Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nankörlük Ettim

bırakagabırakalım

Yeni Fapstronot
Katılım
3 Şub 2021
Mesajlar
15
Tepki puanı
38
Puanları
14
Nankörlük ettim beyler, sahip olduğum her şeyin sebebine nankörlük ettim. Yıllarıma ihanet ettim. Bilmek bahşedilmişti oysa bana. Bilmenin sırrına eremedim. Şimdi anlıyorum. Küçük cihattan büyük cihada dönenleri. Şimdi anlıyorum nefsiyle başbaşa kalan insanın ıstırabını.

Alçalmanın düşmenin sınırı yok. Yeterki harap et parçala bendeni. Özüne düşman ol, o zaman ineceksin o merdivenleri üçer üçer. Ne kadar hayır murat olmuşsa hakkında, hepsini es geçmek sana kalmış. Bir çırpıda bütün günahları işleme potansiyeli sana sarılmış, sokulmuş zehirli ve dikenli dallar gibi.

Tadını bildiğin ve yedikten sonra bulandığın lokmaların hesabını veremezsin. Çünkü kustuktan sonra o iğrenç tadı perçinleyen yine sensin.

İçinde bulunduğumuz mücadele sıradan değil. Deli diyeceğimiz insanların boğazındaki düğümden söz ediyorum.

Kendini yenmek kendini bilmekle beraber geliyor. Bunca yılda kendimi öğrenememişim. Ama yeniden başlıyorum. Bu terkettiğim foruma dönerek döndüğüm yerin bataklık olduğunu bilerek dönüyotum. Çünkü bu bataklıktan ancak onun bataklık olduğunu bilerek kurtulabilirsin.

Kendime düşmanım, kendime meydan okuyorum. Rakibim milyarı bulmuş insanlar değil. Düşmanım elimde tuttuğum telefon veya bilgisayar değil. Düşmanım ellerim değil, gözlerim değil. Düşmanım benim. Ben karnı doyunca kendini ölümsüz sanan ben. Düşmanların en çetini. Yıllardır sana yeniliyorum yıllardır senden çekiyorum. Eğer sen bana haz ile saldırırsan ben sana sorumluluklarımla saldırırım. Sen bana rahat ve yumuşaklıkla saldırırsan, sana sert soğukla saldırırım.

Poyansiyelini biliyorum, potansiyelimi biliyorum. Gerekirse insan etiyle beslenecek olan benim. Gerekirse kendi için en yakınlarını dahi satacak olan benim. Gerekirse kendi menfaati için milyarlarca insanın acı çekerek ölmesine razı olacak da yine benim. Senden tiksindim ey ben. Ben senden tiksindim. Tiksindim ama biliyorumki seni durdurması gereken bendim. Nitekim seni azdıran da benim.

Kendimi biliyorum. Savaşım kendimle. Bu savaşa tüm kararlılığımla giriyorum.
 

Tempest

Anka
Katılım
13 Kas 2020
Mesajlar
358
Tepki puanı
841
Puanları
160
Nankör kelimesi çok acımasız bana göre , başkasına söylemeyi geçtim kendine söyleyen bir insan dürüst olduğunu düşündüğü kadar özsaygısına da zarar vermiştir..
 

Mr.Twain

Adapte ol ya da yok ol!
Katılım
6 Nis 2023
Mesajlar
119
Tepki puanı
82
Puanları
34
Güzel bir meydan okuma.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst