının aldığı zevk tavan yapıyor. Sizin aldığınız zevk tavan yapıyor. Yorulma gibi bir şey yok. Sapık bir azgınlıktan bahsetmiyorum. Bunu tam olarak sadece yaşayarak anlarsınız.

Erken boşalma problemi ortadan kalkıyor. 30-40 dakikaya kadar çıkıyor. Ön sevişmeden alınan zevk zirveye ulaşıyor. Yani cinsel bir nirvana yaşıyorsunuz.

Kadınlarla ilişkileriniz zirve yapacak. Cinsel güdülerinizi kontrol edebilir hale gelecek, yatakta süpermene dönüşeceksiniz.

Neverfap siz nasıl isterseniz o olur. Kendinizi amaçlarınıza adayıp ciks yapmayabilirsiniz. Aldığınız verim artacaktır ancak Neverfapta ciks yasaklanmaz. Yapıp yapmamak size kalmıştır.

Çoğu kişi yeni başladı. 6 ay önce Neverfap Türkiye topluluğunu oluşturmaya başladım. Şu an oluşmuş bir topluluk var. Blog var. Kurulu bir düzen var. Üzerinde saatlerce konuştuğumuz konular var. Size sadece mantığı anlatacağım. Detayları facebook grubunda, forumda, blogda bulabilirsiniz.

incide kendini geliştirmeye çalışan insanlar olduğunu görmek güzel. Çoğunuz yeni başlayacağı için rehber ayarında yazmaya devam edeceğim.

ilk önce niçin ferreyu, mastürbasyonu bıraktığınızı, hayatınızda kötü giden şeyleri belirleyin. Niçin başlıyorsunuz bu Neverfap yoluna? Niçin? iş 31 çekmemek, sabretmekten öte. iş kendini geliştirmek, öz benliğine yaklaşmak. Felsefe çok derin. Neverfap görüşünce arınma vardır, öze ulaşma, tüm ağırlıklardan, tüm bağımlılıklardan kurtulma vardır. Kaliteli bir yaşama giden yol vardır.

Başlangıçta zorlanacaksınız. Canınız çok isteyecek. Bi kereden bişey olmaz diyerek tüm öz saygınızı yıkabilirsiniz. Ya da beyninizi terbiye ederek güdülerinize hakim olma hazzını yaşarsınız. iradenizi kullanmanız çok önemli. Başlangıçtaki silahınız irade. Hepinizin içinde irade potansiyeli var. Bunu kullanmak size bağlı. Herkes kurtulur mu bilmiyorum ama potansiyelini kullanan herkesin kurtulabileceğini biliyorum.


Yeni başlayanlar (Şu yazıyı: ) okusun. Dediğim gibi uzun süredir var olan bir topluluk, bilgi birikimi var. Kullanın

DEVAM EDELiM

iradenizi kullanırken yapmanız gereken zamanınızı, hayatınızı doldurmak. Gününüzü öyle bir planlayacaksınız ki boşluk kalmayacak. ferre ve mastürbasyon aklınıza nadiren gelip gidecek. Bu mümkün. Bugünlük bu kadar yeter. Yazılanları okuyun. Blogu okuyun, forumu okuyun. He bi de erken yatın erken kalkın. 10da yatın 4de 5de kalkın. Güneşten önce kalkın. Hadi eyvalla
Size acı bişey söylemem gerek. 30 gün boyunca mast yapmayıp tüm gün dota, lol, cs oynadığınız taktirde hiçbir şey değişmeyecek. Çok insanı kurtardım. Öğrendiğim bi şey varsa o da Neverfap'ın potansiyellerinizi açtığıdır.

Size testosteron etkisiyle gelişen kızlarla olan ilişkilerinizden bahsedebilirim uzunca. Yurtdışında zaten onu yapan çok. Size nasıl kendinizi geliştirebileceğinizi anlatacağım.

Neverfap enzimdir. Hızlandırır. işteki yükselişinizi, ilişkilerinizin seviyesinin yükselmesini hızlandırır. Neverfap size güç verir. Gücü kullanmazsanız gelişmezsiniz.
Sen bu süreçte ne yaptın diye soracak olursanız cevaplayayım. Öncelikle tüm süreç tam verimle gitmedi çünkü benim keşfettiklerim hiçbir yerde yazmıyordu. ferre ve mast bırakmak ileri seviyeden baktığınızda kolaydır. Geçen grubumuza ferre atan biri oldu. ilgilenmedim, ilgilenmedik bile. Yani asıl mesele ferre ve mastürbasyonu bırakmak değil.

