Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

86. Günümdeyi̇m Sorularınız Varsa Yanıtlayabi̇li̇ri̇m

antonyoooo

Yeni Üye
Gardaşlar bugün tam teşkilat sapasaĝlam 86. Günümdeyim merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim.

Aaron Rodgers

Yeni Üye
Selam dostum, ben de 7. günümdeyim. Sorum şu olacak:

Önceki sürecimde 73 güne kadar gelmiştim fakat sadece PMO'yu bırakmış hatta bir çok taviz veriyordum. O sürecimde 0 etki gördüm çünkü dediğim gibi taviz verip tüm gün boyunca oyun oynuyordum. Bu sürecimde ise PMO ile birlikte diğer bağımlılıklarımı da bıraktım. Mesela 7 gündür kola içmiyor, çikolata cips vs. tüketmiyor. Oyun işini de haftada 2 güne sınırladım. Süreçte sosyalleşme açısından nasıl bir fayda gördün? Bende ciddi anlamda asosyallik ve sosyal fobi var, bunu aşmak için çabalıyorum.

Teşekkür ederim.

antonyoooo

Yeni Üye
Gardaşım sürecinde başarılar dilerim ve Semen Tutmanın gerçekten bildiğimiz olumlu gelişmelerinden çok daha fazla üst düzey bir pozitif olay olduğunu düşünüyorum.

Ben Resmen tek tek hissettiğim ve yaşadığım tüm olumlu gelişmeleri sıralayayım isteyen inansın isteyende inanmasın.

1- Yüz ve Göz çevremde daha erkeksi bir yapı ve daha çekici ve odağı yüksek bakışlar.

2- Herhangi bir konuda istediğini elde edebilmek için rekabetten asla taviz vermeme ve böylece baskın karakterle başarıya daha karizmatik ulaşım.

3- Vücüttaki Testosteronun artışı odaklanma gücünü arttırdığından daha önceki ertelediğim bana zor gelen tüm akademik ve iş hayatı ile ilgili kritik evreleri keyif alarak ve kendinle gurur duyarak yapmak. (Alkol ve Sigara Testosteron oranını ciddi anlamda düşürür hatta mahfeder buna dikkat edin , özelliklede Alkol irade kontrolünü zayıflattığı için süreci mahf bile edebilir.)

4-İsteyen inansın isteyende inanmasın ama vücutta tutulan spermin geri dönüşümü o kadar hissedilebilir derecede bir aura yükseltimi sağlıyorki ve o baskın karakter yani alfa dediğimiz yapı o kadar belirginleşiyorki her yaştan kadınların yolda yürürken dahi 2 kere dönüp baktıklarına şahit oluyorum.

5-Ciddi anlamda kas gücü artışı ve belirgin kas dolgunluğu yaşıyorum. Etrafımda çalışan insanların saat 5 gibi 6 gibi pilleri biterken benim daha hâlâ tam gaz bir gücüm duruyor.

6- Kendi cinslerimizdende yani erkeklerdende gözle görülür şekilde bi anlayamadığım saygı artışı var.

He bide sosyalleşmeyi sormuşsun bak abartmıyorim giremeyeceğin ortam yok gibi hissedecek kadar bir özgüven oluyor buda yalan değil isteyen inansın isteyende inanmasın :)

Daha bir çok şey var onlarıda ekleyeceğim baba aklıma geldikçe 🖐😊

Son düzenleme:

Abcdx123

Ay Yolcusu
Hocam bende tetikleyici konusunda takıntı oldu sanki ufak bir tetikleyici de bile acaba baktım mı bakmadım mı, acaba etkilenip sürecim bozulacak bozulmayacak mı gibi kaygılar yaşamaya başladım. Sende hiç böyle bir şey oldu mu?

Bir de süreç boyunca krizler nasıl seyretti, cinsel istek/yüksek libido hep var mıydı yoksu duruluyor mu bir yerden sonra?

Aaron Rodgers

Yeni Üye
antonyoooo dostum teşekkür ederim. Süreç içerisinde nasıl kendini geliştirdin? Kitap okuyorum fakat sanki yerimde sayıyormuşum gibi hissediyorum. Spor yapıyorum haftada 3 gün.

Teşekkür ederim cevabın için. Sürecinde başarılarını dilerim.

Dr.House

Yeni Üye
ereksiyon kalitende artış meydana geldi mi nasıl bir kriz planın var dı

Sigmaburda821

Ay Yolcusu
Gardaşlar bugün tam teşkilat sapasaĝlam 86. Günümdeyim merak ettiğiniz veya sormak istediğiniz ne varsa cevaplayabilirim.
Bazı krizler oluyor geçmiyor ve çok kuvvetli oluyorlar adeta iradeni elinden alıyor bunları nasıl atlatabiliriz ders çalışma konusunda da faydalı olur mu nofap sence?

Sigmaburda821

Ay Yolcusu
Hocam bende tetikleyici konusunda takıntı oldu sanki ufak bir tetikleyici de bile acaba baktım mı bakmadım mı, acaba etkilenip sürecim bozulacak bozulmayacak mı gibi kaygılar yaşamaya başladım. Sende hiç böyle bir şey oldu mu?

Bir de süreç boyunca krizler nasıl seyretti, cinsel istek/yüksek libido hep var mıydı yoksu duruluyor mu bir yerden sonra?
Bu kaygılar bir okb hastası olarak hiç hoşuma gitmedi öncelikle tetikleyiciye baktım mı bakmadım mı konusunda kararsızsan bakmadın kabul et bu çok önemli. sana tavsiyem boşver baktın yada bakmadın ne fark eder süreci ya hep ya hiç olarak görme işleri artı ve eksi olarak gör mesela bir tetikleyiciye baktın -10 puan tamam -10 puan oldu ama yapacak birşey yok ne yapacaksın süreci bozup -100 puan mı yiyeceksin hayır mesela süreci bozdun tamam bu kötü birşey ama mesela sen 74 gün yapmadın 1 gün yapınca hepsi boşa mı gitti hayır gitmedi ne yapman gerek bundan sonra iyi olanı yapman gerek yine mi mastürbasyon yaptın yine yapacak birşey yok ne yapacaksın iyi olanı yapmaya çalışacaksın ve kötü olan olunca da olan oldu ne yapacaksın şuan ne yapmam faydalı diyeceksin onu yapacaksın mesela tetikleyiciye baktın ve istek geldi git bir hava al en azından kısa bir süre internete girme ve yatağa gitme bu kadar sürecim ya bozulursa diye de korkma bozulacaksa bozulur dünyanın sonu değil ya sen dikkatli ol yeter ve sürece çok odaklanma daha önce dediğim gibi pm yi unutmuş gibi yaşayın odak onda olursa sürecin bozulma riski çok daha yüksek bence. O yüzden PM yi boşverin o artık sizin hayatınızda yok o gitti siz hayatınıza bakın

Son düzenleme:
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6