Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

27,28,29,30,31 Yaşlarında Nofap’e Başlamak

Babayorgun93

Yeni Üye
Merhaba arkadaslar benim 2 haftam geride kaldi bu 3. haftam. Aylar yillar vermis bircogunuz icin bir sey ifade etmese de gunde birden fazla yapan ben icin cok mana ifade ediyor. Hedefim 90 gun filan degil, ölene kadar.

Benim merak ettigim ben asagi yukari 12-13 yasinda basladim (Simdi 29 yasindayim.) Yani o zamanlar cok zararli oldugunu filan da bilmiyorudum. Zaten bu yasima kadar hic kiz arkadasim vs deneyimim olmadigi icin de nofapin sadece partneri olanlarca yapilabilecegini kanisi kafamda agir basiyor.

Belki ben anlamasam bile disardan bakan biri hic deneyimim olmadigini direk anliyordu. Acikcasi agirima da gidiyor. Ustu kapali bir sekilde "hic sevgilin oldu mu?" diye sorulmasi.

Nofap sayesinde bazi seyleri degistirebilecegimi zannediyorum ama partner konusu bunlardan biri olmayacak sanirsam.

Hayatiniz boyunca size kimsenin bakmayacagini kaniksamis olup benim yasima gelmisseniz, para karsiligi iliskiyi de kendinize yediremiyor olsaydiniz nofape devam edebilir miydiniz ?

Samuray

Son Dopamin Bükücü
Üst Düzey Moderatör
Hayatiniz boyunca size kimsenin bakmayacagini kaniksamis olup benim yasima gelmisseniz, para karsiligi iliskiyi de kendinize yediremiyor olsaydiniz nofape devam edebilir miydiniz ?
Elde edemeyeceğim bir şeyin yerini bana zarar veren bir şeyle doldurmazdım. Bunun yerine ”Neden olmuyor?” sorusuna verdiğim cevaplara göre hareket ederdim.

Belki çok zorlu da olabilir, ancak Dünya’ya bir kere geliyoruz. Zor da olsa başarmaya çalışırdım.

Ayrıca Redpill öğretisi işine yarayabilir.

Dostum, pes etme. Daha 3. haftadasın, 90 günü tamamladıktan sonra bu konuyu tekrar düşünsen? Yani en azından bir kere dene, 90 günlük süreci 1 kere başarıp öyle karar ver. Başkalarının deneyiminden çok kendin görüp karar ver. Ben memnun kalacağına eminim.

B

Brock

Misafir
yukardaki arkadaşımın dediği doğru birşey. eğer şartlar ne kadar kötü olursa olsun pmo gerçeklerden kaçıştır her bağımlılıkta olduğu gibi ve hiçbir yararı yoktur şikayet ettiğimiz şeyler tekrarlanır hatta büyür ve kısır döngü yaratır. şartlar kötü olsada ayağa kalkmya ve birşeyleri değiştirmeye çalışmalıyız

izleyici1

Yoda
ben 40 yaşındayım ve bakir bir erkeğim
zinaya girmemek benim inancım gereği
girersem bir kızın ahını alırsam bu büyük bir suç
tipimdende bakir olduğum anlaşılıyor
yüzümde kırışıklık kararma yok
bakir olmayı avantaj ve bir değer olarak görüyorum
bu konuda utanmam garipseyenide tanımam

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Merhaba arkadaslar benim 2 haftam geride kaldi bu 3. haftam. Aylar yillar vermis bircogunuz icin bir sey ifade etmese de gunde birden fazla yapan ben icin cok mana ifade ediyor. Hedefim 90 gun filan degil, ölene kadar.

Benim merak ettigim ben asagi yukari 12-13 yasinda basladim (Simdi 29 yasindayim.) Yani o zamanlar cok zararli oldugunu filan da bilmiyorudum. Zaten bu yasima kadar hic kiz arkadasim vs deneyimim olmadigi icin de nofapin sadece partneri olanlarca yapilabilecegini kanisi kafamda agir basiyor.