Ben 26 Mayıs'ta ramazanın ilk günüyle başladım. Oruçla birlikte başladığım için daha verimli geçiyordu. Size de başladığınız 1-2 günde oruç tutmanızı öneririm. Aynı zamanda bol bol kitap okuyodum. Hayatım boyunca kitap okumamıştım düzgün bi şekilde. Ayda 4 bazen 5 kitap bitirmeye başladım.

ferregrafiyi bıraktıktan sonra bilgisayar oyunları, internet, telefon, yemek gibi bağımlılıklara düşme ihtimaliniz var. Bunlardan uzak durun. Sigarayı, alkolü de bırakın. ferregrafi ile vermediğiniz dopamini başka yollardan verirseniz iyileşmenizin büyük bir parçası ekgib kalır.

Neverfap'a başlarken yapacağınız en önemli şey diğer bağımlılıklardan uzak durmak, kitap okumak, ders çalışmak, işe çalışmak, kendini bir alanda geliştirmek, kafanı kullanmak, spor yapmak, zihnini zorlamak, gezmek, görmektir.
Buradaki herkesin özgür olabileceğini düşünmüyorum. Neverfap zorludur, öz saygı ister, irade ister. Tüm bağımlılıklardan kurtulup kendinizi gerçekleştirmeye başladığınızda nirvanaya ulaşacaksınız.

Öz saygınız zirve yapacak, disiplininiz oturacak, amaçlarınız doğrultusunda ilerleyeceksiniz. Peki amacınız ne? Burada çok fazla amaçsız insan görüyorum. Amacını, dünyada varolma sebebini bulamamış, zamanının değerini bilmeyen bir yığın insan.
Korkma. O yığından çıkabilirsin. Kendi amacını bul. Kısa ve uzun vadeli hedefler belirle. Hayatının merkezine kendini koy. Bağımlılıkları, zaman çalıcıları, kadınları, özellikle kadınları gibtir et. Kendin için yaşa. Kendin için yaşadıkça onlar sana zaten gelecektir.

Hayat amacını belirle dostum. Amacı olmayan birine yol gösteremem. Amacını belirle.
Sürece başlamadan, kurtuluşa ilk adımı atmadan sizi son kez uyarıyorum. Neverfap sizde büyük bir öz saygı oluşturacak. Değerinizi arttıracak. Tabi süreçte başarısız olursanız, iradenizi, gücünüzü kullanmazsanız çöküşe uğrayabilirsiniz.
Yeni başlayanların en büyük sorunu kendilerini kafalarında kısıtlamaları. Bunun sebebi başarılarını anlatanların genelde 30-40 günde olanlarla kalması.
Benim gibi bir yılı geçen insanlar genelde ne tak yerlerse yesinler ben hayatımı yaşarım, zaman ayıramam kafasında. Ama son zamanlarda toplulukta 300-400 güne gelen insanları görmek sınırları ortadan kaldırıyor.

Yapmanız gereken sonsuza dek kurtulabileceğinizi anlamanız. 90 gün diye çıkarsanız emin olun 50yi geçemezsiniz.

Sonsuza dek çıkacaksınız bu yola
işin derinliğini size olabildiğince anlatmaya çalıştım. Şimdi bağımlılıktan kurtulmada karşılaşacaklarınıza geçelim.

En son 3 gün üst üste bozduktan sonra kalkmaktan başka çarem yoktu. Sadece forum vardı. ingilizcem yoktu. Kendimi geliştirmemiştim ki. Ama forum yeterliydi bilgilenmeme. Forumdaki tüm yazıları okudum. Kendimi bilgiyle doldurdum. Yapmanız gereken bilgilenmek. Nofap-Neverfapla ilgili yazılmış tüm yazıları okuyun. Bi entry ile girmeyin sürece. Adam gibi okuyun. Gerekli kaynakları verdim size.

Şimdi size 7 ay tecrübeden sonra tüm bilgimi temel yaptığım son sürecimi sizlere anlatacağım. Yazılanları iyi değerlendirin.

Tüm bilgimi topladıktan sonra kendimi öfke ile doldurdum. Beni bu kadar etkileyebilen bir şey olmasından, bunun gözüme sokulmasından, bana bedava sunularak beni zehirlemelerinden nefret ettim. Ki araştırırsanız sizi zehirleyenlere ulaşırsınız.
Devam ediyorum beyler. 1 gün trendde 1. sırada kalmak güzeldi Daha çok insanı kurtardık, kurtaracağız. Foruma, facebook grubuna gelen bir çok dost oldu. Hep birlikte kurtulacağız. Ben kurtuldum. Size yazıyorum. Yararlanın bilgilerimden.

Ben Neverfap ile başlamadım. Nofap ile başladım. Neverfap'ı isim değişikliğini fırsat bilip Türkiye'deki fapstronot diye tabir ettiğimiz 300-400 gün barajındaki arkadaşlarla geliştirdik. Zamanla anlayacaksınız.

Sürece ilk başladığımda zamanımı dolduracak şeyler yapmaya başladım. 6 yıldır resim çiziyordum. Sadece bakarak çizerdim. Ne teknik ne hayal gücü hiçbiri yoktu. Grafik tasarıma merakım vardı. Grafik tasarım dersleri okudum, taklit ettim. 30 gün sonunda satış yapacak tekniğe ulaştım. Buradan çıkaracağınız şey kendinizi bir alanda uzmanlaştırmanız. Kendinizi belli zamanlarda belli alanlarda uzmanlaştırın.

Kendimi tasarım alanında uzmanlaştırırken kitap okumaya başladım. Kitap okumayanlar hemen Olasılıksız tarzı bir kitapla okumaya başlasın. Yok başlayamıyorum, canım sıkılıyor diyen açsın Ezel dizisini izlesin. Ramiz Karaeski'nin neden kitap okuduğunu görsün. Kaba kuvvetin bi yere kadar yettiğini, kafa çalıştırmanın gerektiğini anlayan, kültür eksiğini gören Ramiz kitap okumaya başlamış, Ömer'i kitaplarla yetiştirmiştir.
Kendinizi kitaplarla yetiştirin. Bu konuyla ilgili yazı yazmıştım. (bkz: . blogspot.com.tr/2018/04/6-teknikle-verimli-kitap-okuma. html)

Kitap okumaya adam ferredan uzak durmasın arkadaş. Kendini geliştirmek istemeyen adam çukuruna geri dönsün. Dergilerde, söyleşilerde bu konuya ciddi anlamda önem veririm. Kitap okuyacaksınız. O kızla bişey konuşmak istiyorsan, dünyayı gerçekten görmek istiyosan, söylediklerin dinlensin istiyorsan KiTAP OKUYACAKSIN.

Ben de kitap okumaya başladım. Ayda 4 kitap bitiriyordum. Hepsi klagib, kaliteli kitaplardı. Gidip de kötü çocuk okumayın. Kitap okurken derslere de yoğunlaştım.

Sonuç? ilk ay gelen sık krizler gitmiş, nadir krizler gelmiş, gitmişti. O kriz geldiğinde ve atlattığınızda hissedeceğiniz öz saygıyı anlatmaya dilim yetmez. Aynısı çikolataya bakıp yemediğinizde de olacak. Tabi kriz atlatmakla çikolata yememek yan yana gelemez.

Krizler azalmıştı. Nedeni zamanımı doldurmam ve farklı kaynaklardan dopamin elde etmemdi.
Dopaminler ikiye ayrılır. Doğal dopamin ve yapay dopamin. Bir kaç rez alıp okuyun onu da yazayım.
Okuyan oldukça, gelişmek isteyen oldukça yazacağım. Birileri gibi size özel eğitimle dolandırmayacağım merak etmeyin Sizinle çıkar ilişkimiz şu şekilde. Ben ücretsiz aldığım bilgiyi zamanımı harcayarak size anlatıyorum. Siz de bana geri ödemeyi hayatınızı düzeltip, insanlara anlatarak yapıyorsunuz. Bu şekilde ben görevimi yapmış oluyorum. Hiç birimiz para harcamıyor ama paranın elde edemeyeceği hazları yaşıyoruz. Bir insanı intihardan döndürmekten daha iyi bişey varsa daha çok insanı intihardan döndürmek, hayatının düzene girmesini izlemektir.

Doğal ve yapay dopaminlerden bahsedip hikayeye devam edeceğiz.

Doğal dopaminler su içmek, çikolata yemek, ciks, başarı, ödül gibi hayatımızda var olan şeyleri kapsarlar. Bunların bazıları ki özellikle ciks ve insan aşırıya kaçıldığında insanın dengesini bozar ve bağımlılık yapar. Doğal dopaminler denge içerisinde tüketilmelidir.

Yapay dopaminler sigara, uyuşturucu, ferre, alkol, mastürbasyon, kumar ve benzerlerini içerir. Bunlardan tamamen uzak durmalısınız. Hayatınız kaliteli olsun, huzurlu, mutlu, başarılı olsun istiyorsanız bu bağımlılıklardan kurtulmalısınız.

Yapay dopaminleri bıraktığınızda beyniniz dopamin ihtiyacına girecektir. Telefona sarılmak, çikolata yemek, sabahlara kadar film izlemek isteyeceksiniz. Bağımlılıktan kaçıp bağımlılığa sarılmayacaksınız. Biz burada vahşi bir beyni eğitiyoruz. Beyni aç bırakmalı, istediğimiz- uzun vadede güçlendirecek şeylerle beslemeliyiz. Yoksa beyin daha da saldırganlaşıp kafesini kıracak, kontrolü kaybedeceksinizdir.

