Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Son Süreç!

King Elessar

Ay Yolcusu
Maalesef son zamanlarda irademe yenik düştüm. Bunun en büyük sebepleri de boş zamanımı doğru değerlendirmemem. Buna çeki düzen vermek adına sürece her şeyi geride bırakarak giriyorum. 18.11.2023'ten itibaren buraya günlük olarak çalışmalarımı yazacağım.

King Elessar

Ay Yolcusu
Süreçte ilk haftalardayım, birkaç gün sonra saymayı bırakacağım.
-Geometri 6 video + 2 soru bankası temizlendi
-Coğrafya 5 video
-Türkçe 3 video + test
-Ayt matematik 6 video + test
-Tyt matematik test
-Yatmadan önce de günlük yaptıklarımı tekrar eder, kitap okur uyurum.
Gün genel olarak verimli geçti. Bazı molalarımı uzun tuttum, onun haricinde sorun yoktu. PMO sürecine artık çok anlam yüklemiyorum, anlam yükledikçe süreç daha da zorlaşıyor.

Son düzenleme:

King Elessar

Ay Yolcusu
Ani bir kararla yaklaşık 4.5-5 yıldır uzattığım saçı kestirdim, pişman olacağımı zannediyordum fakat hiç de pişman olmadım. Kısa saçın rahatlığını özlemişim. Bugün dışarıda baya vakit geçirdim o yüzden derse biraz geç başladım.
-Coğrafya 3 video
-Ayt matematik test
-Tyt matematik test
-Edebiyat 2 video + test
-Türkçe test

King Elessar

Ay Yolcusu
Bugün biraz boşladım, günüm verimli geçti diyemem.
-Ayt matematik test
-Tyt matematik test
-Geometri test
-Genel tekrar

King Elessar

Ay Yolcusu
Genel olarak 2 günüm tekrarlarla ve kitap okumayla geçti. Dün göğüs ve kol günüydü bir tık fazla zorladım sanırsam, ağrıdan yataktan zor kalktım. Sakatlanmamak vs. için ağırlık da azaltabilirim belki bunlara dikkat etmem lazım. Süreç gayet iyi gidiyor.

King Elessar

Ay Yolcusu
Derslerimi yine çalışıyorum, hakkını vermeye çalışıyorum ama mental olarak çok yoruldum. Spor falan yapmasam büyük ihtimalle kafayı yemiş vaziyetteydim.
Hep günlük tutacağım diyorum ama her gün yazmaya da üşeniyorum. Açık konuşmak gerekirse bu forumdan da uzak kalmaya çalışıyorum çünkü alacağımı aldım illa öğrendiğim yeni şeyler oluyor ama daha fazlası bana zaman kaybıymış gibi geliyor.

King Elessar

Ay Yolcusu
Spor, ders vs. güzel gidiyor. Süreçte dün bir tık zorlandım, vaktimi daha dolu değerlendirmem gerek.
Birkaç haftalık monk mode düşünüyorum, 2 gün sonra başlayacağım büyük ihtimalle. Bu monk mode genel olarak ders ağırlıklı olacak, bir gün içinde maksimum çalışma süremi kırmayı planlıyorum. Hedef 16 saat olacak, bakalım...

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6