Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

1 Haftada Tyt Ayt Nasıl Bitirebilirim (Çok Az Temel Var)

UZUMAKİ NARUTO

Yeni Üye
Toplam uyku sürem 1 haftada yaklaşık 2 -3 saat yatmayı planlıyorum bu sürede verebilileceğiniz tavsiyeler varmı arkadaşlar?

Strafe

Yoda
Dostum 1 haftada nasıl tyt ayt bitirmeyi düşünüyorsun. Sadece koskoca LTİ müfredatta 3 ay işleniyor. 1 haftada halletsen anca 1 ders ( o da sosyal / tyt fizik falan) veya büyük bir kaç konu halledilir. Bir anlık gazla böyle bir şey düşünmüş olabilirsin. Mezuna kalmak dünyanın sonu değil. 1 senede böyle sıkı çalışsan derece yaparsın ama 1 haftada hallederim demek ( hatta düşünmek) bana göre sınavı küçük görmekten başka bir şey değildir.

Yazıyı yazdıktan sonra 1 gün ders çalışmışsındır umarım tüm konuların 1/7’si bitti mi ?

Dediğim gibi mezuna kalırsan başarabilecek bir düşünce yapın var ve kimse sana burada yapamazsın diyerek köstek olmaya çalışmıyor. Sadece koyduğun hedef çok uçuk. Bunu bir düşün derim.

Samuray

Admin
Forum Yöneticisi
Kalan zamanda yapılabilecek hamle:

1- Eğer tamamen zayıf halde değilsen ve matematiğin m'sinden anlıyorsan, Bilgi Sarmal Kamp AYT alıp bir fasiküle 3 gün verip konu anlatımıyla beraber %100 şekilde bitirip ardından analizini yaparsan AYT için çok rahat 60 neti görebilirsin. Ancak TYT kısmı kısa sürede sihirli şekilde artamaz maalesef. (Bu dediğim yöntemin çalışması için de dediğim gibi matematik geçmişinin olması, sıfırdan başlamıyor olman lazım.)

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6