Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2023 Yılı Senin Yılın Olacak

başarıyolunda

Yeni Üye
Katılım
17 Ara 2022
Mesajlar
7
Tepki puanı
11
Puanları
3
2023 YILI SENİN YILIN OLACAK
Bildiğiniz gibi 2022 bitiyor ve 2023 e geçiyoruz … 2022 benim için , istediğim bölüm olan Bilgisayar Mühendisliğini kazandığım , yks kilolarını yok ettiğim , hedeflediğim sayıda kitap okuyabildiğim ve kişisel anlamda kendimi 10 kat daha iyi hale getirdiğim bir yıl oldu umarım sizin içinde 22 yılı verimli , kendinizi geliştirdiğiniz bir yıl olmuştur eğer olmamışsa bunu dert ederek zaman kaybetmeyin çünkü 23 yılında 22 yılını da telafi edecek bir gelişme kat edeceksiniz , benimle birlikte bu yolculuğa çıkanlar ve hedeflerine inanlar bu gelişmeyi gözle görecek.



23 yılı benim için İngilizcemi bir üst seviyeye çıkarttığım, Red Pill , maskülenlik ve ilişkiler konusunda eğitim verebilecek seviyeye geldiğim , hedeflediğim fiziğe ( yüzücü fiziği) sahip olduğum , kitap okuma sayısı ve aldığım verimi arttırdığım ( Haftada 500 sayfaya yakın okuma, yani ortalama iki kitap ediyor ve her kitaptan özetler ve notlar çıkarıp kendi bilgimle faydalı yazılar oluşturup bunu sizlere , Instagram ve Twitter da yayınlayacağım.) Ve yazılım konusuna dalacağım bir yıl olacak.( hazırlık okuduğum için daha bilgisayar mühendisliğinde 1. Sınıfa geçmedim. )



Birçok kişi için bu imkansız yapılamayacak bir hedef gibi gelebilir ama benim için öyle değil çünkü geçmişte yaptıklarımın bana kazandırdığı özgüven var ,eğer siz de bazı şeyleri yapamayacağınızı düşünüyorsanız hemen o şeyi yapmaya koyulun ve başarılı olacağınıza deli gibi inanın ve emin olun ki başaracaksınız ve bundan sonra kazandığınız özgüvenle diğer hedefinize de ulaşacaksınız başarı başarıyı kovaladıkça hiçbir şey size imkansız gelmeyecektir. Bu yıl en büyük hedefinizden biri bu olmalı – hiçbir şeyin size imkansız gelemediği bir düşünce sistemi –



Bu yıl için bir slogan belirleyin, bir kelime de olur bir cümle de fazla uzun olmamasına dikkat edin, benim sloganım geçen yıl da olduğu gibi ‘ başarısız olman imkansızmış gibi çalış ‘ sloganı, bu slogan beni her seferinde hedefime bağlı kalmamı sağlıyor. Sizin de bir sloganınız olabilir.



Ben geçen yıl olduğu gibi bu yıl da başarısız olmam imkansızmış gibi çalışacağım , her güne sınırlarımın olmadığı bir güne uyanacağım ve hedefimde ilerleyeceğim ve her zaman akışta olacağım , başarılı olmak kolay değil ama ben kan, ter ve göz yaşıyla çalıştığım için hedefime her zaman ulaşacağım belki bazı zamanlar gecikebilir ama ulaşacağım. Sizin de böyle olmanızı istiyorum değilseniz de böyle bir adamı yaratmanızı istiyorum , bu yıl kendinizden 10 kat ilerde olmanızı istiyorum bunu yapın dostlarım ; başarılı olmak, gelişmek ve geliştirmek bunlara sahip olmanızı istiyorum.


Her ay sonu ya da 2 ayda bir - buna yola koyulanlar karar verebilir yoruma yazın ona göre paylaşacağım – yaptıklarımı sizi akışta tutmak için yazacağım sizde yorumlarda yaptıklarınızı yazacaksınız.



Sende bu yıl YENİ BİR SEN için hedeflerini yapmak istediklerini yaz ve benle birlikte yola koyul , yaptıklarımı yazdığım zaman sizin de yaptıklarınızı başardıklarınızı görmek istiyorum , bu yazıyı okuyanların yarısı unutup gidecek, onlardan olmayın , kararlı olun , gözünüzü açın ve başarılı olmak için ne gerekiyorsa yapın , bu yıl kendimizi üst seviyeye taşıdığımız bir yıl olsun . Hepimizin yeni yılı kutlu olsun, başarılar…
 
Son düzenleme:

netherim

Merkür Yolcusu
Katılım
28 May 2022
Mesajlar
123
Tepki puanı
217
Puanları
58
2023'te erasmus yapacağım bunu da buraya yazıyorum geçen yıl nasip olmadı gireceğimiz yılda olacak olduğunda da ve burası hala durursa gelir editlerim iyi akşamlar.
 

JW15+1

ICJ
Katılım
22 Eki 2021
Mesajlar
44
Tepki puanı
84
Puanları
24
2023,
Fakültedeki derslerime olağan dışı çalışmak.
Hafta da 1 kitap. Günde en az 1 saat.
Sosyal anksiyetemin üzerine gidip ortadan kaldırmak ya da olabildiğince azaltmak.
Hali hazırda bulunan alışkanlıklarımı tamamen sürdürmek.
Duruma göre güncellemeler de yapabilirim.
Özellikle pmo yu bıraktıktan sonra önümde imkansız hiç birey olmayacak diye düşünürdüm, şuan o bağımlılık gitti ve bunun gerçekten doğru olduğu inancım katlandı. Yani 2023 benim için aleyhime olan küçüklüğümden beri süren bazı şeyleri yok edecek veya yok edecek kadar azalttığım bir yıl olacak.

Slogansa,
Prangalarımı kırdım, duvarları yıktım; az bekleyin beni dağlar sizi delmeye geliyorum. (Eskiden bi kız için veya birileri için çalışırdım şimdi kendim için çalışıyorum.)
 
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst