Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Özgürlüğe Yolculuğum

kafkaslı23

Jüpiter Yolcusu
Üstesinden geleceksin benim süreçlerimi de biliyorsun. Nakavt olmak suç değil. Önemli olan aynı kararlılıkla yeni maça çıkmak ve tüm kazanımları korumak.
Teşekkürler dostum bu mesajın beni dahada motive etti son mesajın çok güzel tüm kazanımları korumak gerçektende önemli relapse oldum ama 1 defa tek yaptım oda mastürbasyonsuz ve devam etmedim şuanda kazanımlarımın etkisi olduğunu biliyorum kazanımlarımı dediğin gibi korumam lazımki bu sürecimde daha iyi şeyler yapabileyim desteğin için saol dostum birkaç güne rapor detaylı gelecektir
Sürecimiz daim olsun

Abcdx123

Yeni Fapstronot
Teşekkürler dostum bu mesajın beni dahada motive etti son mesajın çok güzel tüm kazanımları korumak gerçektende önemli relapse oldum ama 1 defa tek yaptım oda mastürbasyonsuz ve devam etmedim şuanda kazanımlarımın etkisi olduğunu biliyorum kazanımlarımı dediğin gibi korumam lazımki bu sürecimde daha iyi şeyler yapabileyim desteğin için saol dostum birkaç güne rapor detaylı gelecektir
Sürecimiz daim olsun
Selamlar abi süreç nasıl ilerledi rapor gelecek mi ? Bir de edging ve mastürbasyon yapmadıysan süreç nasıl bozuldu,p*rno izlediğin için mi bozulmuştu ?

kafkaslı23

Jüpiter Yolcusu
Rapor cuma yazacaktım ama malesef pazar yine bozdum evet p izliyerek bozdum
EN büyük hatam içerik tüketmemem bundan sonra her gün içerik tüketmeye çalışacağım ve buraya günlük yazmaya devam edeceğim pbky kitabınıda okuyacağım sürecimiz daim olsun

NF=1.GÜN
KİTAP OKUNDU
İÇERİK TÜKETİLDİ
İBADETLER YAPILDI
8 SAAT ÇALIŞMAK

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6