The King
Deneyimli Üye
21 gün boyunca sürecek olan, bilinçaltımızdaki birtakım endişe ve sorunları azaltacağımız aynı zamanda parasal konulara dair bakış açılarımızın rahatlayacağı, yanlış öğrenilen çocukluk bilinçaltı kayıtlarının temizlenmesi, ve bu gibi her gün spritüel meselelerin ele alındığı bir grup kuracağım.
*Grubu Google Gruplar üzerinden kurmayı düşünüyorum. Ancak iletişimsiz yahut verimsiz olabileceği kaygısı taşıyorum. Dolayısıyla telegram ya da whatsapp'ta da olabilir.
*Her gün verilecek meditasyon görevleri ve birtakım görevler olacak
*21 gün sabır ve sükunetle sürdürülecek.
Bu arada başlıkta 3 kişi dedim ancak katılım talebi olursa gene geri çevirmeyeceğim. Grupta kimse bir paylaşımda bulunmayacak, sadece verilen görevler gün gün yerine getirilecek...
Eğer istediğimiz gibi sonuç alırsak grup kapasitesini arttıracağımız sonraki alımları da yapabiliriz.
*Grubu Google Gruplar üzerinden kurmayı düşünüyorum. Ancak iletişimsiz yahut verimsiz olabileceği kaygısı taşıyorum. Dolayısıyla telegram ya da whatsapp'ta da olabilir.
*Her gün verilecek meditasyon görevleri ve birtakım görevler olacak
*21 gün sabır ve sükunetle sürdürülecek.
Bu arada başlıkta 3 kişi dedim ancak katılım talebi olursa gene geri çevirmeyeceğim. Grupta kimse bir paylaşımda bulunmayacak, sadece verilen görevler gün gün yerine getirilecek...
Eğer istediğimiz gibi sonuç alırsak grup kapasitesini arttıracağımız sonraki alımları da yapabiliriz.