Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

190 Günlük Yks Serüvenim

Herkese iyi günler diliyorum. Burada yeniyim. Neverfap ile bundan yaklaşık 2 ay önce dopamin detoksuyla alakalı videolar izlerken tanışmıştım. Açıkçası burada bulunan kişilerin mücadeleleri çok hoşuma gitti çünkü insanların kendilerindeki yanlışı görmeleri ve bu durumu düzeltmek için mücadele etmeleri her zaman hoşuma gitmiştir.. Peki benim burada işim ne ? Başlıkta YKS yazıyor, NeverFap ne alaka diyebilirsiniz.. Benim mücadelem de bu arkadaşlar. 19 yaşındayım, 3.kez sınava gireceğim. Daha önce hiç ders çalışmadım. (son 5 ay hariç) zamanım hep saçma sapan şeylerle geçti. Ders çalışmak istediğimde de planlama işini yapamadığımdan bıraktım ve sonuç olarak 3.kez sınava hazırlanıyorum. Şuana kadar da açıkçası çok verimli çalışmalar yapamadım. Özellikle de yazın sonuna doğru sağlık problemlerim ve dershanenin başlamasıyla birlikte düzenim bozuldu ve 2 aydır istediğim çalışmaları yapamıyorum... Artık bu duruma bir son vermek istedim. Bu yüzden de çalışmaya başlamadan önce çalışma saatlerimi nasıl arttırabilirim diye düşündüm ve araştırmalara başladım. Araştırmalarım esnasında dopamin detoksu ile bir kez daha yollarımız kesişti. Ardından aklıma NeverFap geldi. Hemen üye olup günlük tutmak istedim. Bugünden itibaren de buraya gün gün yaptığım çalışmaları aktaracağım yani mücadelemi gün gün sizlerle paylaşacağım, kim bilir belki de yapacağım çalışmalar hem bu sene hemde sonraki seneler de sınava hazırlanacak olan arkadaşlara ilham olur.

Gerçekten zamanımı gereksiz şeylerle harcadığım için pişmanım, bu süreçte ailemi de çok üzdüm. Hatalarımdan ders çıkardım ve yanlışlarımı doğrularımla yok etmek istiyorum.
Şimdi de genel ders durumumdan bahsedip yazıyı noktalayacağım. Bundan önce hedefimi belirteyim. Bölüm olarak kararımı veremedim psikoloji ile işletme arasında gidip geliyorum. Elimden gelenin en iyisini yapıp sonuçlara göre bu 2 bölümden birisini tercih edeceğim.
Eşit ağırlık öğrencisiyim. Tyt netlerim 50-60 aralığında. Ayt netlerimi ise bilmiyorum. Yazın sıkı bir çalışma ile güzel bir matematik temeli attım diyebilirim bu sayede şuan rahat bir şekilde ayt matematik çalışabiliyorum. Matematiği severim ama şuan pek iyi değilim :) Geometriye de hep ön yargım vardı ama yavaş yavaş bu ön yargımı kırıyorum ve yakın zamanda geometriye sağlam bir şekilde başlayacağım. Dil bilgisinde 2-3 konum kaldı onları da bitirdikten sonra ağırlığımı tytmatematik, aytmatematik ve geometriye vereceğim. Arta kalan zamanlarımda da tarih ve coğrafya çalışacağım bu iki dersimde iyidir. Coğrafyayı 1 aydır çalışıyorum tarihe ise hep ilgim vardı. Edebiyatta ise her gün yazar çalışmayı son aylara doğru konu çalışıp bitirmeyi düşünüyorum. Fen derslerini de yine son aylara doğru çalışmayı düşünüyorum. Yani uzun bir süre matematik ve geometri üzerine yoğunlaşacağım.

