Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Soru Sor >>>

NeverFap hakkında sormak istediğiniz soruları buradan sorabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Savruluyorum

Katılım
19 Ağu 2021
Mesajlar
159
Tepki puanı
416
Puanları
99
Sürecimin henüz birinci günü ve sürece tüm dopamin veren aktiviteleri keserek başladım. Böylede devam edeceğim.

Konuma gelirsek: Bugün birinci günüm olmasına rağmen modum baya düşüktü. Ayrıyeten Şekeri hayatımdan tamamen çıkarttım (meyve hariç.) Yani anlayacağınız baya düşük moddayım. Şekeri bıraktım fakat birde aile sorunları ortaya çıktı. Ailem şekeri bıraktım dedikten sonra sanki bana savaş açmış gibi davranıyor. Önüme hamur işi yiyecekler , baklavalar koyuyorlar bunları yemediğim zamanda dalga geçiyorlar. Ve böyle şeyler benim moralimi baya düşürüyor. Ama bu zıtlıklara karşı kimseyi dinlemiyorum her gün 2 saat sporda rahatlamaya enerjimi atmaya çaba sarf ediyorum. En önemlisi ise ileride daha iyi günler göreceğime(mize) inanıyorum. Böyle içimi dökmek istedim siz arkadaşların tavsiyeleride olursa mutlu olurum.
 

Moony

Ay Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
78
Puanları
21
Benle de çok dalga geçiyorlar. Evde kendimce ekipmansız egzersizler yapıyorum bakıp gülüyorlar. Fast food yemeyeceğim diyorum bir kaç gün sonra sırf inadına dışarıdan yemek söylüyorlar. Nedenini tam bilmiyorum ama böyle dalga geçen insanların ortak noktası kendilerini geliştirmek için tek bir şey bile yapmamaları ve bunu önemsememeleri. (yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla.) Bu tip insanların aksine kendini geliştirmenin önemini bilen ben senin yaptığın bu işi çok takdir ediyorum ve seni saygı duyulacak biri olarak görüyorum. Gelişmeye devam!!
 
Katılım
19 Ağu 2021
Mesajlar
159
Tepki puanı
416
Puanları
99
Benle de çok dalga geçiyorlar. Evde kendimce ekipmansız egzersizler yapıyorum bakıp gülüyorlar. Fast food yemeyeceğim diyorum bir kaç gün sonra sırf inadına dışarıdan yemek söylüyorlar. Nedenini tam bilmiyorum ama böyle dalga geçen insanların ortak noktası kendilerini geliştirmek için tek bir şey bile yapmamaları ve bunu önemsememeleri. (yaşadığım ve gördüğüm kadarıyla.) Bu tip insanların aksine kendini geliştirmenin önemini bilen ben senin yaptığın bu işi çok takdir ediyorum ve seni saygı duyulacak biri olarak görüyorum. Gelişmeye devam!!
Çok teşekkürler, Her Daim Gelişeceğiz!
 

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Katılım
5 Kas 2020
Mesajlar
215
Tepki puanı
544
Puanları
160
Sürecinin başında birden dopamin kaynaklarının hepsini kesmek iyi birşey değil. Aşamalı kesmeni öneririm. Yavaş yavaş kesmek daha iyi geliyor insana. Ben birden kesince çok fena olmuştum nefesim daraldı, ruhum sıkıştı. Daha sonra yavaş yavaş kestim dopamin kaynaklarını. Dalga geçen insanlara gelecek olursak; insanların düşünceleri seni etkilememeli. Sen güzel bir yola girdin iraden çelik gibi bunu çoğu insan yapamaz ve insanlar yapamadığı şeylere güler. Bu ailen bile olsa hayatın kanunları böyle, seni bu yoldan döndürmeye çalışacak çok insan olacaktır. Aynı şekilde arkadaşıma mastürbasyon bırakmalısın dediğimde bana hepsi birden güldü. Günler geçtikçe ben Neverfap etkilerini dibine kadar görüyordum. En ufak bir yürüyüş yapınca hepsi tıkanıyor nefes nefese kaliyorlardi. Karşı cinsin bana ilgisini gören arkadaşım sende ne var diyordu. İçimden diyordum güleceğinize yapsaydınız diyordum. Yüzlerine karşı söylemedim çünkü hak etmiyorlar. Ben böyle güzel bir ders vermiştim onlara. Evde ekranları başında kendini tatmin etmeye devam ediyorlar ve o çukurda çürüyüp gidecekler...
 

