Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

50.Günüme Ait Kısa Durum Raporu

reggiekray

Yeni Fapstronot
Merhaba, süreci günlük tutan birisi değilim dönemsel olarak açıklamalar yapacağım.
her sabah alarm kurmadan 08:00 gibi kalkmaya başlar oldum zihnim çok açık ezber yapmam gereken durumlar oluyor iyi gidiyor.
Bir tek bu sabah erken kalkamadım ve enerjik değildim sebebi de sanırım dün kız arkadaşımla birlikte olmamdı. Bazı modları bozuyor biliyorum ancak en azından pmo yapmıyorum. Uzun ilişkideyken bazı şeylere engel olmak ters etki yaratabilir o sebeple akışına bıraktım. Ancak bu durumdan sonra aynı direncin düşünce hastalığın ortaya çıkması gibi bir etki uyandırıyor. Çok zorluyor kısacası sonrasında sürekli aklınız dirayetiniz kırılma noktasına geliyor. Sabrediyorum ama niyetim yok bozmaya.

Merak edenler için daha önce de ereksiyon problemi yüzünden lanet edip başlamıştım yine o sebeplerle ve zihin sıkıntısından dolayı başladım 2.sini açıkladım 1. için söylemek gerekirse yine zorluk yaşadığım durumlar oluyor ancak eskisi kadar ereksiyon problemi oluşmuyor yani gerçek duygulardan daha fazla tat almaya başladım. Etki olarak ilaveten de dün kız arkadaşımın yoğun sevgisi ve sürekli temas etme durumuyla karşı karşıyaydım manevi olarak tabiki cinsel olarak demiyorum ilgisi üzerimdeydi bunu da nofap'a bağlıyorum.
İyi yıllar

Herakles

Jüpiter Yolcusu
Kesinlikle insanın aurası değişiyor. Geçen sene sonbahar zamanı yine hard bir sürecin içindeydim. Sosyal ortamda insanlardan sürekli olumlu iltifatlar alıyor, gözlerin üzerimde olduğunu farkediyordum. Hatta bir keresinde hiç ummadığım bir kişi yanıma oturup bu ara senden inanılmaz pozitif vibe alıyorum diye belirtmişti. Bu olayların kesinlikle nofaple bağlantılı olduğunu düşünüyorum. Sürecinde başarılar.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6