Yapay hazları doğal hazlar almalıdır. Bir şey ürettiğinizde de dopamin salgılarsınız. Bugün oymacılıktaki yeteneğimi deneyerek keşfettim. ilerleteceğim. Dün böyle bir yeteneğim olduğunu bilmiyordum. Gidin yeni şeyler deneyin. Hayatınıza farklı şeyler katın. Kalkın şu aptal bilgisayarın başından.

Doğal hazlar yapay hazları aldığında hayatınızın merkezinde kendinizi, kendinizin içinde disiplini ve öz saygıyı bulacaksınız. Öz saygının yanında öz güven, öz yeterlilik, öz sevgi bulunacak. Bunlar insanı insan yapan özellikler. Bunlar kalitenizi arttıracak, nirvananıza ulaşmanızı sağlayacak şeyler. Bunlar özünüze dönmenizi, kendinizi bulmanızı sağlayacak şeyler.

Sadece insanların Neverfap nedir, bağımsız, özgür dünya nedir görmesini istemiştim. Bir kaç kişiyi kurtarmak bana yeterdi. Mesaj kutum mesaj dolmuş. Dönüş yapamıyorum. 20 sayfada 411 entry girilmiş. Attığım linkler 6000den fazla tıklanıldı. Sözlükte Neverfap başlıkları çoğaldı. Bir zamanlar kaliteli insanların olduğu sözlük ortamı yeniden canlanıyor. Gelişiyoruz, gelişeceğiz.
Şuku cebime para olarak girmiyo beyler. Yazdığım şeyleri anlatanı zor bulursunuz. Benim anlattığım gibi anlatanı hiç bulamazsınız. Başka yazarlardan da okuyun diyecem de benim gibi 300 güne gelip bağımlılarla uğraşan adam nerdeyse hiç yok.

Neyse yapay dopaminleri doğal dopaminlerle değiştirdiğimizi söyledik. Bağımlılıktan ilk kurtulma aşaması çok önemli. Çok disiplinli bir kafada olmanız lazım. ilk ayı bitirenler, benim yazdıklarımla ilk ayı bitirenler sonsuza dek kurtuluyor. Yani ilk aydaki kafanız sağlam olmalı. ilk ay üzerinde duracağız.

Bu uzmanlar bağımlılıktan kurtulmada en etkili yolun sosyal ortam olduğunu söylüyor. Çok haklılar. Hastanede morfin kullanan adam bağımlı oluyor mu? Vietnamda uyuşturucu kullananlar döndüklerinde bağımlı oldular mı? Hayır. Demek ki sosyalliğin büyük bir etkisi var.

Çevreniz çok önemli. Yengeç sistemi neden bir şey vardır. Yengeçler bir kovadayken kovadan çıkamayanlar çıkmak üzere olanları geri çekerler. Bunlar hayatımızda da var. Bu insanları tespit edip çevrenizden çıkartın. Unutmayın siz en çok konuştuğunuz insanla belirlenirsiniz.

Kaliteli bir çevreye sahip olmak için kalitenizi arttırın. Ücra bir köyde doğan birisi nobel olabiliyorsa bunda kaliteyi arttırmanın etkisi büyüktür. Siz kaliteli oldukça girdiğiniz ortamlar da gelişecek, daha kaliteli insanlarla bir arada olacaksınız.

Bağımlılıktan kurtulurken zorlanacaksınız. Hele burada çok bağımlı var. Tüm gün asosyal asosyal takılıp lol oynayan adamların bağımlılığı tabiki ilerleyecekti. Bu yazıyı okuyan herkes bırakamayacak. Bu iş kendini zorlama işidir. Kendinizi zorlamazsanız gelişmezsiniz. Kaslarınızı son tekrara kadar yormazsanız gelişemezsiniz. Ben size o ağırıkları nasıl kaldırabileceğinizi anlatıyorum.

Bağımlılıktan kurtulduğunuz ilk zamanlar özünüze dönün. Hayvan sevin, kedileri sevin, doğa yürüyüşlerine çıkın, vapur yapın (istanbul'da olup da vapur yapmayan adam maldır) insanlarla iletişim içerisinde olun. Bunlar tüm pgibolojik sorunlarınızı ferre ve mastürbasyon bağımlılığı ile birlikte silip atacaktır.

Yani bu entryden çıkarmanız gereken şey şu:
Bağımlılığı bırakırken zorlanacaksınız
Bu zorluğu azaltmak için yerine faydalı- doğal zevkler koyacaksınız
Bu zorluğu azaltmak için özünüze dönük hareketlerde bulunacaksınız
Sosyal ortdıbınızı geliştireceksiniz
Sosyalleşeceksiniz.
Ramazanla beraber 30 günü atlattıktan sonra yazlığa gittim. Sahil tetikleyici kaynıyordu. Kitap okuyup kült filmler izleyip bol bol düşünüyordum.
Misafir olarak gelen arkadaşımı da felsefeye kattım. Öğretiyi özümsedikten sonra arkadaşlarınızı katmanız size çok yardımcı olacaktır.
Arkadaşımla saatlerce yüzdük, yay-ok yapıp bol bol gezdik. Bol bol çalıştık. Zihnimizi ve bedenimizi yorduk. Çıkıp şehre indiğimizde çok şey değişmişti

Bir arkadaşımız gönderdi izleyin faydalı:

Devam ediyorum beyler. Şehre indiğimizde dershaneye başlamıştık arkadaşımla. Ben 100 günü geçmiştim. O 60-70 gün civarındaydı.
Daha önce çalışmışlığım yoktu. Yani bi çalışma tekniğim, bi ders dinleme alışkanlığım yoktu. Ama dershanede tüm dersleri ekgibsiz bi konsantrasyonla dinliyodum. Bir saniyesini bile kaçırmıyodum. Şimdi bi kaç aptal çıkıp biz 2 ay yaptık etkisini göremedik diyecek. Olay 31 çekme otur bekleden ibaret olsaydı bu kadar yazmazdım zaten. Git yazdıklarımı oku da bataklıktan kurtul.

Neyse beyler dersler çok güzel gidiyodu. Muhabbetlerin merkezinde ben vardım. Çok güzeldi ya. Okulun açılmasına bi ay vardı. Hep beraber takılıyoduk, muhabbet ediyoduk. içimden gülüyodum artık. Spora da başlamıştım. insanlara pozitif enerji veriyodum yani. Benimle konuşmak gülmek istiyolardı.
insanların gözlerine bakıyodum artık. Eskiden kolay kolay göz teması kuramazdım. Düşük öz güven semptomları işte. insanlarla içten konuşuyodum. Yapmacık davranmıyodum. içtendim.

O anki iç halimi bir sonraki entryde detaylıca işlerim. Eylül gibi nofap türkiye grubunu da keşfetmiş, soru sonra insanları görmüştüm. işte bizim işin kötü yanı bu. 100 kişi başlar. 20si kurtulur. 20 kişiden 1 tanesi anlatır, ilgilenir. 100 kişiden 80 kişi kurtulsun, 40 kişi ilgilensin, anlatsın, gelişsin diyerek grubun başına geçip Türkiye'deki Nofap topluluğunu kurdum. Daha önceden varolan forumla da (Forum adminine selam olsun) birleştirip geliştirdik.

Aynı zamanda gönüllü çalıştığım, ortağı olduğum yerlere tasarımlar yapıyor, kendimi sürekli geliştiriyodum. Kurduğum sistemle haftada 1 film, 1 dizi, 1 belgesel, 1 ted konuşmasını izleyip ayda 4 kitabı bitirebiliyordum. Bu sistemi yakında geliştirip sizlere de sunacağım. Ve bunları yaparken akademik başarım ve ilişkilerim de gelişiyordu.

Beyler yani bi 90 gün boyunca zihnimi, bedenimi zorladım ve döndüğümde meyvelerini topladım. ilişkilerim gelişmiş, kadınları görünce aklıma gelen sapıklıklar gitmiş, odak yeteneğim artmış, gelişmiştim yani. Neverfapın size vereceği faydaları bilip hareket etmek çok önemli.
Biz burada beyni eğitiyoruz. Beyni eğitirken plasebo dahil her şeyi kullanacağız. Yeterli bilgi edinmezseniz ters plasebo yer, etkileri görmezsiniz. Etkilerle ilgili (bkz: )

Sözlük içindeki uyuşuk 31ci tayfa yerini kendini geliştiren, kaliteli bir topluluğa bırakmaya başlıyor. Siz de tecrübelerini başlıklarda, forumda, facebook grubunda yazın.

Bizden önce herkes tek başına denerken bizimle birlikte birlik oluştu. Birlik içerisinde insanlar birbirini teselli edip yardımlaşıyor. Destek oluyor. Neverfap topluluğuna katılın dostlarım.
Evet beyler. Her ne kadar yoğun bi hayatım olsa da size vakit ayıracağım çünkü burada kendini geliştirmek isteyen insanlar var.

Size başlangıcımı ve gelişmemi anlattım.
Başlangıçta zihnimizi aşırı miktarda zorladık. Zamanımızı doldurduk, gelecek zorlukları kabul ettik, irademizin önemini anladık. Gelişme aşamasında iyice geliştik, enerjimizi yönlendirdi ve hasat etmeye başladık.

Şimdi size sonuç bölümünü özetleyeceğim. Özet bölümünü müsait olduğumda detaylıca yazacağım:

Sonuç bölümünde erme var. Tam anlamıyla erme. Öz saygının zirve yaptığı, öz güvenin, öz değerin tavan yaptığı bir bölüm bu. Bu bölüme hepiniz benden erken ulaşacaksınız çünkü ben bunları keşfederek zaman harcadım.

Rezleri şukuları hazırlayın son bölüme giriyoruz
Dediğim gibi ben size sadece mantığını, felsefesini anlatıyorum. Detayını araştırın. Benden başka açıdan bakan varsa ondan okuyun. Okuyun. Bilgi tuğlalarınızdır. Tuğlalarla duvar örüp ferre ve mastürbasyon krizini karşılarsınız.

Anlattıklarım size motivasyon verecektir. Size bilgi verecektir ki bunun için yazıyorum. Anlattıklarım bağımlılıktan kurtulmanızın %20sini oluşturuyor. %20 bilgi, geri kalanı zorlamadır. Biz beyni değiştiriyoruz. Zorlanacağız, canımız çok isteyecek ama vermeyip onu eğiteceğiz. Onu adam edeceğiz.

Eğer anlattıklarımı hayatınıza uygular, tüm yazıları okur, özümserseniz ve kendinizi zorlarsanız başaracaksınız. Size iyi bir haber vereyim. Süreç ilerledikçe krizlerin şiddeti ve sıklığı azalacaktır. Ocak ayının başından beri krize girmedim. Partnerimden başka bir kadının beni tahrik etmesine izin vermiyorum. Bakın izin vermiyorum diyorum.

Eğer ki kendinizi zorlayıp bu inişli çıkışlı bağımlılıktan kurtulma sürecinde ilerlerseniz ortalama 90 günde kurtulacaksınız. 90 gün sonrasında bozulan süreçler depresyon ya da tetiklenme sebebiyle bozuluyor. Ben de ailem kavga ettiğinde bozmuştum. Yaklaşık 1,5 yıl önceydi. Mutlu oldum mu? Hayır. Ben de 300 gün gelene kadar tetiklendim. Bozdum mu? Hayır.

ileri seviyenin en önemli unsuru tetikleyiciden etkilenmemektir. Sokakta züt gördüğün zaman bakmaymacaksın, önünde kız domalınca bakmayacaksın. ABAZAN OLMAYACAKSIN. Öncelikle bu bakışı kazan dostum. Bakmayacaksın.

Sonraki kazanacağın şey duygu kontrolü. Bu konu hakkında okuduktan sonra uzun uzun düşün. Sevgi bir şeydeki tüm negatif özellikleri kapatıp pozitif özellikleri açığa çıkarır. Nefret tam tersine tüm güzel şeyleri kapatıp negatif şeyleri açığa çıkarır. ferregrafinin senin için 10 saniyelik kısa bir zevki var. Gerisi ne? Acı. Sadece acı. ferregrafi uyuşturucudur. Uyuşturucuyu sevebilir misin? Uyuşturucu sevilebilir mi? Mantıklı bir insan kendini öldüren bir şeyi sevebilir mi?

ferregrafiye ve tetikleyicilere karşı nefretinizi kullanın.(bkz: . blogspot.com.tr/2018/04/tetikleyicilerden-kurtulma-sanati. html). ferregrafiden nefret edin, uyuşturucudan nefret edin, mastürbasyondan nefret edin, sigaradan nefret edin. Size zarar veren her şeyden nefret edin. Bir kızı unutmak mı istiyosun sana verdiği zararları hatırla ve nefret et. ferre ve mastürbasyondan NEFRET EDiN. Sizin cinsel ihtiyacınızı kullanıp üzerinizden prim yapan kaşarlardan nefret edin.

Kadınlığını kullanıp prim yapanlardan nefret edin. NEFRET. Dar pantolon giyip gezen, ego tatmini yapan kadından nefret et. Nefret edersen tetiklenmezsin. Nefret edersen kurtulursun. Nefret edersen sonsuza dek kurtulursun.

Dar pantolon, tayt giyerek kalçasından prim yapan kaşarların egosunu besleyen aptal abazanlardan olmayın. Uyanın artık.
Sevişme konusuna yeniden değinelim. Bugün blogda yazısını yazmıştım zaten (bkz: )

Beyler sevişmek 2 modda yasak. Hard ve Monk mod. Bağımlılıktan kurtulurken, ilk başta Hard ve Monk modu tavsiye ederim. Yani aktif, sürekli bir cinsel hayatın yoksa, örneğin karıya gidip duruyosan 90 gün ciks yapma. 90 gün sonunda karıya gitme gibi bir olayı kendine yakıştırır mısın bilemem zaten de diyeceğim 90 günlük ciksten uzak durun.

Siz geliştikçe, hayatınızın merkezine kendinizi koydukça, öz saygınızı yükselttikçe dişiler sizi arzulayacaktır. Hele redpill öğrendikçe (Onu konunun uzmanı bir yılı geçmiş arkadaşım başka bir başlıkta işleyecek) kadınların içini okuyacaksınız. ve kadınlar sizi gerçekten arzulayacak.

Masküliteniz gelişecek, erkeksi bir bedene sahip olacaksınız (31, sigara, alkol bırakıp kitap okurken spor yapmamak olur mu?) Neverfap sayesinde hormonlarınız, enerjiniz dengeye oturacak ve kısa sürede istediğiniz vücuda sahip olacaksınız. Salonda Neverfap yapan arkadaşım 1 ay sonunda hiç yakamadığı göbeğini yakmıştı.

Yüz hatlarınız, sesiniz, kokunuz erkeksileşecek ve siz bir kızı gözünüze kestirmeseniz bir kız sizi gözüne kestirecek. Ve eğer ki uzaktan alfa olmazsanız (bkz: ) kıza hayranlık oluşturacaksınızdır. Yatakta sahip olacağınız performansı tahmin edemezsiniz. Cinsel problem yaşayan tüm arkadaşların problemleri tek tek geçiyor. 2 saat ön sevişme yapıp vajinaya girişle 30 dakika devam edip 2,5 saat-3 saat sevişen adam tanıyorum.

Hiç bir ilacın veremeyeceği bir performans ortada. Neverfap ile cinselliği kontrol edeceğiz. Elimizde büyük bir güç olacak. Unutmayın ki siz bir fapstronot olacaksınız. Olduğunuzda ise siz cinselliği başka kadınlarla tatmin edebileceğinizi ama hiç bir kadının bir fapstronotla, sizin gibi bir fapstronotla sevişemeyeceğini anlayıp ödülü kadın değil siz yapacaksınız.

7 ay önce insanların bilgi ihtiyacını görüp pasif bir facebook grubunun başına geçtim. Amacım bensiz de işleyen bir topluluk, bir çark yaratmaktı.
7 aydır tek kuruş istemeden saatlerimi verdiğim insanlar intihar düşüncelerinden kurtuldu, hayatlarını düzelttiler şimdi öğretiyi anlatıyorlar.

Bu dünyada ulaşılması zor hazlar vardır. Bireysel olarak verdiğim eğitimi yaşam koçu şeklinde zengin ailelerin çocuklarına binlerce liraya satabilirim. Ama hiçbiri bana benim katkımla geliştiğini söyleyen insanlar kadar haz veremez. Dün yolda yanımdaki kızı unutup gelen mesajları okudum. Ne bir kadın verebilir ne bir para. Bu haz bam başka. insanların hayatını düzeltmenin verdiği haz bir başka.

Öğretilerimi özümseyin, felsefe okuyun, pgiboloji öğrenin kendinizi geliştirin. Redpill öğrenin. Adam olun. Erkek adam olun. insan olun. Özünüze dönün ve döndürün. insanlara yardım edin. Dünya bu şekilde düzelecek. Gel yardım et dediğimde para olmazsa vakit ayıramam diyen ciksologların hepsi diplomalarını yaksın. Hiç birinin kurtaramadığı kadar insan kurtarıyorum. Ne bir ilaç veriyorum ne bir para talep ediyorum.

Hitap ettiğimiz kesim elit bir kesim. Türkiye'de herkes Hard mod yapsa mutlaka bu elit kesim Monk mod yapacak, herkes monk mod yapsa God mod yapacaktır. Yani elitler, %1lik kesim mutlaka farkını ortaya koyacaktır.

Amacımız daha çok insanı kurtarmak. Amacımız kaliteli bir toplumu oluşturacak nesli oluşturmak. Lise lise gezip gençlere seminerler vereceğim. Hepsi toplum ve kendim için.

Öğretiyi özümseyip insanları kurtarın. Vereceği hazzı hiçbir şeyde alamayacaksınız.
Giriş: iradeni kullan, isteklerinin üstesinden gel
Gelişme: Kendini keşfet, ilgi alanlarını keşfet, kendini zorla
Sonuç: Bir alanda uzmanlaş, enerjiyi yönlendir, PM yi unut.

işte bu şekilde işliyor dostlar. ferre ve mastürbasyon benim hayatıma daha önce girmemiş gibi. Size günlüklerim ve hatırladıklarım sayesinde yazıyorum. Bazen zararlarını hatırlamam bile zor oluyor. Sanki öyle bir şey hiç olmamış gibi. Tamamen arınmış durumdayım.

Peki benim gibi ilerledikten sonra nerede hata yapabilirsiniz? Öz saygınızı zedeleyici davranışlarda bulunursanız etkilerin üstü kapanacaktır. Yani senin dersin varken oyun oynarsan, senin yapman gereken proje varken film izlersen öz saygın azalacaktır. Yani hayattan disiplini çıkartırsan senin öz saygın azalacaktır.

Nevefap'ın etki ettiği ikinci nokta öz saygı demiştik. Bu çok önemli. Yapmanız gerekenler yapmaz ve yapmamanız gerekenleri yaparsanız 500. güne gelseniz dahi mutsuz olacaksınız.

