Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Nofap Yolculuğuna Başlıyoruz, İlk 15 Gün

syronix

Masculine but 16 y.o
Katılım
19 Mar 2024
Mesajlar
22
Tepki puanı
24
Puanları
4
Yaş
16
Konum
Motor üstünde
Yolda mısın? NoFap'e giriş yaptın ve ilk 15 günün heyecanını yaşıyorsun, değil mi? Hadi gel, sana bu muhteşem yolculuğun ilk etabında neler yaşayacağını dostça anlatayım.

Enerji Deponu Doldur!


İlk 15 gün adeta bir enerji patlaması yaşayacaksın. Odaklanman güçlenecek, ruh halin daha iyi olacak ve her şeye daha canlı bir şekilde bakacaksın.

Zorluklar Var, Ama Pes Etmek Yok!


Elbette, her yolculukta inişler ve çıkışlar olur. İstemsizce cinsel içeriklerle karşılaşabilir, eski alışkanlıklarının seni çekmeye çalıştığını hissedebilirsin. Sakın pes etme! Bu zorluklar seni daha da güçlendirecek ve zaferine bir adım daha yaklaştıracak. Unutma, her engel aşmak, seni daha da motive edecek.

"Unutma her pes edişin , rakiplerin hiçbirşey yapmasa bile seni geri düşürür..."

Kazanımlar Seni Bekliyor!


NoFap'in ilk 15 gününde daha güçlü, daha odaklı ve daha motive hissedeceksin. Sosyal ilişkilerinde daha olumlu bir etki yaratacak ve özgüvenin yukselecek.

Hadi, Gücün Senin İçinde!


NoFap'in ilk 15 günü, hayatında bir dönüm noktası olsun. Bu süreçte sabırlı ol, hedefine odaklan ve asla pes etme. Her adım seni daha sağlıklı, daha mutlu ve daha güçlü bir geleceğe taşıyacak. Unutma, bu yolda yalnız değilsin, biz buradayız ve sana her zaman destek oluyoruz!
 

Eff

Yoda
Katılım
5 Eyl 2020
Mesajlar
441
Tepki puanı
601
Puanları
160
5. günden sonra açılmalar başlıyor bende.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst