Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1. Aydan 3. Aya Nofap Günlüğü

Ottoman

Ay Yolcusu
1 aylık nofap günlüğünden sonra buraya 3 aylık hafta hafta nofap günlüğü yazmaya karar verdim biraz geç olsa da.

5. Hafta: benim için normaldi libidom yüksek ama +18 içeriklere bakmayı eskisi kadar istemiyorum yani vücudum artık mastürbasyon değil gerçek bir ilişki istiyor, şuan 40. Gündeyim ve son 2-3 gündür flatline dönemine girdiğimi hissediyorum, hayırlısı inşallah flatline iyileşme sürecinin belirtisi olduğunu bildiğim için sabretmeye çalışacağım, ancak bu dönem çok zor geçecektir çünkü belim ve ayağıma kaynar su geldiği için 2-3 gündür evden çıkamıyorum çok fazla hareket edemiyorum birşey yapamıyorum, bu yüzden iyice bunalıma girdim bilgisayarla oynamak istiyorum moralim düzelsin diye ama bu durum yüzünden moralim pek yok, umarım geçecektir.

Son düzenleme:

Ottoman

Ay Yolcusu
1 aylık nofap günlüğünden sonra buraya 3 aylık hafta hafta nofap günlüğü yazmaya karar verdim biraz geç olsa da.

5. Hafta: benim için normaldi libidom yüksek ama +18 içeriklere bakmayı eskisi kadar istemiyorum yani vücudum artık mastürbasyon değil gerçek bir ilişki istiyor, şuan 40. Gündeyim ve son 2-3 gündür flatline dönemine girdiğimi hissediyorum, hayırlısı inşallah flatline iyileşme sürecinin belirtisi olduğunu bildiğim için sabretmeye çalışacağım, ancak bu dönem çok zor geçecektir çünkü belim ve ayağıma kaynar su geldiği için 2-3 gündür evden çıkamıyorum çok fazla hareket edemiyorum birşey yapamıyorum, bu yüzden iyice bunalıma girdim bilgisayarla oynamak istiyorum moralim düzelsin diye ama bu durum yüzünden moralim pek yok, umarım geçecektir.
6-7. Hafta: Hastalığım iyileşsede 4 gün öncesine kadar her gün ruh halim değişiyordu, birgün durduk yere sinirli birgün mutlu oluyordum, ancak son 4 gündür kendimi biraz daha enerjik ve özellikle çok çok daha özgüvenli hissediyorum, anksiyetemin çok iyi şekilde düştüğünü hissediyorum, eskiden kalabalık bir ortamda kendimi kasarken şimdi çok daha rahatım ve sesimin kalınlaştığını farkettim, eskiden konuşurken sessiz konuşuyosun diyorlardı şimdi ise çok rahat kendimi anlatabiliyorum, kısaca psikolojik olarak kendimi gerçekten iyi hissediyorum, bundan 10 gün önce 40. Güne gelmişim halen kendimi düşündüğüm gibi hissetmiyorum diyip umutsuzluğa düşmüştüm, ama iş sabır işi.

Birde plasebo mu bilmiyorum ama yüz hatlarımın keskinleştiğini görüyorum daha erkeksi duruyor gibi, Testesteron evet yüz hatlarını daha iyi hale getirir ama 51 Günde bunların olabilip olmayacağını bilmiyorum.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6