Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Abi Dışında Ne Demeliyim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Maraz Ali

Benim adım Ali, Maraz Ali bayılırım bela olmaya
Arkadaşlar 19 yaşındayım. Benimle yaşıt olduğu halde benden 5 yaş gibi büyük görünen insanlara abi demek istemiyorum, sizce bu durumlarda nasıl hitap etmeliyim

Black Rose

Admin/Üst Düzey Moderatör
Üst Düzey Moderatör
Arkadaşlar 19 yaşındayım. Benimle yaşıt olduğu halde benden 5 yaş gibi büyük görünen insanlara abi demek istemiyorum, sizce bu durumlarda nasıl hitap etmeliyim
Yaşıtın ise abi demezsin bu kadar basit. Buraya bu konuyu neden açma ihtiyacı hissettin anlamıyorum. Kabul nasıl edildi onu da anlamıyorum.

Nofapci Vezir

Jüpiter Yolcusu
Bir şey diyeyim mi? Bu tamamen kendini ifade edebilmekle alâkalı, ben mesela birisiyle konuşurken eğer bir unvanı yoksa, aramızda bir statü ilişkisi yoksa hiçbir şekilde "Hocam, üstat, dostum, kanka, birader, efendim..." Tarzı kelimeler kullanmam, olsa olsa beyefendi, hanımefendi derim.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6