Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Gelişim Günlüğü

B

Brock

Misafir
Selam, ilk hedefe ulaşıldı. Bugün pek zorlanmadım, genelde ilk günler zorlanmam zaten. Bugün güzeldi, ders konusunda verimli geçti. Ders dışı gelişim için pek bir şey yapmadım. Biraz burada vakit geçirdim, gerçekten çok kaliteli insanlar var. Bu forum bana yeni şeyler öğretiyor, farklı bakış açıları kazandırıyor. Kasım irade kampına katılacağım, o kampla birlikte hayatıma yararlı alışkanlıklar katmaya başlamayı düşünüyorum. Şimdilik bu kadar :)
Sabır diliyorum senin için Allah tan kardeşim sürecinde başarılar
 

Dot

Merkür Yolcusu
Katılım
12 Kas 2021
Mesajlar
153
Tepki puanı
183
Puanları
58
Süreçte başarılar.
 
Son düzenleme:

Moony

Venüs Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
84
Puanları
21
Buraya dersler ve neverfap süreci hakkında her gün düzenli bir şekilde yazılar yazacağım.
 
Son düzenleme:

Moony

Venüs Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
84
Puanları
21
Yazılarımda ilk olarak günün yapılacaklarını yazacağım ve gün sonu kontrol etmeye geleceğim ve bir de günün nasıl geçtiğine dair kısa bir yazı yazarım.
 

Moony

Venüs Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
84
Puanları
21
GÜN 1

Yapılacaklar:
  • 30 soru paragraf ✅
  • İşçi ve Grafik Problemleri ✅
  • Maddenin Halleri konu + test ❌
  • Kümeler konu ✅
  • Fiilde çatı tekrar testi ❌
  • Fiilde yapı konu + test ❌
  • Dershanedeki genel deneme ✅
Daha önce pek çok kez yaptığım bir hatanın farkına vardım bugün. Bir anda istediğim her şeyle uğraşabilmeyi istemek. Mesela ders çalışmak, kitap okumak, enstrüman öğrenmek, spor yapmak. Hiçbirini yapmıyorken bir anda hepsini birden yapmaya çalışmak. Artık ana odağım YKS ve bağımlılıklarım. Bunlar tam oturana kadar yani düzenli bir şekilde en azından 1 ay boyunca ders çalışmadan ve bağımlılıklarımı bırakmadan diğer işlerle uğraşmayacağım. Zaten bağımlılıktan kurtulursam diğer işlerle uğraşmak için bolca enerjim olacağını düşünüyorum. Bakalım, göreceğiz.

Gün Raporu:
Bugün kalan görevleri halletmeye maalesef zaman kalmadı. Aslında zorlarsam gece bitiririm fakat hiç verimli olacağını düşünmüyorum. Onun yerine erkenden kalkıp yeni günde bu yapamadıklarımı yapmak daha mantıklı şuan için.
 
Son düzenleme:

Moony

Venüs Yolcusu
Katılım
18 Eyl 2021
Mesajlar
59
Tepki puanı
84
Puanları
21
GÜN 2

Yapılacaklar:

  • 30dk paragraf
  • Rutin olmayan problemler
  • Maddenin Halleri konu + test
  • Kümeler bol test
  • Fiilde Çatı test
  • Fiilde Yapı konu + test
  • Fonksiyonlar konu

Gün Raporu:
Aslında hiçbir şey yazasım yoktu günüm boş geçti. Buraya yazmaya utandım ama her gün yazma sözü verdiğim için yazacağım. Boş geçmesinin bir nedeni relapse diğer nedeni de başlayamama sorunum. Bir saat çalışıyorum ve mola alıyorum, o mola uzadıkça uzuyor hem gün boşa gidiyor hem de relapse tehlikesi yaratıyor ki bugün bu yüzden relapse oldum. Bunu aşmak için her şeyimi sayaç ile yapmaya karar verdim. Bir memur gibi sabah kalkıp işin başına koyulacağım ve belli periyotlarla molaları da sayaç ile sayarak ve uzatmadan günü bitireceğim. Günün her saati belli olacak. Bu şekilde çalışmayı hiç denemedim, işe yaramasını umuyorum.
AYT konularına da hemen başlayacağım, geç mi kaldım bilmiyorum ama elimden geldiğince hızlı ve konuları sindirerek ilerleyeceğim. TYT konularının da birer kez üzerinden geçeceğim, bu ay bitmeden umarım bir kez üzerinden geçebilirim ve alan denemelerine yavaştan başlarım Ocak'ta.
Son olarak yazdıklarımı direkt aklımdan geçtiği şekliyle yazıyorum belki bazı cümleler devrik ve anlamsızdır kusura bakmayın.

Gün sayısını sıfırlıyorum, bir daha sıfırlar mıyım bilmem ama şuanlık böyle.
 
Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst