Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

2025 Planlarınız Neler ?

shad401

Yeni Fapstronot
Kısa bir süre sonra 2025 yılına giriyoruz bildiğiniz gibi. 2025 yılında yapmak istediğiniz şeyler neler ya da yapmayı planladığınız bi planınız var mı ? Bu konu altında hem yeni yıl planlarımızdan bahsedip biraz kafa dağıtırız hem de birbirimize tavsiye veririz diye düşündüm.

mustafa78

Mars Yolcusu
Kısa bir süre sonra 2025 yılına giriyoruz bildiğiniz gibi. 2025 yılında yapmak istediğiniz şeyler neler ya da yapmayı planladığınız bi planınız var mı ? Bu konu altında hem yeni yıl planlarımızdan bahsedip biraz kafa dağıtırız hem de birbirimize tavsiye veririz diye düşündüm.
bedelli askerlik ameliyat evlilik kitap okuyup kendimi geliştirmek

Userx

...
İstediğim üniye bölüme yerleşmek,sporla istediğim formu gerçekletirmek,ilgi alanlarımda başarılı olmak...

UBERMAN

Zafer Yolcusu
NoFap'te istikrarlı bir şekilde ilerlemek, yks'de istediğim puanı almak, hafta sonları işlerde çalışıp o parayı biriktirmek tarzında planlarım var. Zaten eğlence sektöründe çalıştığım için yılbaşında da muhtemelen iş yerinde olacağım.

omer10line

Yeni Fapstronot
Çevremdeki insanlardan olumlu yönde geliştiğime dair bol bol geri dönüş almak istiyorum

Alevlimeteor

Uranüs Yolcusu
Artık düzgün bir hayat istiyorum.

Daha hızlı düşünebilmek, beynimi uyuşturan şeylerden kurtulmak istiyorum.

Kötü bir üniversiteye gitmiş bile olsam kendimi geliştirerek bir işim olsun istiyorum.

Ruhsal durumumun stabil olmasını, sürekli inişli-çıkışlı bir ruh halinden kurtulmak istiyorum.

Phonk müzik dinleyerek yaptiğim daydreaming bağimliliğimin sona ermesini istiyorum.

Sabah uyandigimda ilk yaptiğim şeyin YouTube shorts olması beni rahatsız ediyor ve gün içerisinde irademi kırıyor bu yüzden bundan da kurtulmak istiyorum.

Artık günün her saatinde müzik dinlemekten gerçekten yoruldum. Günün belli saatlerinde müzik dinlemek istiyorum. Müzik dinlemeden yürüyebilmek istiyorum.

Ne kadar çok şey istiyorum fakat yapabilecek miyim bilmiyorum...

La Nuit étoilée

Venüs Yolcusu
daha çok dua etmek

Yksyde güzel bir sonuç alıp ya okulumu açığa taşımak yada bulunduğm yere ve bu konuda istikrar

stresle daha iyi başa çıkmak

daha çok kitap okumak geçen seneye oranla

ibadetlerime dinime daha özen göstermek

alternatif gelir kaynakları oluşturmak

sosyal ilişkilere daha çok önem vermek ve daha yardımsever paylaşımcı olmak

bağımlılıklarımın yerine koycağım şeyleri çoğaltmak ve bundan uzaklaşıp güzel şeylere yaklaşmak örneğin bir enstruman öğrenmek

uçup kaçmaktan ziyade kendimden , kendimle yüzleşme konusunda daha derine dalmak ve daha iyi analizler yapıp daha iyi hastalık teşhistelinde bulunmak.

Kendimi aşan davaya enerjimi libidomu bu seneye oranla daha çok yöneltmek

shad401

Yeni Fapstronot
Çoğunun bi planı var ne kadar güzel. Herkesin hedeflerini başarıyla gerçekleştirdiği bir yıl dilerim. Herkese mutlu yıllar.

BloodRien

Yoda
YKS MSÜ DERECE boksta maçlara çıkmak powerda kaldırdığım ağırlıkları arttırmak 15 milyon tl kazanmak önce eskişehire sonrada ankaraya taşınmak

birde hepsinden dahada zor olanı benim için güzel bir aşk redpill ile süsleyip tabi

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6