Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2 Yıllık Bölüm Okumak Mantıksız Mı?

Erogluzim

Mars Yolcusu
TYT sınavına girmeyi düşünüyorum 2 senelik bölüm kazanıp bitirince belki dgs ile 4 yıllığa tamamlarım?

Tanjiro

Merkür Yolcusu
Önünde yks varken yapmayıp DGS yapabileceğini mi sanıyorsun dostum. kendini tanı ve potansiyeline göre bir bölüm ve durumuna göre üniversite belirle. Gerekirse mezuna kal. Bu soru da çok belirsiz bir soru olmuş. Meslek lisesi mi bitirdin. Hangi 2 yıllık. Tonla bilinmeyen soru var.

selam_lar

Ay Yolcusu
TYT sınavına girmeyi düşünüyorum 2 senelik bölüm kazanıp bitirince belki dgs ile 4 yıllığa tamamlarım?
Kardeş bölümüne bağlı biraz o 4 yıllık okuyup işsiz olan çok var aynı şekil 2 yıllık için de geçerli.İyi bir bölümse oku derim ve kendini çok yıpratma 2 yıl iyi bir bölüm ve 2 yılda ingilizce çalış derim

B

Brock

Misafir
kardeşim tyt ye ygsye bilmemneye hazırlandığımız her an , olmaya çalışmak yerine ne olcağımızı düşündüğümüz heran ; hayata geç kalıyoruz. hangi bölüm olduğu hiç önemli değil tesisatçı dahi olsak çabaladığımız kadar istediğimiz konfora refaha kavuşuruz ve çabamızın önündeki en büyük engel , bizi yere çakan şey kendimize yüklenen aşırı beklentiler yani bu ideal benlik.. ve biz (çabamızı değil) hedefi yükselttikçe , hayata atılıp çabalamak ve ne olduğumuzla yüzleşmek yerine sürekli "daha iyisi olabilirim" arzusuyla tutkusuyla (bu tutkuyu ertelemek yerine) yaşamayı hayallerimizi özgürlüğümüzü yarına erteledikçe , şimdi çabalamadıkça ; olmak istediğimiz kişiden o kadar uzaklaşıyoruz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6