Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

64. Günde Çok Kötü Hissetmek

Ottoman

Ay Yolcusu
Son 13 gündür böyle hissediyorum, 40. Günler ve 50. Günde gerçekten özgüvenliydim, sesim daha toktu, duygularımı daha iyi hissediyor çok daha mutluydum, ama son 13 gündür bilerek baktığım tetikleyiciler yüzünden kendimi özgüvensiz ve sosyal fobisi olan biri gibi hissediyorum. Mutlu olamıyorum, sinirliyim, diyorum kendi kendime 64. Güne geldim mutlu olmam lazım ama sanki o 64 Gün bomboş gibi geliyor.

Bu 64. Güne gelene kadar biraz fazla tetikleyicilere baktım bu yüzden sürecimden memnun değilim 90. Güne gelsem dahi başardım diyemeyeceğim. Sizce süreci en az dopamin alacak şekilde bozup yeni neredeyse kusursuz bir sürece girsem daha mı iyi olur?

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Dostum tetikleyicilere bilerek bakmayı açar mısın? Yani sen mi arayıp buldun yoksa karşına çıktığında bakmaya devam mı ettin ve ne kadar uzun süre?

BloodRien

Yoda
asla asla asla süreci doktor demediği sürece bozmana gerek yok dostum
sürece sıfırdan başlamak diye bir şeyde yok
şuana odaklan evet kötü bir 64-65 gün geçti ee ne olacak bozayım sıfırdan başlayayım sence mantıklımı beynin seni kandırıyor

kazandığın etkiler gittiğinde asıl pişmanlık gelecek
ve flatlineda olma ihtimalide var tabi olmayabilirde belli olmaz

benim önerim içini rahatlatacaksa süreci gerçekten 90 gün değilde 180 gün olarak görmen olacak

çoğu kişi 90 günde iyileşemiyor malesef sende bunu bahane et ve süreci bozma
kolay gelsin başarılar

Ottoman

Ay Yolcusu
Dostum tetikleyicilere bilerek bakmayı açar mısın? Yani sen mi arayıp buldun yoksa karşına çıktığında bakmaya devam mı ettin ve ne kadar uzun süre?
Sadece bir kez kendim arayıp açtım ondada 1-2 saniyede kapattım, bazende önüme çıkınca sosyal medyada falan 5-6 saniye bakmadan duramıyorum hatta bir ara 2-3 dakika aralıksız baktığım oldu, kendi içimde diyorum ki ben bir erkeğim bu kadar baskılamaya gerek yok diyorum ama sonradan pişman oluyorum.

bguven28

Ay Yolcusu
Knk tam kurtulma sürecine girmişsin. Bağımlılığından kurtulma sınırına geldiğin için beynin seninle oyun oynuyor. Dayan. Beynini dinleme.

Trashsx

Ay Yolcusu
Sadece bir kez kendim arayıp açtım ondada 1-2 saniyede kapattım, bazende önüme çıkınca sosyal medyada falan 5-6 saniye bakmadan duramıyorum hatta bir ara 2-3 dakika aralıksız baktığım oldu, kendi içimde diyorum ki ben bir erkeğim bu kadar baskılamaya gerek yok diyorum ama sonradan pişman oluyorum.
"3 saniyelik bi hiç uğruna günlerce süren boşluk hissini kabul ediyor musun ?"

"Şu an yaparsan, beynin değil bağımlılığın kazanacak."

"Yenilmeyi seçersen kendine, karakterine ihanet etmiş sayılırsın."

"Şu anda pes edersen yarın bugünkü haline küfredeceksin."

"Hayallerini, hedeflerini bir ekrana mı, pikselde oynaşan 2 sürt*ğe mi satacaksın gerçekten ?"

Kriz anında ilaç gibi kullandığım sözler.
Umarım faydası olur...

Ottoman

Ay Yolcusu
"3 saniyelik bi hiç uğruna günlerce süren boşluk hissini kabul ediyor musun ?"

"Şu an yaparsan, beynin değil bağımlılığın kazanacak."

"Yenilmeyi seçersen kendine, karakterine ihanet etmiş sayılırsın."

"Şu anda pes edersen yarın bugünkü haline küfredeceksin."

"Hayallerini, hedeflerini bir ekrana mı, pikselde oynaşan 2 sürt*ğe mi satacaksın gerçekten ?"

Kriz anında ilaç gibi kullandığım sözler.
Umarım faydası olur...
Ss aldım hocam sağolun.

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
Dostum bu sektör zaten erkekliğimizi sömürmek için inşa edilmiş, süreçte olmamızın anlam ve önemi de bu. 2-3 saniyeden sonra geçiyorsan sürecini korudun demektir, kendin açmana rağmen hemen kapattığında da öyle. Ama...

Sürekli 5-6 saniye izlememiz süreçten taviz; 2 dakika devam etmemiz ise süreci bozmak anlamına geliyor. Unutma önüne çıkan şey tetikleyicidir ama izlemeye devam ediyorsan bunun kendin bulup açmandan farkı yoktur, senin kararındır.

devrimciyeniçeri

Mars Yolcusu
İpleri elimize alacağız; zihnimizde, dopamin sistemimizde, hayatımızda, duygularımızda, ve ilişkilerimizde.

Deku

Satürn Yolcusu
Böyle yaptığın sürece süreçten verim alamazsın. Bunları yaparak 300 gün devam etsen de hiçbir şey değişmeyecek emin ol. Ayrıca neverfaptan dolayı hayatın değişmez. Özgüvensiz ve sosyal fobisi olan biriysen bunun çözümü farklı. Neverfap sadece bir katalizördür, kendini geliştirmeni hızlandırır. Kendini geliştirmezsen özgüvenini arttırmazsan neverfap hiçbir işe yaramaz.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6