defiantwarrior
Yoda
Üstesinden geleceksin benim süreçlerimi de biliyorsun. Nakavt olmak suç değil. Önemli olan aynı kararlılıkla yeni maça çıkmak ve tüm kazanımları korumak.
Teşekkürler dostum bu mesajın beni dahada motive etti son mesajın çok güzel tüm kazanımları korumak gerçektende önemli relapse oldum ama 1 defa tek yaptım oda mastürbasyonsuz ve devam etmedim şuanda kazanımlarımın etkisi olduğunu biliyorum kazanımlarımı dediğin gibi korumam lazımki bu sürecimde daha iyi şeyler yapabileyim desteğin için saol dostum birkaç güne rapor detaylı gelecektirÜstesinden geleceksin benim süreçlerimi de biliyorsun. Nakavt olmak suç değil. Önemli olan aynı kararlılıkla yeni maça çıkmak ve tüm kazanımları korumak.
Selamlar abi süreç nasıl ilerledi rapor gelecek mi ? Bir de edging ve mastürbasyon yapmadıysan süreç nasıl bozuldu,p*rno izlediğin için mi bozulmuştu ?Teşekkürler dostum bu mesajın beni dahada motive etti son mesajın çok güzel tüm kazanımları korumak gerçektende önemli relapse oldum ama 1 defa tek yaptım oda mastürbasyonsuz ve devam etmedim şuanda kazanımlarımın etkisi olduğunu biliyorum kazanımlarımı dediğin gibi korumam lazımki bu sürecimde daha iyi şeyler yapabileyim desteğin için saol dostum birkaç güne rapor detaylı gelecektir
Sürecimiz daim olsun