Hayatınıza disiplin sokmalı, kırılmayacak zincirler eklemelisiniz. Her sabah 100 ip atlama, 20 şınav, 20 squat gibi mesela. Ben bunu her gün yaparak çok iyi bir fiziğe sahip oldum. Her gün 20 sayfa kitap okumak, her hafta bir belgesel izlemek.

Giriş aşamasında iradenize yüklenin, bilgi edinin, bol bol okuyun ve ferredan, mastürbasyondan nefret edin. Gelişme bölümünde yeni ilgi alanları, yeni hobiler, yeni insanlar edinin. Yeni ortamlara girin,. Sonuç bölümünde ilerleyen günlerin verdiği güçle beraber enerjiyi yönlendirecek, ideallere bağlanacak ve seçtiğiniz alanda uzmanlaşacaksınız.

Bir alanda uzmanlaştığınız, bilgi birikimine sahip olduğunuz, kendini kontrol edebildiğinizde saygı duyulur, sevilirsiniz.

Yazdıklarımı dikkatlice okursanız anlayacağınız şey şudur:
Neverfap kolay değildir. iradeni kullanmalı, vahşi beynini eğitmelisin. Ona dopamin vermeyerek dopamin reseptörlerini açmalısın. Hayatının merkezine kendini, ideallerini, amaçlarını koymalısın. Kendini kültürel, fiziksel, zihinsel anlamda geliştirmelisin. Hayatın tadını çıkarmalı, kısa vadeli zevkler yerine uzun vadeli zevklerle huzura ermelisin. işin özeti işte bu.

Merak ettiğiniz konular varsa sorun onları da yanıtlayayım. işin mantık kısmını yavaş yavaş bitiriyoruz. Teknik bilgiler için topluluğa katılın. Forumda onlarca çeviri, blogda onlarca yazı var.

Sigarayı, alkolü, otu, insanı (bir entryde onu da anlatacağım) bırakıp, kendinizi kitap okumaya, belgesel izlemeye, gezmeye, yeni şeyler keşfetmeye adadığınızda, kendinizi sürekli geliştirdiğinizde ve dünyadaki amacınızı keşfettiğinizde gerçekten yaşayacaksınız.

Yapmanız gerekenleri yapıp, yapmamanız gerekenleri yapmadığınızda öz saygınız artacak, ders çalışmanız gerektiğinde kızı bırakıp derse yoğunlaştığınızda öz saygınız artacak, ambalajlı gıdaları reddedip, o gofreti yemediğinizde öz saygınız artacak. istemesen de çalıştığında o öz saygın artacak.

Hayatınızın merkezinde kendiniz olsun.

Beyler her pazar sabahı yeni bir yazı yazılıyor bloga.
Bu pazar kırmızı hap ve neverfap konusu işlendi.
 
Son düzenleme:

Tanjiro

Merkür Yolcusu
Katılım
13 Ara 2020
Mesajlar
159
Tepki puanı
207
Puanları
58
Araştırdığın için teşekkürler
 

isxo

Jüpiter Yolcusu
Katılım
30 Ara 2020
Mesajlar
148
Tepki puanı
226
Puanları
64
Harika bir yazı olmuş. Bence bir yeri anlatirken eksik söylemiş. O kurtardığı insanların hepsi ona dua ediyordur ve bu dualar her türlü paradan daha değerli. Çok harika bir iş çıkarmış. Ayni zamanda insanlari bu batmaktan kurtararak büyük sevap işliyor diye düşünüyorum.
 

None

Emekli Moderatör
Katılım
30 Ağu 2020
Mesajlar
452
Tepki puanı
943
Puanları
160
Yazıdaki incisözlüğe ait bazı kelimeler nedeniyle yazı tam olarak anlaşılmıyor olabilir,bunları açıklamayı unutmuşum kusura bakmayın bir dostumuzun sormasıyla buraya eklemem gerektiği aklıma geldi

İncisözlüğe Has Bazı Kelimelerin Anlamları

şuku=beğeni
ciks=cinsel ilişki
ferre=porno
rez(rezerve)=konuyu takibe alma


Açıklama yazının giriş kısmına da eklenmiştir
 

Lazkopat

Emektar Üye
Katılım
10 Kas 2020
Mesajlar
684
Tepki puanı
1,028
Puanları
160
Çoğu kişi yeni başladı. 6 ay önce Neverfap Türkiye topluluğunu oluşturmaya başladım. Şu an oluşmuş bir topluluk var. Blog var. Kurulu bir düzen var. Üzerinde saatlerce konuştuğumuz konular var. Size sadece mantığı anlatacağım. Detayları facebook grubunda, forumda, blogda bulabilirsiniz.
Şimdi ise bu bağımlılıkla ilgilenen resmi bir dernek var :)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst