Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

70+ Günden Beri Süreçteyim Ama Cok Tedirginim

mustafa78

Mars Yolcusu
Arkadaşlar 1 marttan beri hiç elimi sürmedim video izlemedim ama instagramda bazı kadın fotoğrafları önüme geliyor ve aslında bakmak da istiyorum istek çok çünkü ve bu yaşımda neden evlenemedim evlendiğimde acaba cinselliğimi düzgün yaşayabilecek miyim erken boşalma sertleşme problemi olacak mı diye düşünüp duruyorum.Sürekli kadınlar kulübü sitesine girip orada cinsellikle ilgili kadınların yazdıklarını okumaya başladım son 1 2 haftadır bu da ıslanma yapıyor ıslanınca hemen çıkıyorum siz de yaşadınız mı buna benzer şeyler asla süreci bozmak istemiyorum 2 aydan fazla oldu tamamen kurtulmak istiyorum bu illetten.

Priv@te_reflection

Mars Yolcusu
Ayrismak istiyorsan her türlü istek uyandiricidan kaçın özellikle müzik film gibi uyaricilari terk etmen daha iyi olur karbonhidrat alımını minimuma indir gereksiz karbonhidrat yeme şekeri tamamen kes bunları yapmazsan zor ilerlersin. Bir de youtube da hayata uyan kanalının videolarını izlemeni tavsiye ederim.Oradan istersen katılabilirsin wp grubuna

achilles

Yeni Fapstronot
İlk önce sitelerde yazıları okuma işini hemen bırakman lazım. Sen istediğin için sayfayı açıyorsun ve de sürecini kötü etkiliyor. İnstagramdaki fotoğrafları da bütün karşına çıkan kadın hesaplarını engellemeni tavsiye ediyorum. Böylelikle karşına başka hesaplarda zamanla çıkmamaya başlıyor.

mustafa78

Mars Yolcusu
Ayrismak istiyorsan her türlü istek uyandiricidan kaçın özellikle müzik film gibi uyaricilari terk etmen daha iyi olur karbonhidrat alımını minimuma indir gereksiz karbonhidrat yeme şekeri tamamen kes bunları yapmazsan zor ilerlersin. Bir de youtube da hayata uyan kanalının videolarını izlemeni tavsiye ederim.Oradan istersen katılabilirsin wp grubuna
hemen bakıyorum o sayfaya sağol

mustafa78

Mars Yolcusu
İlk önce sitelerde yazıları okuma işini hemen bırakman lazım. Sen istediğin için sayfayı açıyorsun ve de sürecini kötü etkiliyor. İnstagramdaki fotoğrafları da bütün karşına çıkan kadın hesaplarını engellemeni tavsiye ediyorum. Böylelikle karşına başka hesaplarda zamanla çıkmamaya başlıyor.
bırakacağım reis yoksa bozulacak gibi buradan vermek üzer insanı 3 aya yaklaştım valla

mustafa78

Mars Yolcusu
Hocam güzel bir süre elde etmişsiniz. Öncelikle tebrik ederim. Sizinle hemen hemen aynı süredir süreçteyiz. O yüzden benzer şeyler yaşama oranımızın yüksek olduğunu düşünüyorum.
İnstagramda kaydırırken içten içe beyniniz kadın fotoğrafı çıkacağını biliyor. Sizede bu yüzden bu eylemi yaptırıyor. Önerim ya direk instagramı silin gitsin yada katı kurallar dahilinde kullanın.
Girdiğiniz forumlardada aynı şekilde yenilik arıyorsunuz. Beyniniz dopamin istiyor. Kesinlikle girmemeniz lazım. Beyninize bunu kodlayın ve uygulayın.

Bu söylediklerimi zaten biliyorsunuz ama uygulamıyorsunuz. Birileri bunu söylediğinde bir şey değişmeyecek. Sizin düşünce yapınızı gözden geçirmeniz lazım.

Bunun dışında enerjinizi atabileceğiniz aktiviteler olmayabilir hayatınızda. Hayatınızı doldurun, vücudunuzu yoracağınız aktiviteler güzel olur yoksa kesinlikle her gün en az 30dk yürüyün fayda görürsünüz.
çok haklısın beyin istiyor foto çıkacağını biliyor kafamı derse başka yere yöneltiyorum atanmaya çalışıyorum şuanda her zaman giremiyorum anca şimdi yazabildim kusura bakma

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6