Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

39 Günlük Serimi Bozdum

Michelangelo

Yeni Üye
Arkadaşlar merhaba, Biraz önce 39 günlük serimi bozdum O kadar çok pişmanım ki anlatamam Resmen kahroluyorum, Kesinlikle 3-5 saniyelik zevk uğruna değmezmiş, beynim o istediği zevki aldığı an aklım başıma geldi boşalma işlemi bitmeden pişman oldum Resmen kanım çekildi Enerjim Yok oldu arkadaşlar kesinlikle bozmayın dayanın ben düştüm siz düşmeyin, çok üzgünüm..

Ayyıldız

Yeni Fapstronot
Benimde moralim bozuk dostum eski cinsel gücüm yok sanki ergenliğe girmemiş çocuk gibiyim cinsel istek bozukluğu meydana geldi nası düzelecek bilmiyorum geçmiş olsun sanada bende 180 günlük sürecimi bozmuştu şu an 28. Gündeyim

Michelangelo

Yeni Üye
Benimde moralim bozuk dostum eski cinsel gücüm yok sanki ergenliğe girmemiş çocuk gibiyim cinsel istek bozukluğu meydana geldi nası düzelecek bilmiyorum geçmiş olsun sanada bende 180 günlük sürecimi bozmuştu şu an 28. Gündeyim
Allah Yardım etsin hepimize, sabret kardeşim Sabrın Sonu Selamettir.

Ayyıldız

Yeni Fapstronot
Amin ecmain kardeşim dua edelim birbirimize :(

Ereksiyon vs varmı

oldschool

Jüpiter Yolcusu
Meydan Okuma Rozeti
Unutma yıkılsan da ileri doğru düştün. Her süreç bir tecrübe. Kendine yapman gereken şey kızmak değil sadece yolun devamıma bakmak. Burada 2 seçeneğin var, kolay olan zatem bozdum diyip dibi görmek, zor olan ise evet dersimi aldım diyip kaldığın yerden devam etmek. Unutma bu sayılar bir rakamdan ibaret, hayat ise en gerçekçi şekilde önünde ve her güm yeni bir başlangıç.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6