jaehaerys16
Yeni Fapstronot
Öncelikle merhaba,nofap'i 2024 eylül gibi keşfettim o zaman beri bırakamadım ama azalttım diyebilirim genellikle her gün 1 bazen 2 kere pmo yapan biri olarak genel olarak tembel biriydim her şeye üşenen biriydim ancak işte azaltmaya başladıgımda bu tembellik biraz olsun azaldı ancak şöyle bir sorunum ortaya cıktı Her şeyi aşırı düşünmeye başladım mesela önceden asla odamda ki kapıyı asla kitli tutmazdım ancak bu son zamanlarda kapıyı kilitliyorum ve 5 dakikada bir acaba kitlemedim mi gibi düşüncüler cıkıyor başka örnek vericek olursak bu benim ortaokul zamanlarımda vardı bayadır yoktu şimdi tekrar başladı acaba birine yanlıslıkla bir şey mi gönderdim diyerek sürekli whatapp ı kontrol ediyorum gece mesela uyumaya çalısıyorum aniden yanlıslıkla galerimden foto attıysam diyerek aniden uyanarak telefonumu kontrol ediyorum ve bunu 3 4 kez yapıyorum ya da sınav senem oldugu için annemler özel hoca tutu eve gidip geliyor gelceği gün ben asla hiçbir şey yapamıyorum ve sürekli kafamda hocayı ertelemek oluyor hocayı ertelesemde o gün yine hiçbir şey yapamıyorum özetlicek olursam her şeyi cok düşünüyorum aşırı hem de her şeyi erteliyorum Sizce bunu nasıl aşabilirim Masturbasyonun bunla bir ilgisi var mıdır?