MR.NO FAP

Deneyimli Üye
Katılım
16 Kas 2020
Mesajlar
155
Tepki puanı
331
Puanları
91
Konum
Mars
Sürecinin başında birden dopamin kaynaklarının hepsini kesmek iyi birşey değil. Aşamalı kesmeni öneririm. Yavaş yavaş kesmek daha iyi geliyor insana. Ben birden kesince çok fena olmuştum nefesim daraldı, ruhum sıkıştı. Daha sonra yavaş yavaş kestim dopamin kaynaklarını. Dalga geçen insanlara gelecek olursak; insanların düşünceleri seni etkilememeli. Sen güzel bir yola girdin iraden çelik gibi bunu çoğu insan yapamaz ve insanlar yapamadığı şeylere güler. Bu ailen bile olsa hayatın kanunları böyle, seni bu yoldan döndürmeye çalışacak çok insan olacaktır. Aynı şekilde arkadaşıma mastürbasyon bırakmalısın dediğimde bana hepsi birden güldü. Günler geçtikçe ben Neverfap etkilerini dibine kadar görüyordum. En ufak bir yürüyüş yapınca hepsi tıkanıyor nefes nefese kaliyorlardi. Karşı cinsin bana ilgisini gören arkadaşım sende ne var diyordu. İçimden diyordum güleceğinize yapsaydınız diyordum. Yüzlerine karşı söylemedim çünkü hak etmiyorlar. Ben böyle güzel bir ders vermiştim onlara. Evde ekranları başında kendini tatmin etmeye devam ediyorlar ve o çukurda çürüyüp gidecekler...
İlk süreçlerde her şeyi kesmek sıkıntı yaratmaz diye düşünüyorum? ,süreç sayısı ne kadar resetlenirse motivasyon da o kadar düşüyor bence? İlk süreçleri iyi değerlendirmek gerek
 

nova

Merkür Yolcusu
Katılım
21 Eyl 2021
Mesajlar
64
Tepki puanı
182
Puanları
48
Yaş
22
Dostum anlıyorum heveslisin ve bu çok güzel bir sey ama kendine çok yüklenme, multitasking bir hatadır. Tamam sekeri de bırak, sporda yap ama bunların hepsini aynı anda yapmaya zorlama kendini, cok yorulursun hem fiziksel hem zihinsel olarak, buda fap'a dönmene neden olacak bir stres yaratabilir, her sey sırayla onc nofap bir zaman sonra sporu yogunlastır bir muddet sonra sekeri kes. Aman ha boş durma tabi ama yine de stres düzeyini fazla zorlama, rahatlatıcı seyler yap, kitap oku ozellikle pbky'i, belgesel izle, podcast dinle (ozellikle neverfap youtube kanalı mukemmel bu konuda, hem surecle ilgili bilmediklerini ögreniyorsun) veya ders calıs (bu herkes icin rahatlatıcı degil, bana oyle ama seni bilemem), ayrıca sana bir tavsiye, özellikle kisisel gelisim konularını kendine sakla, ailene bile söyleme, biliyorum baskasına söylemek motive edici ama insanlar (bazen ailemiz bile) dalga geçmek için fırsat kolluyorlar, kisisel gelisim ne yazık ki cok alaya alınan bir sey burada, ve ayrıca elbette guzel gunler gelecek, sen takma sürecini daim tut brocum.
 

Rodion Romanoviç

Raskolnikov
Çevirmen Üye
Katılım
16 Şub 2021
Mesajlar
717
Tepki puanı
1,734
Puanları
160
Konum
Türkiye
Web Sitesi
1000kitap.com
İnsanlar kendilerinden daha iyi insanları gördüklerinde , iki tepki veriyor; ya onlar gibi olmaya onlari bir hedef olarak almaya çalışıyorlar , ya da onları da kendi seviyelerine çekmek için dalga geçiyorlar. Bu şekilde çukurda arkadaşları oluyor.
 

MR.NO FAP

Deneyimli Üye
Katılım
16 Kas 2020
Mesajlar
155
Tepki puanı
331
Puanları
91
Konum
Mars
Sürecimin henüz birinci günü ve sürece tüm dopamin veren aktiviteleri keserek başladım. Böylede devam edeceğim.

Konuma gelirsek: Bugün birinci günüm olmasına rağmen modum baya düşüktü. Ayrıyeten Şekeri hayatımdan tamamen çıkarttım (meyve hariç.) Yani anlayacağınız baya düşük moddayım. Şekeri bıraktım fakat birde aile sorunları ortaya çıktı. Ailem şekeri bıraktım dedikten sonra sanki bana savaş açmış gibi davranıyor. Önüme hamur işi yiyecekler , baklavalar koyuyorlar bunları yemediğim zamanda dalga geçiyorlar. Ve böyle şeyler benim moralimi baya düşürüyor. Ama bu zıtlıklara karşı kimseyi dinlemiyorum her gün 2 saat sporda rahatlamaya enerjimi atmaya çaba sarf ediyorum. En önemlisi ise ileride daha iyi günler göreceğime(mize) inanıyorum. Böyle içimi dökmek istedim siz arkadaşların tavsiyeleride olursa mutlu olurum.
Aynen ya tam şekil 1a ters psikoloji örneği. Bi kere bile mi yüzümüz gülmeyecek arkadaş ?(o cümleyi sonradan fark etmişim)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst