Travis
.
Merhaba dostlar öncelikle 21 yaşındayım hala amacını bulamamış ve mutsuz bir arkadaşınızım her gün aynı şeyleri yapmaktan çok sıkıldım bütün günüm evde pc başında oyun oynayarak zamanımı harcıyorum ve her günün sonunda yarın bambaşka olacak diye kendimi avutuyorum yarın oluyor yine aynı şeyleri yapıyorum bu hayatta beni mutlu eden tek şey spor yapmak çünkü ne bir sosyal çevrem ne bir sevenim ne de bir sevgilim oldu bu yaşıma kadar hiç bir işte de çalışmadım ailem hep el bebek gül bebek büyüttüğü için hep kendimi özgüvensiz hissettim çünkü(hala beni küçük çocuk olarak görüyorlar) hiç bir zaman kendi ayaklarım üzerinde duramadım üniversite 3. sınıfım ve sevmediğim bir bölüm okuyorum 2 sene sonra mezun olucam mezun olduktan sonra da ne yapacağım hakkında hiç bir düşüncem yok bu tek düze bir yaşantı yaşarken nofap yapmanın bana nekadar faydalı olacağını bilemediğim için süreçlerim 4 5 günde bir bitiyor anlayacağınız çıkmazdayım paylaşacak kimsem olmadığı için buraya yazıyorum okuduğunuz için teşekkür ederim.
Son düzenleme: