Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

30 Uncu Gün Sonunda Avlandım

Newman26

Ay Yolcusu
Kendi yaşadığım durumu anlamlandırmak ve bu hataya yeniden düşmemek adına bunu yazıyorum .

Genel olarak relapselerden çıkardığım sonuç şuydu :

1.Yorgunken
2.Uzanıp telefon içeriklerine sınır koymazken
3.Sinir krizlerinin bir kaç gün ardından
Relapse oluyordum .

30 gün gayet güzel geçmişti hatta fap yaptığı unuttuğum günler bile geldi sanki bu canavar hiç gelmeyecekmiş gibi düşünüyorken , 2 gün önce bir kaç sporcu fotoğrafına bakarak geldi ve de arkasından gelen sinir krizleri sonunu relapseye götürdü .Kendimce o küçük ilk adımı atmamamın nedeni enerjimin aşırı düşük ve yetersiz hissetmemdi yaşadığım kasık sakatlığı sonrası 3 gün topallayarak yürüyünce birden çok ağır bir boşluğa düştüm kalori hedeflerimi alt üst ettim motivasyon ve moral olarak inanılmaz düştüm , kendimi uçuruma sürükledim . Ama her durumla karşı karşıya kalabilirim , bundan çok çok daha ağırı olabilir belki bir uzvumu bile kaybede bilirim burası dünya . En ufak tepeleri aşmadan büyük zirveye ulaşamam . Şuan ilk hedefim son belki 4-5 relapsemde 3-4 gün bir felakete sürükleniyordum bunu yaşamadan hemen ayağa kalkmak . Bunun için bu 72 saat benim için önemli sanırım telefondan en azından kendi aboneliklerim ve de kendi aramadığım içeriklerden uzak duracağım .
000 dan selamlar ??

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6