Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Ben Bu Hayata Seyirci Olmaya Gelmedim, Ben Bu Hayatı Yaşamaya Geldim

Kış Melodisi

Yeni Fapstronot
Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
6
Tepki puanı
18
Puanları
4
Yaşanacak Günler Var
Gezilecek Şehirler, Caddeler, Sokaklar, Mekanlar Var
Okunacak Güzel Kitaplar Var
İzlenecek Kaliteli Filmler, İnsanı Başka Dünyalara Taşıyan Filmler
Görülecek, Gidilecek, Bilinmeyen Ülkeler Var
Görülecek, Tanınacak İnsanlar Var, Her Daim Yanında Olacak
Kulaç Atılacak Denizler
Havayı İçimize Derin Derin Çekeceğimiz Ormanlar, Dağlar, Bozkırlar Var
Başardım Diye Bağıracağım Günler ve Gayretler Var Daha
Ben Bu Zorluğu da Aştım Diyeceğim Günler Var
Yardıma Muhtaçlara Yardım Edeceğim Günler Var Daha

Daha ölmedim ben, ölüm gelmeden yaşadığım şu bir gün biteceğini bildiğim ama ısrarla kendi ellerimle çöpe attığım saniyeler, dakikalar, saatler, yıllar...

Yeni Yıl, Yeni Bir Başlangıç Madem. Her Girdiğimiz Seneyi Muazzam Beklentiler İle Başlayıp Lanetler ile Uğurladık. 2021 Öyle Olamayacak. Yaşanacak Ne Varsa Yaşanacaktır..!
 

Eff

Yoda
Katılım
5 Eyl 2020
Mesajlar
514
Tepki puanı
657
Puanları
160
Haklısın. Gidip başlamak lazım bir yerden.
 

IntroVert17

Yeni Fapstronot
Katılım
29 Ara 2020
Mesajlar
14
Tepki puanı
21
Puanları
14
Başlayabilen birisini görmek çok güzel aynı şeyleri ben de diyordum kendime 2021 e güzel başlayacağım ama sabah kalktım baktım hayatım yine bomb*k, kimsem yok, yalnızım, hiçbir şey de iyi gitmeyecek umarım siz başarırsınız.
 

Kış Melodisi

Yeni Fapstronot
Katılım
25 Ara 2020
Mesajlar
6
Tepki puanı
18
Puanları
4
İlk defa nofap sürecinde bir hedef koyup onu başardım. Bir kareli kağıt aldım ve ona büyük bir 7 çizdim iki boyutlu olacak şekilde. Sonra bu yerinin içini 7 kutuya ayırdım her gün bir kutuyu boyadım. En çok istediğim şey o hedefe ulaşıp o kağıdı yakmaktı ve öyle yaptım. Şimdi aynı şekilde 3 günlğk bir hedef yapıp onunla ilgileneceğim. Nofapta uzun sürçeleirm oldu ama hedeflemeden o günlere gelmiştim. Şimdiyse parçalara ayırarak devam ediyorum.

2021 yılına girdik ve şunu biliyorum eğer bozarsam bu yıl böyle geçecek. Tıpkı önceki yıllar gibi. Aynı berbat ve iğrenç günler haftalar birbirini takip edecek her relapse ile biraz daha umutlar azalacaktır.

Günlerim bir yukarı bir aşağı geçiyor. Oyunu sildim çok param gitti ona üzülüyorum. Ama silerek daha fazla param gitmesini engelledim.

Kendi kendimi yanlış ve yıkıcı düşünceler ile delik deşik etmemeye çalışıyorum bu benim için önemli. Eğer kendime karşı acımasız düşünmeye başlarsam, para harcadım oyuna sen salaksın gibi şeyler düşündüğüm zaman kaçınılmaz olarak pmo yaparken bulabilirim kendimi.

Daha mutlu hissediyorum kendimi. Daha dobra konuşmam gerekiyor artık. İnsanları üzerim veya tartışma çıkar diye düşünmeden diyeceğimi demeliyim yoksa demediklerim beni yaralıyor.

İstanbul'a döneceğim yakında çok mutluyum bu yüzden. Gezdiğim sokakları çok özledim. Çünkü eskiden platonik aşık olduğum zaman o sokaklarda çok gezdim. Ben kız aramıyorum ben o mutluluğu arıyorum. O yüzden oralardan geçiyorum. Hayattan tat alıyordum o zamanlar. Bilmiyorum size bunu nasıl anlatırım ama yıllar geçmesine rağmen oralarda yürüyünce o günler canlanıyor mutlu oluyorum. Başka kimseyi sevmedim yıllardır. O kız benim için şuan bir şey ifade etmiyor benim için anlamlı olan o sevgi kaynaklı mutluğumdu. Bilmiyorum hayatımda başka biri olacak mı. Yıllardır böyle biri olmadı. Zaman gösterecek ve nofap ile göstereceğim çaba bunu belirleyecek.
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst