Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

115 Günlük Challenge

Spice

Yeni Üye
Başarının her şeyi yakarak gerçekleşeceğini düşünüyorum; ne varsa etrafında, tüm ihtimalleri kullanarak. Hiçbir zaman öyle lay lay lom olacağını değil, elinde ne varsa hepsini riske ederek ve odaklanarak gerçekleşeceğini düşünüyorum.

Buna ek olarak, hayatımda iyi giden her şeyin —ama cidden her şeyin— deadline’lar ve başkalarına karşı aldığım sorumluluklarla gelişim gösterdiğini gördüm. Şimdi baştan itiraf etmem gerekiyor ki ben acayip bir seks bağımlısıyım ve bu, son 2-3 yıldır bana hiçbir yarar sağlamamaya başladı, doğru dürüst keyif bile alamıyorum. Odağımı ve doğrudan benliğimi değiştirmeye başladığını fark ettim.

Bu platformda ve Reddit’te bu sorundan muzdarip, dönüp dönüp başa saran birçok insan olduğunu gördüm. İnsanlar kararlı olup bir yolda yürümek için sanırım yeterli motivasyonu bulamıyor. Bende de aynı sorun var. Belki burada benimle aynı sorunları yaşayan başka birilerini bulabilir, yardım alabilir ya da yardım edebilirim diye düşünerek buna girişmeye karar verdim. En azından bu konuyu ciddiye alıp üzerine bir şeyler yapmak istiyorum.

Şimdi iki şeyden bahsettim: deadline ve sorumluluk. Sorumluluk konusunda, insanların göreceği bir şey üretmek benim üzerimde hissettiğim en, en, en büyük sorumluluk. Bunu her gün 4-5 cümleyi geçmeyen notlarla burada paylaşmayı düşünüyorum. Bu süreci belirlediğim 14.02.2026 tarihine kadar sürdürüp sonra buraya yazmayı da bırakmayı planlıyorum.

Bunu yaparken ki motivasyonumu en azından temelden de olsa anlatmış oldum. Şu an finalleyeceğim tarihe ulaşmama toplamda 115 gün var. Bu 115 günlük periyotta bunu neden yaptığımı daha çok anlatırım sanırım. Ama şu an tek söyleyebileceğim şey, gerçekten içinde bulunduğum her şeyden nefret ediyorum ve bu bende aşırı bir stres yaratıyor. Bunu düzeltmek istiyorum sadece.

Tüm yazılar, anonimliğin verdiği rahatlıktan dolayı tahminimce çok daha doğal olacaktır.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6