Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

80.Gün Ve Kadın Arzusu

Hasnslnn0

Ay Yolcusu
Merhabalar sürecimde 80. günlerdeyim bugüne kadar büyük bir kriz gelmedi. Sürecin ilk başından beri yapmam gereken sorumlulukları elimden geldiğince yaptığım ve hayatın zorluklarına göğüs gerdiğim için olabilir ilk zamanlar depresif hissediyordum ama sürecin bu safhasına kadar hepsi geçti. Ağır bağımlılar arasındayım 9 yıldır yapıyorum ama bu süreç güzel ilerledi. Gel gelelim şu anki sorunlara beynim hiç olmadığı kadar kadın arzuluyor, cinsel ilişki hayalleri ve değişik ipe sapa gelmez düşünceler aklıma geliyor erekte oluyorum bu sorunlar yeni başladı. İçimde çok fazla yanıp tutuşan kadın arzusu var karşı cinsle konuşma, sevgili olma, cinsel ilişki yapma arzusu var içimde neden bilmiyorum bastırmaya çalışıyorum bu tarz düşünceleri ama yinede geliyor sürece zarar verir diye endişe ediyorum fikirleriniz nelerdir uzun süredir kızlarla arkadaşlık ilişkim bile yok yani uzun zamandır konuştuğum bir tek kız bile yok.

LightElectricWave

Neverfap Asayiş Amiri 👮🏼
Moderatör
Bunu bastırmaya çalışma, ama seni kontrol etmesine izin verme sonu relaps'e kadar gidebilir.

Çevren varsa kız arkadaş edinmeye çalış yada bu tarz ortamlarda en azından muhabbete katılmaya çalış. Zaten daha önceden karşı cinsle ilgisi olmayıp sürecini başarıyla uzun süre yönetmiş kişilerin en büyük ortak sorunu vücudun haliyle karşı cinse ihtiyaç duyması.

Bunun da tek çözümü kız arkadaş bulmak :D

Sametak256

Jüpiter Yolcusu
Dostum kendi içinde yaşadığın o şey testosteron yükselmesine bağlı libido artışı,sen libidonu kontrol edeceksin ve onu doğru yerlere kanalize ediceksin.
Asla yalnız kalma yada boş durma.

1)Kendini zihinsel yada fiziksel aktivitelerle meşgul etmeye bak.

2)Karşı cinsten kendinle birçok açıdan uyumlu olduğunu düşündüğün birine karşı duygusal olarak bağlanmakta seni bağımlılıklara götürecek süreçlerden uzak tutabilir.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6