Evet, bu şekilde arkadaşlar tavsiyede bulunmak isteyen arkadaşlar olursa lütfen düşüncelerini belirtsinler, birbirimize yardımcı olalım.
bugün yapacağım çalışma ise şu şekilde;
-1 paragraf denemesi
-sözcük türlerinin tekrarı + 1 kaynaktan soru çözüm.
-Fiilde çatı tekrar+soru çözüm
-ek eylem 2 video
-coğrafyada 2 ünite tekrarı.

Ha bir de şunu da söylemek istiyorum belki merak edenler olur. PMO bağımlılığım yok.

Moderatörün son düzenlenenleri:
M

Mutsuz ve Hedonist

Misafir
Aynı durumdayız dostum tek fark pmo bağımlılığım var :/ yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum. Özele gelirseniz konuşabiliriz

Aynı durumdayız dostum tek fark pmo bağımlılığım var :/ yavaş yavaş yenmeye çalışıyorum. Özele gelirseniz konuşabiliriz
Hocam inanır mısın özele falan nasıl geleceğimi bilmiyorum :D dün kaydimi yaptım. Mesaj bölümüne tıklayınca beni buraya atıyor. Bak dostum ben uzman değilim ama sana şunu söylemek istiyorum. Pmo'yu hayatından tamamen çıkarabilir misin ? Ben şahsen inanmıyorum hele ki bu sınav döneminde ekstra şeylerle uğraşmak seni yorabilir ama sayısını azaltabilirsin. Haftada 1 defa masturbasyon yapacağım deyip bu yönde kendini zorlayabilirsin. Daha sonra bunu 8 güne çıkarabilirsin ardından 9 derken yavas yavaş etkisinden kurtulabilirsin diye düşünüyrum.m

Evet bugünün çalışması bitti kaynaklarımı çok sağlam taradım. Tekrarlar yapıldı şimdi duş alıp uyumak istiyorum. Süreyi tam tutamadım ortalama 3.5 saat çalıştım diyebilirim. Yarinda fiilde yapi konusunu bitirip kaynaklari temizlerim ardindan tekrar yaptik mi turkce bitmiş gibi bir şey oluyor. Bu calismalar sadece hazirlik.

Dostum sana bir öneri vereyim tyt ile ilgili. Tyt’nin sosyaline çok da çalışmana gerek yok. Sorular tamamen genel kültür. Ayt’nin sosyalini bilemiyorum çünkü sayısalcıyım. Tyt sosyal’e bir dakika çalışmadan sadece 2 yanlış yaptım.

Onun dışında matematik için; tyt için hobi olarak günde 10-20 tane problem çöz. Çünkü soruların yarısı problem. Ayt’de de sadece türev, integral, limit, trigonometri, diziler konularına bile düzgün çalışsan en az 10-15 net getirisi var. Eğer hedefim fullemek diyorsan hepsine sakin bir şekilde anlayana kadar çalışman gerek. İster 1 saat sürsün, ister 6 saat. Ama ana konseptin “Konuyu anlayana kadar çalışmak” olsun.

Dostum sana bir öneri vereyim tyt ile ilgili. Tyt’nin sosyaline çok da çalışmana gerek yok. Sorular tamamen genel kültür. Ayt’nin sosyalini bilemiyorum çünkü sayısalcıyım. Tyt sosyal’e bir dakika çalışmadan sadece 2 yanlış yaptım.

Onun dışında matematik için; tyt için hobi olarak günde 10-20 tane problem çöz. Çünkü soruların yarısı problem. Ayt’de de sadece türev, integral, limit, trigonometri, diziler konularına bile düzgün çalışsan en az 10-15 net getirisi var. Eğer hedefim fullemek diyorsan hepsine sakin bir şekilde anlayana kadar çalışman gerek. İster 1 saat sürsün, ister 6 saat. Ama ana konseptin “Konuyu anlayana kadar çalışmak” olsun.
Tavsiyelerin için teşekkür ederim hocam. Gerćekten önemli olan konuyu anlamak. Bende bu düşünceyle hareket edeceğim..

