Kaçıncı gündeyim bilmiyorum, saymıyorum da. Ancak tek bildiğim zerre mutlu olmadığım.Mutsuz,beyin sisli,fevri sinirlenen,libido 0 dolaşıyorum(yokmuş gibi). Bazen yükseliyorum ancak süreçte genel olarak dipteyim, lanet ettim artık benim sorunum ne anlamıyorum. Eski ağır bağımlılardanım, 7-8 sene aralıksız her gün pmo yapmış bir insanım. 111 günlük rekor sürecim var o süreçte kendimi geliştirsem de yine de düşük olduğum zamanlar fazlaydı, pandemide 2 sene pmoya sarıldım ve şimdi eskisinden bin kat daha çok zorlanıyorum. Ancak artık sorunun pmo olmadığını düşünmeye başladım, belki videosuz 4-5 günde bir yaparım ki bu kesinlikle herhangi bir şeye çözüm değil, sadece amacım bazen beynimdeki gerginliğimi azaltmak. 3.5 senedir sigara içmeyen ben son 4 aydır içiyorum ( günde 2-5 dal ötesi değil). Bırakayım diyorum bıraksam bırakırım da ancak çevreme bakıyorum adam pmo bağımlısı, başka maddeler de kullanmış mutlu, hayatı yolunda sosyal çevresi iyi sevgilisi var. Ortama girince beyin sisim ve mutsuzluğum dikkat çekiyor bazen, karşımdaki yeni tanıştığım başka bir insan ise bir zamanlar ağır bir madde kullandığını artık bıraktığını söylüyor bakıyorum o da mutlu. Hayat kalitemi artırmaya çalışıyorum, olmuyor. Bazen şanssızlık, bazen modum izin vermiyor. Böyle olunca da geçmişte teptiğim milyon tane fırsata bakıyorum ve elimde hiçbir şey olmadığını görüyorum.En basitinden; kız konusunda aşırı seçiciydim en az 5 kız reddetmişimdir şu an 1 tane bulamıyorum.Londra gündüz oyunu gibi sokaktan kızlarla tanışma işine girişmek istesem de bu modla o da zor. PMO bence hiçbir şeye sebep olmadı, bizim sonucumuzdu. Sorun ne bilmiyorum, ancak artık nofap'e anlam yüklemiyorum. Gelip lütfen kendini geliştirmiyorsun, uğraşmıyorsun tarzı şeyler söylemeyin, yazılım firmasında kendi çabalarımla işe girdim( para biriktiremiyorum bu ay maaşımın hepsini motosiklet tamirine verdim zaten ülkede her şey ateş pahası o yüzden iş güç nimet değil.), 4 aydır düzenli spor yapıyorum.