Son Paylaşımlar

Sitemize Hoşgeldiniz NeverFap Türkiye

Bize katılmak için kayıt olabilir veya giriş yapabilirsiniz.

Forum Rehberi >>>

Neverfap Türkiye Forum kurallarını öğrenmeniz ceza almanızı engeller. Kurallarımızı okuyunuz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Yönetimle İletişime Geç >>>

Sitemizi kullanırken yaşadığınız sorun ve önerilerinizi yöneticiler ile paylaşabilirsiniz. Sağdaki simgeye tıklayarak gidebilirsiniz.

Altın Işığın Yolculuğu

GoldenLight

Karanlık ışığa hizmet eder.
Merhaba dostlarım. Uzun bir sürenin ardından buraya günlük açmak istedim. Forumda beni tanıyanlar vardır elbet. Bir mezuniyet yazım vardı, orada yaşadığım etkileri anlatmıştım. Rekorum 345 günlük bir süreç oldu. Şimdi ise tekrardan temiz bir sürece başlayarak, burada günlük yaşadığım şeyleri anlatmaya başlayacam.

GoldenLight

1.Gün

Bugün fazla boş kaldım. Sabah işe gittim ve eve gelip yattım. Üst üste 4 gün antreman yaptım.(Fitness) Onun verdiği yorgunluk ile uyudum. Ve kalktığımda hafif krizler ile boğuştum. Chaser effect etkilerini yavaş yavaş hissediyorum.

Beden acı çekmedikçe, ruh çiçek açmaz.

GoldenLight

2.Gün

Bugun sabah kalktım ve kpss sınavına girdim. Sosyal yeteneklerim korelmiş gibi, relapsenin verdiği etkiler hala üzerimde. Sınavdan sonra karşı cinsten güzel bakışlar aldım. Sakin bir gün geçirmeyi düşünüyorum.

Yükseliyoruz..

GoldenLight

3.Gün

Bugun sabah yataktan zor kalktım. Vucüdum kaybeden spermi tamamlamak için ekstra enerji sarf ediyor. Yavaş yavaş, hard modedan, monk mode geçmeye başlıyorum. Telefonumda ki bütün oyunları sildim.
Kendime bir checklist programı indirdim. Gerçekten boş kalmaya başladım, bunun yerini doldurmak için planlı hareket etmek istiyorum. Günlük meditasyon olsun, spor olsun.
Günlüğümün alt kısmında onlarıda paylaşacağım.

İnsanlar geleceklerine karar vermezler, alışkanlıklarına karar verirler; ve alışkanlıkları da geleceklerine karar verir. Matthias Alexander

GoldenLight

4.Gün

Dopamin çekilmesi semptomları yavaş yavaş azalıyor. Geçen 3 günün ardından depresif ruh hali %60 geriledi. Artan testestrondan dolayı, hayata bakış açım daha az kaygılı ve stressiz.

Zayıflığı reddediyorum.

GoldenLight

5.gün

İnsanların içinde daha rahat ve özgüvenli hissediyorum. Bugun iş yerinde ki çalışma arkadaşım, esprilerimin kaliteli olduğunu söyledi. Birden fazla kişiyi çok rahat güldürebildiğimi gördüm. Stres faktörü azalmış durumda. Gereksiz dopamin kaynaklarımı kesince, daha içten ve samimi olduğumu hissediyorum.

Hayatın damlacıkları, damarlarımda akmaya başlıyor.

Son düzenleme:

GoldenLight

6.Gün

İçimde ki canavarın ayak seslerini duymaya başlıyorum. Bugün kutsal testestronu damarlarımda daha çok hissettim. Korkusuz ve cesur hissediyorum. Önceden insanlar ne der diye içimde garip bir ses olurdu. Şimdi ise daha özgür hissediyorum. Sanırım 7.güne yaklaştığım için testestron pik seviyesine ulaşıyor.

Erkekliğimi öldüren pmo. Nofap meclisinde yargılanacak.

GoldenLight

7.Gün

1 hafta bitmiş ve güneşli tepelerin ardında seyir eden Altınışık. Yavaş yavaş hayatın derinliklerini görmeye başlamış ve kendisine ne kadar zülm ettiğini görmüştü.

Etkiler her geçen gün daha artmaya başlıyor. Özgüven 2x ise günler geçtikçe 3x çıkmaya başlıyor gibi hissediyorum.

Zaman, olgunlaşmanın meyvesidir.

GoldenLight

1.Gün

Relapse etkilerini pek fazla hissetmedim. Uzun süre nofap yaptığım için,toparlanma sürem hızlanmış hissediyorum. Enerjim çok az düştü o kadar. Yılmadan devam💪

GoldenLight

2.Gün

Sohbet yeteneklerimin geliştiğini gördüm bugün. Karşımda ki kişiyle uzun uzun derin sohbetler ediyorum. Göz kontağım güçlü. Dopamin kaynaklarını ve şekeri kestiğimdendir, daha iyi hissediyorum. Relapse etkileri çok çok az.

Kelebeklerin peşinden koşmayın,kendi bahçenizi güzelleştirin.

GoldenLight

3.Gün

Dopamin çekilmelerini hissettiğim bir gün yaşadım. Dün ağır antrenmandan sonra, bitkin ve yorgunum. Onun dışında, uzun uzun kitap okudum. Derin sohbetler ediyorum bu bana iyi geliyor.

Tek bildiğim şey, hiç bişey bilmediğimdir.
Sokrates.

GoldenLight

4-5 Günler

Onarım çok hızlı gidiyor maşallah. Uzun süreçlerden sonra, bozduğunuz da ümidinizi kaybetmeyin. Onarması daha hızlı oluyor. Hatta ilerleyen süreçlerde bir kere bozulunca "lapse" kavramı deniliyor buna. Aşağıda ki grafikte çok güzel özetlenmiş.Screenshot_20240818_180652_Gallery.jpg

shape1
shape2
shape3
shape4
shape5
shape6