Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2023 Yılından Beklentileriniz Nelerdir ?

enoughthings

Yeni Fapstronot
Katılım
23 Ara 2022
Mesajlar
19
Tepki puanı
26
Puanları
14
Beyler son iki yıl benim için iç açıcı bir yıl olmadı . Aslında 2020 yılından çok şey beklemiştim. Hayata dair hemde kişisel gelişimime dair hemde sosyal yaşantılarıma dair...Kişisel gelişimde sorunlar yaşamadığımı, kendimi geliştirdiğimi düşünüyorum. Fakat sosyalliği söylememe gerek bile yok. 2021 de Benim için kötü bir yıl oldu. Kız arkadaşım tarafından haksızlığa uğratıldım. Bir yıllık emeklerim çöp oldu gitti. Gereğinden fazla üzüldüm. Hatta sağlığım bile elimden gidiyordu. Çok şükür iyiyim şimdi. Keyfimiz yerinde ;)

Tüm bu kötü günlerin bana bir armağanı var. Oda çıkarımlarım...

Ciddi anlamda söylüyorum. Bu iki yıl bana sabırlı olmayı öğretti. İnsanlara direkt aklından geçenlerin söylenmeyeceğini, ve anlatılmayacak kadar çok şey öğretti o yüzden ne kadar üzgün olsamda bu iki yıl için mutlu olduğum taraflarıda var. Aslında kendimi tanıdım.


Şimdi gelelim başlığa.... 2023 Yılının çok güzel geçeceğini düşünüyorum. Hayallerime biraz daha yaklaşacağım bir yıl olacağını düşünüyorum. Hem benim açımdan hemde ailem açısından şanslı hissedebileceğim bir yıl olmasını temmeni ediyorum.

Sizlerin bu yıldan beklentisi nedir ? Açıkcası merak ediyorum. Tüm NEVERFAP ailesine sevgiler saygılar
 
  • Beğeni
Tepkiler: mas
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6
Üst