Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

9 Ay Sonrası Boşluğa Düşmek

kral6666

Yoda
Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bağımlıyım NFA ile tanışalı 4 sene oluyor heralde. Ne ise çok uzatmadan durumumu anlatayım;
Ben 26 Haziran'da relapse oldum dostlarım ve 9 ay pmo yapmamıştım. Bu süreçte çıplaklık içermeyen tavizler verdim. (A ismini ne videosu gelmiş konusu ne diye Metin taramaları veya çıplaklık içermeyen resimlerine bakmak gibi.) Bunu bu 9 aylık süreçte 6-7 defa yaptım.
26 Haziran'da relapse olduktan sonra birkaç kez 2 haftalık ve 1 kez de 1 aylık ve 21 günlük olarak süreçlerim oldu. 15 günlük sürecimi de bugün bozdum.

Dostlarım ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım, nasıl yol bulmalıyım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.

selahtn03484

Yeni Üye
nofap yapmalısın dostum sürecin tamamen uzun ve daimi olmalı bu kadar net. relapseler boşluğa düşürür seni.

Michelangelo

Ay Yolcusu
Merhaba arkadaşlar bende sizin gibi bağımlıyım NFA ile tanışalı 4 sene oluyor heralde. Ne ise çok uzatmadan durumumu anlatayım;
Ben 26 Haziran'da relapse oldum dostlarım ve 9 ay pmo yapmamıştım. Bu süreçte çıplaklık içermeyen tavizler verdim. (A ismini ne videosu gelmiş konusu ne diye Metin taramaları veya çıplaklık içermeyen resimlerine bakmak gibi.) Bunu bu 9 aylık süreçte 6-7 defa yaptım.
26 Haziran'da relapse olduktan sonra birkaç kez 2 haftalık ve 1 kez de 1 aylık ve 21 günlük olarak süreçlerim oldu. 15 günlük sürecimi de bugün bozdum.

Dostlarım ne yapacağımı bilmiyorum. Ne yapmalıyım, nasıl yol bulmalıyım bilmiyorum. Tavsiyelerinizi bekliyorum.
Dostum nofap yaparken özellikle yolun başındayken 20-30. Günlerde Şeytan Durmadan Vesvese Veriyor, bunu unutma aklında bulunsun. Relapse olduktan hemen sonra hissettiğin duyguları ve düşünceleriji bir deftere not al. Mesela ben relapse olduktan 1 saniye sonra pişmanlıktan başka hiçbir şey hissetmiyorum, bunu relapse sonrası hemen not alıyorum, Geleceğe Bir Mesaj Olarak Düşün, Relapse olmaya yakın O yazdıklarımı okurum Ve rahatlarım. 1 saniyelik zevk için günün geri kalan 23 saat 59 Dk 59 saniyesini Cehenneme Çevirmeye Ne Gerek Var ? kendine bunu sor. Sağlıcakla Kal.

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6