Bugünün de programı bitti. Türkçede 2 konunun daha üstüne toprak attım. Kısa zaman sonra başlayacağım yoğun calismalarin planlamasini yaptim. Kitaplari belirledim
Yarin da eylemde kip+cumlenin ogelerini bitiririm.
Simdi takimimin macini izleyip uyuyayim..

Bugün hiçbir şey yapamadım. Çok yoğun bir gündü. Yarın kitaplarimi alıp artık hedeflediğim çalışmalara başlamak istiyorumm..

Richard Winters

🔱
Meydan Okuma Rozeti
Kuryelik yapıyorum günde 15 saat çalışıyorum 2 3 saat derse ayırıyorum çok zor oluyor ama mecbur
Nasıl 15 saat çalışıyorsun maximum 12 saat çalışabilirsin siparişte kayma olur 12.30 olur maximum ben de az çok biliyorum kurye olarak büyük firmalarda çalışan arkadaşlarımdan hiç duymadım 15 saat çalıştıklarını biraz sallıyorsun gibi geldi ki sallamıyorsun diyelim genede çalışılmaz 15 saat o zihinsel ve fiziksel yorgunlukla derse adapte olamassın zaten bırak o işi

--13 Aralık Pazartesi--

+Türkiye Geneli Deneme sınavı
+Temel kavramlara devam+soru çözüm
+Fonksiyonlar giriş+soru çözüm
+Ders aralarına tekrar amaçlı türkçe soru çözümü
+Osmanlı kuruluş\yükseliş tekrar
+Günlük yazar eser çalışması
+40dk sayı problemi.
Yarının programı böyle.

Bugünlük benden bu kadar. Yorgunluktan dolayı adam akıllı bir hesap yapamadım ama galiba +8 saat çalıştım.
Yarın yapılacaklar~~
+tr deneme ve analiz
+fonksiyon devam
+mat1 soru cozum
+geometriye baslangic
+sözel derslerden tekrar.

1-2 gündür giremiyordum. Şimdi 1 saat uyuyacagim ardindan derse gececegim
Gunun kalan calismalari:
+fonksiyonlara devam minimum 4 video patlatmayi dusunuyorum
+tyt matematikte biraz yeni nesil soru cozerim

kendine nofabır

Ay Yolcusu
bende hiç ders çalışmamıştım. temel atarak başladım bayada iyi gidiyordu kendi başıma çalışıp anlayınca şunu öğrendim. tr de ki okullar bize hiçbir şey öğretmiyormuş. 5 ay düzenli çalıştım tyt matematikte orta seviyelere geldim biyoloji bitti kimya bitti derken baktım sınava 5 ay kalmış dedim sikseler ayt bitiremem o zmana kadar. ülkede ki ünilerin halini ve üni mezunlarının halinide gördükçe motivem iyice düşmüştü zaten zevk alarak çalıştıgım konular içimi bulandırıyordu. 1.5 sene oldu çalışmadım hala 2022 de 4. kez giricem sınava çalışsam mı diye düşünürken bi baktım 35 tl aldıgım kitaplar 80-90 arası olmuş yazıkları olsun böyle ülkeye devlete hepsine lanet ettim. derslerin zorluğuna ve saçmalığına sonra değinirim o tamamen ayrı başlık açılacak bi konu.

Blackturk

Yeni Fapstronot
Nasıl 15 saat çalışıyorsun maximum 12 saat çalışabilirsin siparişte kayma olur 12.30 olur maximum ben de az çok biliyorum kurye olarak büyük firmalarda çalışan arkadaşlarımdan hiç duymadım 15 saat çalıştıklarını biraz sallıyorsun gibi geldi ki sallamıyorsun diyelim genede çalışılmaz 15 saat o zihinsel ve fiziksel yorgunlukla derse adapte olamassın zaten bırak o işi
Neden yalan söyliyim kardeşim Türkiye şartlarını bilmiyorsun sanki kuryelik 17 saat çalışıyor

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6