Ty1er
"This is your life."
Beyler, Kaos Projesi Meydan Okuması’na hoş geldiniz.
Kaos Projesi'nin ilk kuralı, her 2 haftada zorunlu olmakla beraber her hafta pazar rapor verilecek.
Kaos Projesi'nin ikinci kuralı, dopamin sistemini bozan her tür eylem ve davranış yapılmayacaktır!
Kaos Projesi'nin üçüncü kuralı kusursuz bir süreç yönetimi istediğimiz, her tür tavizde proje sona erer.
Dördüncü kural, en büyük rakibinizin kendiniz olduğunu ve kendinize adadığınız bir süreç olması.
Beşinci kural gelişiminizin örnek olmasını ve kulübümüzdeki insanlara ilham vermesi için detaylı analiz ve rapor yazılması.
Altıncı kural edging ve hayal kurma yok.
Yedinci kural, proje ne kadar sürmesi gerekiyorsa o kadar sürer.
Sekizinci ve son kural, eğer bu Kaos Projesi'nde ilk gecenizse, dövüşmek zorundasınız.
Meydan Okuma Başlangıç : 1 Ocak 2026 (00.00)
Meydan Okuma Bitiş (Mezun olmak için) : 31 Mart 2026 (23.59)
Rapor Tarihleri (her hafta düzenlenecektir)
1. Rapor: 4 Ocak Pazar 2026 (4. Gün)
2. Rapor: 11 Ocak Pazar 2026 (11. Gün)
Katılım 4 Ocak 23.59'a kadar sürecektir.
Katılmak için "Katılıyorum" yazmanız yeterli.
Rapor zamanları "Devam" yazmanız da Kaos Projesi'nin devamlılığı için yeterli.
Yoldaşlar, mezun olmak isteyen arkadaşlar ve mezun olupta savaşa devam etmek isteyen arkadaşlar için bir meydan okuma yapmak istedim. Burada amacımız savaşabildiğimiz kadar savaşmak, güzel bir topluluk kurup güzel bir aktivite yapmak. Arada Ramazan da olduğu için güzel bir proje olacağına inanıyorum, şansa da martın sonu 90 güne denk geliyor
Başarılar.
Katılımcılar :
1- Fahrenheit
2- Trashsx
3- Benözgürbiriyiminhayaleti
4- rum_kayzeri
5- Sondamacanabükücü
6- cENtD
7- Mahir Kara
8- DexterMorgan_
9- KGB
Kaos Projesi'nin ilk kuralı, her 2 haftada zorunlu olmakla beraber her hafta pazar rapor verilecek.
Kaos Projesi'nin ikinci kuralı, dopamin sistemini bozan her tür eylem ve davranış yapılmayacaktır!
Kaos Projesi'nin üçüncü kuralı kusursuz bir süreç yönetimi istediğimiz, her tür tavizde proje sona erer.
Dördüncü kural, en büyük rakibinizin kendiniz olduğunu ve kendinize adadığınız bir süreç olması.
Beşinci kural gelişiminizin örnek olmasını ve kulübümüzdeki insanlara ilham vermesi için detaylı analiz ve rapor yazılması.
Altıncı kural edging ve hayal kurma yok.
Yedinci kural, proje ne kadar sürmesi gerekiyorsa o kadar sürer.
Sekizinci ve son kural, eğer bu Kaos Projesi'nde ilk gecenizse, dövüşmek zorundasınız.
Meydan Okuma Başlangıç : 1 Ocak 2026 (00.00)
Meydan Okuma Bitiş (Mezun olmak için) : 31 Mart 2026 (23.59)
Rapor Tarihleri (her hafta düzenlenecektir)
1. Rapor: 4 Ocak Pazar 2026 (4. Gün)
2. Rapor: 11 Ocak Pazar 2026 (11. Gün)
Katılım 4 Ocak 23.59'a kadar sürecektir.
Katılmak için "Katılıyorum" yazmanız yeterli.
Rapor zamanları "Devam" yazmanız da Kaos Projesi'nin devamlılığı için yeterli.
Yoldaşlar, mezun olmak isteyen arkadaşlar ve mezun olupta savaşa devam etmek isteyen arkadaşlar için bir meydan okuma yapmak istedim. Burada amacımız savaşabildiğimiz kadar savaşmak, güzel bir topluluk kurup güzel bir aktivite yapmak. Arada Ramazan da olduğu için güzel bir proje olacağına inanıyorum, şansa da martın sonu 90 güne denk geliyor
Başarılar.
Katılımcılar :
1- Fahrenheit
2- Trashsx
3- Benözgürbiriyiminhayaleti
4- rum_kayzeri
5- Sondamacanabükücü
6- cENtD
7- Mahir Kara
8- DexterMorgan_
9- KGB
Son düzenleme: