Alevlimeteor
Uranüs Yolcusu
27.10.2024 - Gün1
Sürece uyku düzenimi düzeltmeye başlayarak başlıyorum.
Sürece uyku düzenimi düzeltmeye başlayarak başlıyorum.
Dostum gerçek ilişki var mı ben bekar müslüman biri olarak evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım fakat 10 gün bile dayanamıyorum fapa gerçekten cinsel ilişkiye girmeden no fap yapılabiliyor mu bana ütopya geliyor.30.10.2024 - Gün 4
Bugün keyifli bir gün geçirdim fakat bunun bir önemi yok. Çünkü bu efekt 4-14.Gün süresince devam edecek burada dikkat etmem gereken ilk şey libidomu kontrol altına almak ve tetikleyicilerden uzak durmak.
Benim sürecim 200'lü günlerde bozuldu. Yani partnerin olmadan gayet mümkün. Bu sürecin içinde rüyalandığın için herhangi ciddi bir isteğin de olmuyor. Benim sürecimin bozulmasinin temel nedeni sınava hazırlık dönemimdi ve aile evinde çok ciddi stres altındaydım. Fiziksel ve psikolojik açıdan bu da eski bağımlılıklarıma dönmeme neden oldu. Şuan kendi evimdeyim ve ciddi anlamda huzurluyum. En azından kimse uyku saatimi, yemek yiyeceğim saati vs belirlemiyor. Her şey benim sorumluluğum altında bu da bana özgüven veriyor. Umarım tekrar eski sürecimin kalitesini yakalarımDostum gerçek ilişki var mı ben bekar müslüman biri olarak evlilik öncesi cinsel ilişkiye karşıyım fakat 10 gün bile dayanamıyorum fapa gerçekten cinsel ilişkiye girmeden no fap yapılabiliyor mu bana ütopya geliyor.
Helal olsun ya gerçekten doğruysa 200 gün nedir ya bravo valla.Benim sürecim 200'lü günlerde bozuldu. Yani partnerin olmadan gayet mümkün. Bu sürecin içinde rüyalandığın için herhangi ciddi bir isteğin de olmuyor. Benim sürecimin bozulmasinin temel nedeni sınava hazırlık dönemimdi ve aile evinde çok ciddi stres altındaydım. Fiziksel ve psikolojik açıdan bu da eski bağımlılıklarıma dönmeme neden oldu. Şuan kendi evimdeyim ve ciddi anlamda huzurluyum. En azından kimse uyku saatimi, yemek yiyeceğim saati vs belirlemiyor. Her şey benim sorumluluğum altında bu da bana özgüven veriyor. Umarım tekrar eski sürecimin kalitesini yakalarım
Desteğin için çok teşekkür ederim. Üç kez relaps oldum ve şuan sakinleşmiş hissediyorum fakat yarın sancılı bir gün olacak benim için çünkü zihnimde işlerin nasıl yürüdüğünü çok iyi biliyorum. Yarın ciddi bir yoksunluk krizi çekeceğim ve dediğin döngünün içine atılacağım. Bundan kurtulmak adına yarın sakin ve rahat bir gün geçirmeyi planlıyorum. İlk beş günü atlatırsam yoksunluk krizlerim hafifler. Pes etmek yok buradayım. Tabi yarın yapacağım ilk şey bilgisayardan uzak durmak olacak. Dediğin gibi döngüye girmezsem tekrar sürecimden çok fazla şey kabetmem. Yarın birinci günden devam edeceğim. Şuan inanılmaz keyifsizim fakat uzun süre sonra bu günleri görebildim. Umarım hepimiz daha iyi günleri görebiliriz. Sınav sürecine odaklandığım için sürecim çok iyi gidiyordu fakat sınav dönemi bitip dersler de boş olunca odaklanacağım bir hedefim kalmadı. Sanırsam günümü dolduracak önemli hedeflere ihtiyacım var. Şans hep yanımızda olsun.Hocam moralini bozma. 17 gün çok iyi bir sayı. Gerekli tedbirleri al ve devam et. Eğer döngüye tekrar girmezsen bu relapsenin çok önemli bir hasar bırakmayacağını biliyorsun.