Ben h2b ile gitmek istiyorum ama iş sitelerine girdim kafam yandı hayatta bulamam sponsor. Nasil olacak.Knk bende j1 ile gitmek istiyorum 2 yıldır araştırıyorum ve baya bilgim var bu konuda bana sorabilirsin
Hocam h2b zor Amerika'da senin gibi bir eleman bulamamaları lazım ve bunu kanıtlamalılarBen h2b ile gitmek istiyorum ama iş sitelerine girdim kafam yandı hayatta bulamam sponsor. Nasil olacak.
Sponsor maddi yardım olarak mı?12 saattir Amerika araştırması yapıyorum. Sonunda bitirdim. Bu formda Amerika' da yaşayan biri varsa lütfen bana yardımcı olsun. Sponsorluk konsuunda.
Hocam sponsor seni Türkiye'den Amerika'ya getirmek isteyen şirket oluyorSponsor maddi yardım olarak mı?
Birisi beni aydınlatabilir mi?![]()
Wat ile gideceğim vizede elerler mi.Hocam sponsor seni Türkiye'den Amerika'ya getirmek isteyen şirket oluyor
Hocam ingilizce seviyenize ve not ortalamanıza bağlı, bu sene konsolosluk sayısını azaltdılar. giden geri dönmediği için bu tür önlemler alıyorlarWat ile gideceğim vizede elerler mi.
Hocam B2 ingilizcem var. Konuşmam zayıf ama kendimi ifade ederim rahatlıkla. Konsoloslukta karşılaşacağım sorulara da hazırlandım. Vize alamama durumu yaşar mıyımHocam ingilizce seviyenize ve not ortalamanıza bağlı, bu sene konsolosluk sayısını azaltdılar. giden geri dönmediği için bu tür önlemler alıyorlar
Hocam muhtemelen alırsınızHocam B2 ingilizcem var. Konuşmam zayıf ama kendimi ifade ederim rahatlıkla. Konsoloslukta karşılaşacağım sorulara da hazırlandım. Vize alamama durumu yaşar mıyım