Belki ben anlamasam bile disardan bakan biri hic deneyimim olmadigini direk anliyordu. Acikcasi agirima da gidiyor. Ustu kapali bir sekilde "hic sevgilin oldu mu?" diye sorulmasi.

Nofap sayesinde bazi seyleri degistirebilecegimi zannediyorum ama partner konusu bunlardan biri olmayacak sanirsam.

Evlenebilirsin, evlenmek için illaki önceden sevgili olmak gerekmiyor. Nofap'a devam et, kendini geliştir, para kazan kızı rahat bulursun.

Targetlock

Deneyimli Üye
Çok planlı hareket etmelisin. Dünyaya etki bırakacak kadar yetiştin.
Muhtemelen bir kadının tasvip etmeyeceği kadar naif ve zararsızsın. Kadınlar sana bakıp uzaktan tahmin edebiliyorsa bunu onlara bağıran bir yönün olmalı.
Bence acilen boksa git düzenlice. Kendini savunan kendine dayanır. Kendine dayanan dik yürür.
Sağlam bir vücut da inşa edersin.
Diğer erkeklerin görmezden gelemeyeceği kadar kendini savunabilirsen artık konu senin ezilmene ya da zayıflığına gelemez. Göz göre göre mobbing yapılamaz. Hemcinslerinin de saygısını hissedersin. Hemcinsin saygı duymaya zorlanıyorsa bir ölçüde tehlikelisin demektir.

Ancak kadınlar için sadece bir gorilsindir şu aşamada. Goriller senden daha tehlikeli. Kadınlarla ilişkin hep mental ve radar altıdır. Bu boks ve vücut geliştirme seni fark edilir kılacaktır evet ancak gücü kontrol edemeyene saygı duyulmaz.

İki erkek kısa sürede fiziksel olarak kavga eder.
İki kadın uzun süren mental savaşlarla kavga eder.
Bir kadınla bir erkek kavga ettiğinde kadın erkeğin itibarına saldırır.

Seninle kavga ederek seninsınamak isteyen erkekler olduğu gibi kadınlar da çıkacaktır.
Yapman gereken kendini harika ifade edebilmektir.
Diksiyon ve hitabet çalışabilirsin.
Bu sadece dil ile ifade etme kısmı.
Ne düşündüğün de haliyle önemli. Ancak çok umrsanmıyor. Bu nedenle otur yazı yaz. Kendini yaz. Sana yük olan geçmiş anılarını yaz. Hissettiğin her şeyi yaz. Cümleleri ali ata bak sadeliğinde yazarak başlarsın ama bu durum daha fazla gelişebilir. Ayrıca hislerini filtrelemeden kendi kendini durdurmadan yaz olduğu gibi.

Açıksözlü olmak çok büyük bir güçtür.
Patavatsızlıkla karıştırma. Açıksözlü olabilmen için prensiplerini ortaya koyup çizgileri çekebilmen gerekir.

İnsani etik ahlak prensiplerini edinirsen eğer çok daha iyi olur tabi.

Ayrıca kalabalığa konuşma yapmak lazım. İlgi alanın ve bilgili olduğu bir konuda 5 kişiden fazla kişiyi büyülermişçesine gözlerinin içine baktırabilir misin ?
Seni uzaktan görenler bu adam heyecanlı heyecanlı ne anlatıyor diyerek sohbetini merak edip gelir mi ?

Bu kalabalığın sayısını iyice artırıp mesleki uzmanlık alanınla ilgili toplantılar düzenleyen yerlere katılırsan işinde daha hızlı uzmanlaşabilir hiç olmadı yeni fırsatların kapısını aralayabilirsin.

Daha tonla mevzu var böyle de bunları uyguladıkça göreceksin. Ben eklemeler yaparım isteğe, ihtiyaca göre.

Gördüğün gibi olay kadın değil hayat. Kendini geliştirirken ikişer üçer flört seni neşelendirir ve kendi amaçlarında ilerlerken motive edebilir.
Hadi başla.

İçimdebirdünya2961

Yeni Fapstronot
ben 40 yaşındayım ve bakir bir erkeğim
zinaya girmemek benim inancım gereği
girersem bir kızın ahını alırsam bu büyük bir suç
tipimdende bakir olduğum anlaşılıyor
yüzümde kırışıklık kararma yok
bakir olmayı avantaj ve bir değer olarak görüyorum
bu konuda utanmam garipseyenide tanımam
Abi nofap sürecinden mezun oldunuz mu?

ganbol

Venüs Yolcusu

abi sorunun tam olarak ne kızlarla konuşamamak mı

Babayorgun93

Yeni Üye
Muhtemelen bir kadının tasvip etmeyeceği kadar naif ve zararsızsın. Kadınlar sana bakıp uzaktan tahmin edebiliyorsa bunu onlara bağıran bir yönün olmalı.
Bence acilen boksa git düzenlice. Kendini savunan kendine dayanır. Kendine dayanan dik yürür.
Diğer erkeklerin görmezden gelemeyeceği kadar kendini savunabilirsen artık konu senin ezilmene ya da zayıflığına gelemez. Göz göre göre mobbing yapılamaz. Hemcinslerinin de saygısını hissedersin. Hemcinsin saygı duymaya zorlanıyorsa bir ölçüde tehlikelisin demektir.

Ancak kadınlar için sadece bir gorilsindir şu aşamada. Goriller senden daha tehlikeli. Kadınlarla ilişkin hep mental ve radar altıdır. Bu boks ve vücut geliştirme seni fark edilir kılacaktır evet ancak gücü kontrol edemeyene saygı duyulmaz.

Seninle kavga ederek seninsınamak isteyen erkekler olduğu gibi kadınlar da çıkacaktır.
Ne düşündüğün de haliyle önemli. Ancak çok umrsanmıyor. Bu nedenle otur yazı yaz. Kendini yaz. Sana yük olan geçmiş anılarını yaz. Hissettiğin her şeyi yaz. Cümleleri ali ata bak sadeliğinde yazarak başlarsın ama bu durum daha fazla gelişebilir. Ayrıca hislerini filtrelemeden kendi kendini durdurmadan yaz olduğu gibi.

Patavatsızlıkla karıştırma. Açıksözlü olabilmen için prensiplerini ortaya koyup çizgileri çekebilmen gerekir.

Ayrıca kalabalığa konuşma yapmak lazım. İlgi alanın ve bilgili olduğu bir konuda 5 kişiden fazla kişiyi büyülermişçesine gözlerinin içine baktırabilir misin ?
Seni uzaktan görenler bu adam heyecanlı heyecanlı ne anlatıyor diyerek sohbetini merak edip gelir mi ?

Bu kalabalığın sayısını iyice artırıp mesleki uzmanlık alanınla ilgili toplantılar düzenleyen yerlere katılırsan işinde daha hızlı uzmanlaşabilir hiç olmadı yeni fırsatların kapısını aralayabilirsin.

Daha tonla mevzu var böyle de bunları uyguladıkça göreceksin. Ben eklemeler yaparım isteğe, ihtiyaca göre.

Gördüğün gibi olay kadın değil hayat. Kendini geliştirirken ikişer üçer flört seni neşelendirir ve kendi amaçlarında ilerlerken motive edebilir.
Hadi başla.
Somut cümleleriniz son derece anlaşılır ifadeler içeriyor ilginize çok teşekkür ederim.

Zararsız olma konusu tespitiniz doğru. O çekici kötü çocuk tipi değilim. Ancak fıtratım gereği istesem de kötü adam olamıyorum.

Erkekler arasında ezik bir tip değilim. Hatta ortamda çok atıp tutan adamı da sevmem. Kızlar sevsin de alfa görüneyim diye kimseyi ezemem tam tersi ezilmeye çalışan adama sahip çıkarım. Koruyucu abi olmak zorunda hissediyorum kendimi. Yapım işte :/ Ben çocukken yasadigim zorbaligi kimseye yasatmadigim gibi baskasininkine goz de yummadım.

Ancak disaridan zayif bir gorunum verdigimi dusunuyorum.

Ayni disardan birilerine guclu/iyi vs gorunmek zorunda olmak istemiyorum. Yani birilerine kendimi begendirmek icin ruhumu degistirmek istemiyorum. Benim durusum bu.

Aslinda artik acaba hoslandigim biri de benden hoslanir mi diye dusunmek, adim atmak, kafa yormaktan en basit tabirle nefret ediyorum. Begenen boyle begensin.

Cevremde her sevilen erkek atletik, zeki, kariyerli vs degil.

Sadece neverfap surecinde benim durumumda kimsenin pek olmadigini ve bosa kurek cektigini zannediyordum ama anladigim kadariyla az da olsa var oldugunu gormek cok guzel.

Babayorgun93

Yeni Üye
abi sorunun tam olarak ne kızlarla konuşamamak mı
Kesinlikle degil. Sadece umutsuz vaka oldugumu az cok bildigim icin acaba benim durumda olan biri icin nofap bosa kurek cekmek mi diye dusunuyorum. Aslinda baskalarinda da "evet partnersiz olmasi nofap i gereksiz yapmiyormus" dedirtecek yorumlari bekliyorum

mavi

Hakikat yolcusu
Abi 29 geç bir yaş değil ki. Lütfen biraz zorla kendini ilişki konusunda.
Ben de kızlarla konuşabilen biri değildim ama yavaş yavaş başladım konuşmaya. Tanımadığın birine Günaydın demek bile bi şeydir. Hafta sonu tango kursuna gideceğim bu sayede kendimi iletişim konusunda daha fazla zorlamış olacağım. Aynı kas geliştirmek gibi zorladıkça güçleniyorum. Kendini köşeye sıkıştır, zorlanacağın yerlere git ve kısa bir süre sonra oraya alıştığına şahit olacaksın. Unutma bu hayat bir kerelik bir dahası yok.

Targetlock

Deneyimli Üye
Somut cümleleriniz son derece anlaşılır ifadeler içeriyor ilginize çok teşekkür ederim.

Zararsız olma konusu tespitiniz doğru. O çekici kötü çocuk tipi değilim. Ancak fıtratım gereği istesem de kötü adam olamıyorum.

Erkekler arasında ezik bir tip değilim. Hatta ortamda çok atıp tutan adamı da sevmem. Kızlar sevsin de alfa görüneyim diye kimseyi ezemem tam tersi ezilmeye çalışan adama sahip çıkarım. Koruyucu abi olmak zorunda hissediyorum kendimi. Yapım işte :/ Ben çocukken yasadigim zorbaligi kimseye yasatmadigim gibi baskasininkine goz de yummadım.

Ancak disaridan zayif bir gorunum verdigimi dusunuyorum.

Ayni disardan birilerine guclu/iyi vs gorunmek zorunda olmak istemiyorum. Yani birilerine kendimi begendirmek icin ruhumu degistirmek istemiyorum. Benim durusum bu.

Aslinda artik acaba hoslandigim biri de benden hoslanir mi diye dusunmek, adim atmak, kafa yormaktan en basit tabirle nefret ediyorum. Begenen boyle begensin.

Cevremde her sevilen erkek atletik, zeki, kariyerli vs degil.

Sadece neverfap surecinde benim durumumda kimsenin pek olmadigini ve bosa kurek cektigini zannediyordum ama anladigim kadariyla az da olsa var oldugunu gormek cok guzel.
Carl jungu araştırın. Gölge terimini anlayın ve kişiliğinize entegre edin lütfen.
Gölgeyi reddetmeye çalışıyorsunuz. Eğer bunu başarırsanız çok daha iyi bir hale geleceksiniz

ganbol

Venüs Yolcusu

Hadi başla.
imzamı atarım dostum çok iyi yazmışssın ama o açgözlü kısmını anlamadım

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6