Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

50+ Gün Semen Tutma Ve Enerjiyi Dönüştürme

Ekskavatör

Ay Yolcusu
Arkadaşlar merhaba. Ben daha önceki yazımda 110+ gün NFP yapıp mükemmel faydalarından bahsetmiştim. Gerçekten tüm o faydaları görüyorsunuz. Kendinizi o kadar enerjik, güçlü ve durdurulamaz hissediyorsunuz ki, bazen bu enerji çok geliyor. Sürekli çalışsanız, sürekli hareket halinde olsanız bile gün sonunda yorgun hissetmiyorsunuz.
Napoleon Hill'in "Düşün ve Zengin Ol" kitabının 13. bölümünde "Cinselliğin Gizemli Dönüşümü" başlığı altında bu durumdan bahsediliyor. Düşünün ki bu kitap neredeyse 100 yıl önce yazılmış. Dünya çapında etkili olmuş insanların, dahilerin ve liderlerin cinsel enerjilerini koruyan ve başka şekilde yönlendirerek kullanan insanlar olduğunu görüyoruz. Gerçekten de bir erkeği erkek yapan şeyin, testislerinde üretilen testosteron ve vücudunda tuttuğu vitamin-mineral zenginliği olduğundan eminim. Dediğim gibi daha önce de yapmıştım ve ne kadar iyi hissettiğimi tarif etmeye kelimeler yetmez. Ayrıca psikolojik, bedensel ve patolojik bir çok rahatsızlığın etkili bir NFP serisi ile iyileştiğini de biliyoruz.
Şimdiki sorum kendisini geliştirmek isteyen siz değerli arkadaşlarımızın NFP tecrübeleri ile ilgili. Enerjimizi kanalize etmenin, rüyalanmaktan kurtulmanın ve biriken enerjiyi yönlendirmenin bazı yönlerini sizler de keşfetmiş olabilirsiniz. Herkes herkesten bir şeyler öğrenir. Ben size enerjiyi yönlendirmek hususunda okuduğunuz, bildiğiniz ya da tecrübe ettiğiniz şeyleri soruyorum. Sizler de istediğiniz şeyi bana sorabilirsiniz. Z kuşağı olarak tamamen cinsellik bombardımanı altında olan ve erkeklerin feminize edildiği "erkeklik krizi" yaratılmış bir dünyada yaşıyorsunuz. Ben Y kuşağıyım ve inanın bana bizim zamanımızda bu kadar değildi. Sizin çok daha özgün, iradeli, bilinçli ve de akıllı davranmanız lazım. Şimdi yorumlarda buluşalım ve NFP nedir, kaç günde ne gibi faydalar beklenebilir, biriken enerji nasıl kanalize edilir, nasıl adım adım kendinizi inşa etmelisiniz bunları konuşalım. Böylesine faydalı bir oluşum için tüm NFP camiasına bir kez daha teşekkür etmek istiyorum. Bir anda olmayacak belki ama olduğunda da çektiğiniz tüm çileye fazlasıyla değecek arkadaşlar. Kendinizi yeniden şekillendirin, hayatınız değişecek. Selamlar.

Ekskavatör

Ay Yolcusu
Arkadaşlar, NFP aslında sizi Superman yapmıyor. Sizin içinizde olan potansiyeli ortaya çıkarıyor. Bir düşünün; o dışarı attığınız sıvının insan yaratacak gücü var. O kadar kaliteli ve zengin bir sıvı ki bu; insan vücudunda oluşan ve direkt olarak canlılık kazanan sperm hücreleri sadece bu sıvının içerisinde hayatta kalabiliyor. Magnezyum, Potasyum, Kalsiyum, Amino Asitler, Tüm mineraller ve vitaminler o sıvıda fazlasıyla var. Ayrıca bir de testosteron var. Testosteron bu dünyayı yöneten hormondur. Kimyasal formülü "C19H28O2" olan bu hormon erkeğe; fiziksel gücünü, kıvrak zekasını ve mantıklı düşünme becerilerinin yanında sarsılmaz olan psikolojik mantalitesini veriyor. Eksikliği en başta kas ve kemik sistemini etkiliyor. Doğrudan etkilediği bir başka yer de insan beynidir. Emin olun testosteronu yüksek adamları hemen fark edebilirsiniz. Mesela Mustafa Kemal Atatürk. O zamanlarda ne P*** ne de M************ yok. Kadınlar da kapalı giyiniyor. Erkeği cinsel olarak tahrik etmiyorlar. Erkek de enerjisini ve becerilerini bir şeyleri planlamak ve kurmak için kullanıyor. Bakın ortaya çıkan sonuca... O zaman bir araya geldiler ve yedi farklı devlete meydan okudular. Savaştılar ve gerekirse can verdiler. Sonunda da kazandılar. Arkadaşlar azim ve iradenin elinden hiçbir şey kurtulamaz. Hanginizin ne sorunu var, ne gibi sıkıntılar yüzünden NFP yapmak istiyorsunuz bilmiyorum. Ama bu kendiniz için yapabileceğiniz en iyi şey. İnanın bana. Yaşım 30'u geçti ve artık çok daha net bir şekilde görüp anlayabiliyorum. Bu yola girin, ne gerekiyorsa yapın. NFP hayat felsefeniz olsun. Bırakın kimin ne dediğini, umursamayın insanların yaptıklarını. Siz önce kendinizi bataklıktan kurtarın ve çevrenizdekilere de örnek olun. Kolay olmayacak ama her şeye fazlasıyla değecek. Emin olun. Selamlar.

Ekskavatör

Ay Yolcusu
Burada şahsen hissettiğim faydaları tekrardan paylaşmak istiyorum. Ben artık uzun süreçler yapabildiğim için, her seferimde bu faydaları görüyorum. Size de fikir vermesi açısından aklıma gelenleri paylaşıyorum.

-Daha maskülen/otoriter hissetmek, net bir zihin, hazırcevaplık, konuşkanlık, enerji bitmiyor, boyun ve bel ağrılarım geçti, gözlerim çok canlı ve parlak, spor yaptığımda 5 kat daha fazla gelişiyorum, kemiklerin de beslenmesi ile kalıbım arttı diyebilirim, el bileklerim daha kalın ve sağlam, daha çok şey yapma isteği, zekada keskinleşme, daha sert ereksiyon, sürekli sabah ereksiyonları, hayat çok daha anlamlı, daha maneviyat dolu hissediyorum, ilgi çekiyorum ve küçük şeylerden zevk alıyorum, para kazanma ve başarma hırsım arttı, daha az uyku yetiyor, sürekli uyuşukluk hali gitti, daha çok gülüyorum, mizah yapma yeteneğim arttı, elimdeki işleri ertelemeyi bıraktım, aniden sinirlenmiyorum. ve benzeri faydalar.

Bunların tamamını görmeye başlamak için minimum 15-20 günü devirmeniz lazım. Yeme içmenize dikkat ederseniz faydalar daha hızlı gelişecektir. Ve faydalar zaman içerisinde artacaktır, yani 20. günde enerjik hissetmeye başlayabilirsin ama 30. günde çok daha enerjik hissedeceksin. Bol şans.

warp1234

Yeni Üye
Bu süreci rüyalanma ile bozuyorum bazen peşpeşe 2 gün üat üste rüyalanınca bozuluyor bunun için ne yapacağız

Ragnar lodbrok

Satürn Yolcusu
kuşak yorumunuz birde geçmişten bahsetmeniz bakış açınız akılda kalıcıydı. Cidden z kuşağı daha dikkatli ve akıllı olmalı.

Ekskavatör

Ay Yolcusu
kuşak yorumunuz birde geçmişten bahsetmeniz bakış açınız akılda kalıcıydı. Cidden z kuşağı daha dikkatli ve akıllı olmalı.
Sizin kuşaktan sonra insanlar robot gibi olacak. O yüzden size alfabenin son harfini verdiler. Sonrası; insana benzemeyen, ucube, düşük zekalı, kutsalı olmayan, amacı olmayan bir insan tipi olacak. Kendinizi denklemden çıkarın, herkes ne yapıyorsa yapsın. Sizin bir duruşunuz ve amacınız olsun. Teşekkürler. İyi şanslar.

Stoic Legionnaire

Ay Yolcusu
Sizin kuşaktan sonra insanlar robot gibi olacak. O yüzden size alfabenin son harfini verdiler. Sonrası; insana benzemeyen, ucube, düşük zekalı, kutsalı olmayan, amacı olmayan bir insan tipi olacak. Kendinizi denklemden çıkarın, herkes ne yapıyorsa yapsın. Sizin bir duruşunuz ve amacınız olsun. Teşekkürler. İyi şanslar.
Hocam bu alfa kuşağına (ipad kids) çok zeki ve dahi diyorlar, siz ne düşünüyorsunuz? Ben de sizin gibi düşünüyorum ama işin bu yanı da var. Teknolojinin direkt içinde doğdukları için, daha fazla bilgiye erişimleri var mıdır?

Çok zeki ve dahiden kastım bu yani, bilgiye erişimi çok erken yaşta öğrenebilirler. Ben 10 yaşındayken AKK'li internet ve külüstür bir leptop vardı. Şimdiki çocukların şartları müthiş. Bu gücü doğru kullanamıyorlar mı sizce?

Ragnar lodbrok

Satürn Yolcusu
az önceki güzeldide şimdiki yorum olmadı

addictionsacrifice

Yeni Fapstronot
Hiç sanmam. Eğitip öğrettikten sonra potansiyeli ortaya çıkarılamayacak hiçbir insan yok. kuşak muşak fark etmez. Kardeşi veya küçük tanıdığı olan; eğitir ve bilgi birikimini aktarırsa, hatta birisi büyük bir iş başarıp bu eğitim sistemini değiştirebilirse tam tersi bile olur.

Priv@te_reflection

Merkür Yolcusu
bu süreçte semen tutup rğyalanmamak için nelere dikkat etmek gerek.Yabancı kaynaklar var bu konuyla alakalı .Bu videoları çevşrebilsek güzel olur.Bir de nervous vitality adlı bir kitap var

Furki89

Venüs Yolcusu
Bence bir sanat. Özellikle de el ile yapılan bir sanat yahut hobi de iyi gelebilir

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6